За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 45

• 48 348
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Има ли някоя препоръчителна ваксина, която е за 1 годинка?

# 526
  • Berlin
Подсичането оправям с крема на Веледа, специално за подсечено дупе е, с невен.
Сиропът Мукоплант с какво действие е- отхрачващо или потискащо?

# 527
  • София
Отхрачващ е  мукопланта, т.е. живовлека.

# 528
  • София
Има ли някоя препоръчителна ваксина, която е за 1 годинка?
На 1г. мисля, че се слага само Синфлорикс.

# 529
  • София
Детето ми е на близо 2 месеца, започна от скоро много да си ближе и смуче ръцете. Понякога и да не ги ближе му тече слюнка. Не е възможно да е от зъби, нали? Защото съм виждала такова нещо, но заради поникващи зъби и то на около 3-4 месеца.
Няма как да е гладен, поне не толкова често, защото той е кърмен на поискване, яде си уж, имам кърма.Няма режим, понякога яде и през 15 минути, друг път през 3-4 часа.
Гледах му устата и няма млечница. Дали просто не си е открил ръцете и колко са вкусни?

# 530
  • Berlin
Точно така. Simple Smile
Angel, мерси. Simple Smile

# 531
  • Шумен
Детето е открило ръчичките си Simple Smile и като всяко ново нещо го опознава минавайки го през устата  Wink

# 532
И ние на 2 месеца само си лапахме ръцете..сега пак ги лапаме де,но поради други причини  Grinning

# 533
Подсичане наистина ли може да има от зъбките , уффф незнаех . При нас съвпадна и стана няколко дни след като въведох броколи и мислех че е от тях, ще дам отново след няколко дни да видя дали са виновни те или зъбите. Аз за подсичане мия с лайка, мажа с дефламол и отгоре судокрем

# 534
  • София
Подсичане наистина ли може да има от зъбките , уффф незнаех . При нас съвпадна и стана няколко дни след като въведох броколи и мислех че е от тях, ще дам отново след няколко дни да видя дали са виновни те или зъбите. Аз за подсичане мия с лайка, мажа с дефламол и отгоре судокрем
И аз мия с лайка и мажа със судокрем, но за дефламол не се бях сетила, ще пробвам.
Някой пробвал ли е с Витамерфен? По спомени на каката помагаше, но мнооого отдавна не съм го мазала. За колко време мина подсичането? То е наистина страшно - много червено, ярко червено. Tired Аз пък мислех, че е от елдата с круша и я спрях, но вече 1 седмица стана, от както не я давам, а от вчера положението е още по-зле.

# 535
И аз мия с лайка и мажа със судокрем, но за дефламол не се бях сетила, ще пробвам.
Някой пробвал ли е с Витамерфен? По спомени на каката помагаше, но мнооого отдавна не съм го мазала. За колко време мина подсичането? То е наистина страшно - много червено, ярко червено. Tired Аз пък мислех, че е от елдата с круша и я спрях, но вече 1 седмица стана, от както не я давам, а от вчера положението е още по-зле.
http://apteka.framar.bg/30022832/%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BA%D1%82% … -20-%D0%BC%D0%BB-
При нас това е най ефикасно при подсичане, действа бързо сякаш предотвратява следващо подсичане.

# 536
  • Шумен
Нашата формула след дълго лутане и зверско подсечено до рани дупе (Вали беше на 1,5 м. тогава остана и белег от него) се оказа промивки със смрадлика. Тогава обливах, а като можеха да седят в легени директно ги киснех, голяма игра падаше междувременно с гумени играчки и чашки Simple Smile После никакво забърсване а така да изсъхне на кожата и мажех с крем (нашия се оказа Здраве - класическия). Зарасна за 2 дни това подсичане. След него, сме имали само зачервявания и обикновено еднократно смрадлика оправяше положението  Peace

# 537
  • в огледалото на живота
Мегле,вариант е и слузта в изпражненията да е и от хрема/ако има такава/
Когато дъщеря ми беше по-малка и не успявахме да издухаме носа от секрети,често ги преглъщаше и 'виждах' след това като се изходи...
Доста е стряскащо в началото... Crazy
За зъбоникнене и връзка на това  със  слуз ми е малко по нетипично.
Колко количество  слюнка ще да отдели едно бебе ,че да се отрази в изхождането му... Rolling Eyes

# 538
  • София
Това със зъбоникненето - може да се появи слуз, но само при бебе, което много, много обилно се плюнчи, но то това се вижда не само по памперса.

Лайката между другото е  алерген не малък някои бебета могат да реагират не добре на подобен тип бани и миене.
А подсичане силно може и да е от гъбички например.

# 539
 След ужасно много хвърлени пари за най-различни кремове и мазила против подсичане(Бюбхен,Мустела,Судокрем,Джинджира)установих,че помага само Здраве-обикновения крем и да не се мие дупето на всяко сменяне на памперса,а само ако е наакано

Общи условия

Активация на акаунт