Математически турнири - 29

• 78 554
  • 795
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,
Коледното Математическо състезание в София само в трите училища - 125 СОУ, 119 СОУ и 2 СОУ ли ще се проведе?
Да, Коледното и Великденското се провеждат само в тези училища
.

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 02:01 от aniram*

# 511
  • София
Здравейте,
Коледното Математическо състезание в София само в трите училища - 125 СОУ, 119 СОУ и 2 СОУ ли ще се проведе?
Да, Коледното и Великденското се провеждат само в тези училища
В нашето училище ще се провежда също, а то не в гореспоменатите. Дори платих участието.
Кое е вашето у-ще? Може някой да се възползва.

# 512
Ами то и аз платих в училище, но изрично ни предупредиха да се явим в 125-то. На сайта на организаторите не пише други училища за София (което не значи, че няма да има де).

# 513
Ами поздравления към ръководството на 122- ро.
И по други поводи съм забелязвала похвални прояви при тях.

# 514
  • София
При нас не е организирано от училището. Организацията е на ниво клас.
За Математика без граници бяхме събрали достатъчно деца, учителката беше съгласна да го проведе следобед, но от ръководството на училището не разрешиха и се наложи да ходим в акадамията. Все пак поне СМТ и Кенгуруто мисля се провеждат в нашето училище - 145-то, а останалите ходим в 125-то ,което също ни е наблизо.

# 515
  • ride my bike...
http://smbburgas.com/
Класирането от Николай Чудотворец Бургас

# 516
Бихте ли качили, моля темата за 4 клас  Praynig

# 517
  • София
В основното у-ще на моето дете (104 ОУ) също винаги са организирали явяването на състезания. Събират парички от желаещите деца и изпращат заявка към организатора

# 518
  • София
Имате ли информация кога и къде ще има резултати от IMAS?

# 519
Имате ли информация кога и къде ще има резултати от IMAS?

Danybon от вчера:

"Резултатите от Международното математическо състезание IMAS ще бъдат готови до края на седмицата и в събота вече ще се появят на страницата на секция Изток към СМБ", съобщи за Danybon г-н Димитър Димитров, организатор на състезанието за България.

# 520
Здравейте! Търся задачи от КМС 2002 г. за трети клас. Ако някой може да ме насочи ще бъда благодарна

# 521
  • София
Здравейте! Търся задачи от КМС 2002 г. за трети клас. Ако някой може да ме насочи ще бъда благодарна
Толкова стари теми съм виждала само в старото издание на този сборник:
http://www.book.store.bg/p122284/matematicheski-systezania-v-tes … nka-elenkova.html
/в този са от 2004 нататък/.
От чисто любопитство - защо са ти задачи от толкова отдавна?

# 522
Задачите ми трябват да ги видя. Дъщеря ми ходи в школа и вчера госпожата им дала да решават от 2002г.  Казала им , че старите години били по- трудни.Гледам в тетрадката едни решения и нищо по-вече. Искам да и видя задачите  за да  ги проверя. Според дъщеря ми имало само 1 грешна ,ама.... проверката е висша форма на доверие  Simple Smile

# 523
В " Първа математическа читанка", издание 2006 има задачите от КМС 2002 за трети клас. Не знам дали ги има в по-новите издания.
Ако нямате сборника, ще сканирам и ще Ви изпратя задачите.

# 524
  • София
Записвам се да следя темата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт