Математически турнири - 29

• 78 457
  • 795
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, дали може някой да ми каже къде мога да видя работата на сина ми от СМТ-то?
СЪЮЗ НА МАТЕМАТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ            
ШЕСТНАДЕСЕТИ СОФИЙСКИ МАТЕМАТИЧЕСКИ ТУРНИР, 8 ноември 2014 г.            
Всички ученици могат да се запознаят със своите резултати от турнира в училището, в което учат или в което са се явили на турнира.            

# 436
  • Варна
Според нашата учителка Салабашев ще бъде на 6.12, КМС - на 13.12

Датите ги знаем отдавна,въпроса е дали започнаха да записват вече.

(и дали КМС и Олимпиадата са в един и същи ден)

# 437
  • Варна
Според нашата учителка Салабашев ще бъде на 6.12, КМС - на 13.12

Датите ги знаем отдавна,въпроса е дали започнаха да записват вече.

(и дали КМС и Олимпиадата са в един и същи ден)

Е,тази година явно няма да са в един ден. Сутринта на сайта на МГ нямаше обява за записване за Салабашев.Ако не днес, мисля вече в понеделник би следвало да обявят срока. Салабашев се провежда само в МГ. А за КМС може би в края на др.седмица. Тук ми е барометъра на мен . Hug

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 17:42 от Деска

# 438
оу... КМС е пък работна събота...

# 439
  • Варна
записването за Салабашев Варна http://www.mgberon.com/html/news.php?id=324

# 440
Много ми е  тъжно,защото момчето ми е генийче.В 1 кл. е и знае да събира и изважда с 3-цифрени числа без грешка наум.От 4-годишен.
Класната знае добре,но не ми е казала за състезанието,а знае добре,че искахме да отидем.
Може  ли да ми кажете къде да търсим и дали има следващи състезания?Благодаря много!Дори така като гледам е готов да го пусна и с 2-ри клас

# 441
Деси,Салабашев започва от втори клас,но можеш да го запишеш на Коледното,което е от първи клас.Не са започнали да записват все още за Коледното.

# 442
  • София
Може  ли да ми кажете къде да търсим и дали има следващи състезания?Благодаря много!Дори така като гледам е готов да го пусна и с 2-ри клас
За първи клас това което предстои е Коледното математическо състезание, след това през пролетта са Европейско кенгуро и Великденското математическо състезание.
За втори клас - освен изброените по-горе, на 6-ти декември е Салабашев, после през януари е втори тур на Математика без граници

# 443
За първи клас това което предстои е Коледното математическо състезание, след това през пролетта са Европейско кенгуро и Великденското математическо състезание.
За втори клас - освен изброените по-горе, на 6-ти декември е Салабашев, после през януари е втори тур на Математика без граници
а къде да се запишем? Извинете ме,ама наистина още  се опитвам да тъпча пътека  Blush Hug
Свалих малко задачи за първолаци и второлаци за да не скучаем събота и неделя и в часовете по математика  #Crazy
Аз не държа да го правя нещо повече-ечи с набора си в кварталното училище,но така и така може,поне да ходи и да се порадва на ума си  Heart Eyes

# 444
Деси,Салабашев започва от втори клас,но можеш да го запишеш на Коледното,което е от първи клас.Не са започнали да записват все още за Коледното.
А не може ли да се участва с материал за по-голям клас?То 2-ри клас има  и набор 07г.  newsm78 
Но ако е във Варна май ще изчакаме догодина  Blush

# 445
А не може ли да се участва с материал за по-голям клас?То 2-ри клас има  и набор 07г.  newsm78  
Но ако е във Варна май ще изчакаме догодина  Blush

Не знам дали може,трябва да питаш на място,не е само във Варна.
Имай в предвид,че Салабашев не е от лесните състезания,и не са само сметки ами има логически задачи и са с множество уловки при това.

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 14:47 от Ivet_2000

# 446
  • Варна
Много ми е  тъжно,защото момчето ми е генийче.В 1 кл. е и знае да събира и изважда с 3-цифрени числа без грешка наум.От 4-годишен.

Защо не му дадеш състезанията за 2ри клас да видиш как се справя у дома първо ,защото то не е само сметки с големи числа ?!  Simple SmileАко се справя ,тогава го запиши за горния клас ако може .
 А как така направо да се записвате  във 2ри клас ? В у-ще не се учи само математика все пак .

# 447
  • София
а къде да се запишем? Извинете ме,ама наистина още  се опитвам да тъпча пътека  Blush Hug
Свалих малко задачи за първолаци и второлаци за да не скучаем събота и неделя и в часовете по математика  #Crazy
Аз не държа да го правя нещо повече-ечи с набора си в кварталното училище,но така и така може,поне да ходи и да се порадва на ума си  Heart Eyes
Салабашев - в НПМГ, 125-то и вероятно и други училища. ПРоверете дали няма да се провежда и при вас
Коледно и Великденско - 125-то, 119-то и 2-ро
Европейско кенгуро - по всяка вероятност ще се провежда и във вашето училище, в повечете училища се прави
Математика без граници - Детска академия на науките и спорта и някои училища.

# 448
Много ми е  тъжно,защото момчето ми е генийче.В 1 кл. е и знае да събира и изважда с 3-цифрени числа без грешка наум.От 4-годишен.

Защо не му дадеш състезанията за 2ри клас да видиш как се справя у дома първо ,защото то не е само сметки с големи числа ?!  Simple SmileАко се справя ,тогава го запиши за горния клас ако може .
 А как така направо да се записвате  във 2ри клас ? В у-ще не се учи само математика все пак .
сега решаваме за 2 кл. оправя ги, Stop Crazy
не да прескочим клас ,а набор-да тръгнем на 6г.
ще видим дали ще опитаме,ще следя

# 449

Общи условия

Активация на акаунт