Математически турнири - 29

• 78 303
  • 795
  •   1
Отговори
# 270
  • София
aniram, да, в самото училище. Поне в нашето е така.
Дали после има повторна проверка от организаторите - не мога да кажа.
Е, това е абсолютно некоректно, как така самото училище ще проверява работите. Така има голяма вероятност от завишване на резултатите. Ето, гледам показателите на едно дете, говорих с майката, според детето има сгрешена задача и една нерешена, а е с 2т.+
Има ли общо класиране за всички ученици в Сф, от съответният клас, или не? Всяко училище си изнася резултаите?

И защо пък да има вероятност от завишаване на резултати  newsm78 newsm78 newsm78
За проверката има критерии. За последната задача също има критерии как се оценява. Изобщо не разбирам тази параноя, която преследва родителите за фалшифициране на разултати, изнасяне на задачи и пр. Скоро може да се поиска анонимно явяване като на кандидат-студентски изпит.
Аз не съм чувала за масов турнир, при който задачите да не се проверяват от училището-домакин.
Моето дете вече 5 г. ходи по турнири (обикновено не в нейното си училище) и досега получава точно толкова точки, колкото аз съм сметнала. Дори на пробните изпити в СМГ и на самото ОМТ броят точки се е доближавал 99% до очакваните от мен.

# 271
Благодаря, но аз все пак съм с недоверие към проверка в собственото училище.
Живеем в Бг, и аз просто не вярвам в коректността и чесността на хората.

# 272
Имаше едни  случай преди две години, когато на СМТ и ЕК в едно училище имаше масово максимални резултати. Това доведе до мисли, че е подсказвано на децата.
Но да се мисли, че не се проверяват задачите съвестно е малко прекалено. Още с излизане на отговорите родителите знаят горе-долу какво да очакват като резултат. При нас два пъти се е случвало разминаване от очакванията и аз ходих да погледна работата, съответно и двата пъти грешката беше в детето, не в проверяващите.

# 273
  • Резерват "Северозапад"
Дъщеря ми се е явила в СМГ за СМТ и не очаквам необективно оценяване Simple Smile. Единствено за 13-та задача не съм сигурна колко точки ще получи, защото е сбъркала от един момент натам решението на второто подусловие. За съжаление, за останалите задачи съм наясно - средно се е представила. На ЧХ по-висок резултат има, жалко, че отпадна от балообразуването за СМГ Mr. Green.
На нея не и е лесно, сама се подготвя за състезанията, не ходи на курсове, защото сме от Видин...та каквото сабя покаже Wink....иначе за тукашната МГ няма да има проблеми да влезе.

# 274
  • София
mimsun, помним този случай добре... Wink

# 275
Ние помним, защото случката беше в нашия набор. Понеже още си седи файла от 2012 г. погледнах имената на децата, които са наградени. Ами повечето деца (не казвам всички понеже за някои  не съм сигурна къде учат), сега са ученици в СМГ, естествено без децата от въпросното училище, където от всички явили се имаше само един резултат различен от 74 т.

# 276
 Има ли награждаване в СМТ? Първи клас

# 277
  • София
Има ли награждаване в СМТ? Първи клас
Има общо награждаване за всички класове в Еврейския дом последните няколко години. Обикновено при публикуване на класирането се анонсира информацията.

# 278
А задачите от общински кръг на олимпиадата през 2013 дали се намират някъде?

# 279
# 280
  • София
Резултати 4 оу       http://4ou.clients.info-top.com/

# 281
чакам от 145то аз ............. нещо не мога да ги намеря на телефоните за инфо
някой ако ходи натам да погледне за списъци  newsm78

# 282
  • София
Благодаря за публикуваните резултати.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 15:17 от Home raider

# 283
Не се отваря линка. Може ли помощ.
А така?
СМТ -резултати 4 ОУ.

СМТ - резултати 35СОУ

СМТ - резултати 36 СОУ

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 15:41 от Анонимен

# 284
  • София
Здравейте, не намирам резултати от СМТ за 107 ОУ, София. Ако някой има инфо или да проверяваме на сайта на училището? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт