За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 45

• 48 352
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте мами,искам да ви питам дали вашите бебчета правят така?Вечер като се преспим и понякога насън започва да мръщи вежди и да плаче не се събужда ами си плаче и след това като едно прехълцване започва сякаш сънува нещо или го боли не мога да разбера на 5 месеца сме.Дали не е от зъбките или нещо друго
Случвало се е много пъти. Понякога се смее, понякога приплаква, прави различни физиономии. За мен са сънища. Ако нещо я боли, ще е неспокойна и ще плаче и будна. Възможно е и зъби да са почнали ако са ви надути/червени венците.

# 511
ами да струва ми се като сънища,но това прихълцване го прави по 5-10 мин,а относно зъбките леко му е бяло венчето и доста си ги чеши.Благодаря за отговора

# 512
  • София
abs Много кофти  Sad Влоши ли се, че Ви взеха, какво стана? Там какво лечение му прилагат, в коя болница сте?

На моето бебе му направиха снимка на 5 месеца, а на каката първата й снимка беше на 40 дни, та какво означава не е ли малко бебето на 7м. за снимка? newsm78

Angel имах предвид, че щом не плаче й и е удобно да седи, когато я държа в мен, да си я държа седнала, защото някои лекари не дават до 6 м. възраст бебето да сяда, да не си товари костите.  Peace

# 513
Здравейте мами!Вчера получих резултатите от секрета в нослето.Както си и мислих оказа се стафилококи от родилното най-вероятно.В понеделник ще се видя с педито да видим какво лечение ще предприемем.

# 514
  • Berlin
Meggle, има спазъм. Бият му урбазон и инхалации с вентолин през 4 часа. Отделно няма никакъв глас, то това ни притесни всъщност и ходихме до спешното в Токуда и ни приеха веднага.

# 515
abs, бързо възстановяване на детенце.

Препоръчайте нещо за подсилване на имунната система за дете на 7 г. Имам в къщи витамини на Юми Беър, но нещо се колебая.

# 516
  • София
abs много гадно, дано е по-добре вече, намаляха ли спазмите от урбазона? Предполагам не Ви казват колко време ще Ви държат още в болницата?
Ellinor* ето това е много добро, за съжаление моето дете не може да го пие (не понася вкуса), много е сладко и гъсто и се разтваря в някакъв сок например:
Иначе можеш да даваш и Биозин сироп, предполагам питаш за такъв тип подсилване, предимно на билкова основа?

# 517
meggle, благодаря. След малко излизам и ще мина през аптеката.

# 518
  • София
Дано останеш доволна, повечето деца го пият, моето е капризно. Но е задължително да го разреждаш с някаква течност иначе им става много гадно и го отказват. Peace

# 519
Днес прие Имуномикса, дадох го с малко фреш. Не му се понрави, но знае че при мен връщане назад няма Wink Благодаря за помощта Hug След няколко седмици ще пътуваме, понеже не живеем през цялата година в България и смятам да се запася  Simple Smile

# 520
  • София
Радвам се, че помогнах. За съжаление на моето злоядо чудо не мога да го пробутам по никакъв начин  Tired
На същата фирма е сиропа за кашлица Гринтус, от който има много доволни, даже скоро го дискутирахме в тази тема. ЕТо този: Може да си вземеш и от него. Laughing

# 521
Детският GrinTuss е много хубав сироп. Успокои дъщеря ми, когато имаше суха кашлица.
Аз съм доволна и от сиропа за възрастни. Рядко кашлям, но когато се случи, ме облекчава бързо.

# 522
  • София
На какво може да се дължи слуз в акото? Не съм въвеждала нова храна, не е болна, няма разтройство, просто слуз. Thinking Придружена със страшно подсичане с пъпчици (от както е родена за първи път, дори и леко зачервено дупе не е имала до сега)

# 523
  • Варна
Зъби!
При нас също се подсече дупето при зъбоникненето. Освен това и слуз заради обилното слюнкоотделяне. Част от слюнката се поглъща, а тя не се разгражда добре в организма и се появява в акото като слуз.

# 524
  • София
Благодаря ти, успокои ме   bouquet Точно са в процес на пробиване долните, а тя не се лигави въобще, предхолагам, че гълта всичко. Значи мога да си продължа с храните, които й давам за момента (зеленчуци).
А как оправихте подсичането?

Общи условия

Активация на акаунт