Есен с песен и вали, АПРИЛчето расте, коремчето личи! - тема 6

• 26 369
  • 708
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Karina81,
Ами явно мн бързо са се запълнили,защото вчера сутринта имаше свободни часове чак за последните работни дни преди празниците, а моята док иска 20-21 седмица да я направя.Запазих си час при д-р Билчев от Щерев (дано и с него се харесаме).
 Шльоки_Пльоки, и аз имам ужасни киселини-пробвах със сода и прясно мляко-за кратко ме облекчават.От няколко дни като усетя дъвча Гавискон и са по-добре нещата,но за него, ако искаш питай док.

# 556
Аз пих Талцид и ми помогна.Пробвайте!

# 557
Да ви попитам как сте с киселините? Снощи направо  Shocked Какво пиете за облекчение (освен сода)?
Тъкмо и аз щях да се оплаквам, но забравих ...  ooooh! От 2-3 вечери не се траят просто. Содата не е много препоръчителна, четох, че помага често хапване по малко, повече пиене на вода през деня, избягване на пикантно, кисело, пържено, шоколад, цитруси, пълномаслено прясно мляко, мазни и тежки храни като цяло, повдигане на горната част на тялото при сън ... А, освен това 1-2 чаши на ден чай от джоджен, но още не съм го пробвала. Какво е това чудо, не знам, предният път поне почнаха чак в последния триместър, сега от рано-рано. А и зима е, трудно е да хапваш леки храни ...  Crossing Arms Ще питам докито в понеделник какво мога да пия ако не забравя ...  hahaha
Суампи, добре дошла!  Hug
Giada, и аз знам, че организмът на възрастния човек трудно обработва прясното мляко и дори още в началото бях писала, че не е хубаво да се пие повече от чаша на ден. Тази статия ми се струва малко крайна, обаче.  newsm78

# 558
Момичета,вижте в мартенската тема какво има:

Вземете вашите -30 % отстъпка

Уважаеми клиенти и приятели,
Предлагаме на вашето внимание нашата уникална предколедна промоция - 30% отстъпка на всички артикули без изключение.

ВНИМАНИЕ! Отстъпката може да ползвате като се РЕГИСТРИРАТЕ в по-долу линка след което разпечатате ТАЛОН ЗА УЧАСТИЕ В НОЕМВРИЙСКАТА НИ ПРОМОЦИЯ или запишете неговия 13 цифрен номер под щрих кода и представите на касата в магазина КОМСЕД, от който желаете да пазарувате!

https://www.facebook.com/comsed.net/app_809262935768258

Срокът на валидност на промоцията е от 21-ви до 23-ти ноември 2014г

# 559
# 560
swampi Добре дошла при нас !

На мен ми казаха, че пълна кръвна картина се правят на всеки 4-5 месеца. На мен в самото начало като разбрах,че съм бременна и вчера.

Благодаря ти маце за информацията bouquet, ще видим къде ще отида, че май за   нея така като гледам май няма часове .  И благодаря за историята  Hug

Шльоки_Пльоки честити сини гащички  Hug а за киселини само газирана вода или кисели краставички ми помагат на мен  ooooh!

Мишеловска може би аз не съм го разбрала, че той си мрънка под носа. Имал е предвид или в Щерев или при докторката която идва  от София в Селена.  Благодаря за инф.   bouquet Hug

# 561
Добре дошла swapi.
Относно изследванията на мен са ми пускали веднъж при регистрация в ЖК в средата на септември и трябва да ги пусна преди следващия преглед в средата на декември.
Когато усетя, че киселините се опитват да ме нападат, аз започвам да смуча лукчета. Не знам дали си въобразявам или не, но нито ми се повръщаше в началото, нито киселини съм имала, а сигурно съм изяла 5-6 пакета лукчета от август насам.

# 562
ако и това не е късмет..... Sadотложиха ме!!!на прегледа се установи,че има някъкъв кръвоносен съд,който кръвоснабдява едната плацента.та той се намира почти до входа на шииката.и двете лекарки единодушно решиха,че това положение е много рисковано при серклаж.миналата седмица го нямаше този съд.и в понеделник съм пак на преглед,да се види дали се е поизместил(нали плацентите се изместват).и както се бях настроила....на горе от това,прегледа ми го направиха непосредствено преди манипулацията и вече ми бяха пляснали противоалергични инвекции,обезболяващи и ме бяха закачили на система магнезиии!и трябваше да откарам почти цял ден там за да изтече магнезия,а после си тругнах.кучинката още се държи някака си,милото,не занам как направо Confusedта и днес съм в невроятно разположение на духа!вярно,че съм в сатурнова дупка(рожденничка съм след седмица),ама то това си е направо яма от която не знам как да изляза Wearyняма да пиша повече за момента,че ви облъчих достатъчно с отрицателни емоции!

# 563
Васе, и на мен ми се струва крайна статията, но реших, че е интересна гледна точка. При мен не са киселини в класическия вид, но едно неприятно усещане на гадене, и уригвания. Не помня вече кое момиче тук във форума го нарече подземане, много точно определение. Не пия лекарства, но гледам да избягвам белия хляб и тестени сладки неща, хапвам повече кисело мляко (предимно Хармоника), и ми се струва, че помага.

swampi, добре дошла, ако искаш си прати данните на лични да те добавя на 1 страница.
Tikvi4ke,  Hug, има и такива дни, но ще мине...пиши, може да ти олекне...

# 564

tikvi4kata   Hug Hug Hug Praynig Миличка,споделяй си така ще ти е по-леко  Hug

# 565
Вземете вашите -30 % отстъпка
https://www.facebook.com/comsed.net/app_809262935768258
Срокът на валидност на промоцията е от 21-ви до 23-ти ноември 2014г

Имам си отстъпка в Комсед - ура, ура, ура! Цвети, благодаря!

Тиквичке, аз кървих един месец от кръвоносен съд до шийката на матката. Не знаеш от какво си се спасила с отлагането на серклажа при това положение. Скачай и викай ура! Hug Друг е въпросът защо първо са те сложили на масата и след това са те гледали. Аман от "лекари".

# 566
  • Sofia
Тиквичка  Hug Милата, пиши когато имаш нужда, нали затова сме тук  Heart Eyes

Шльоки Пльоки честити сини гащи   bouquet

Swampi Добре дошла!  Hug

Аз днес бях при доки, питах го за изследванията и реши да ми пусне кръвна картина и урина, както и ТСХ. Иначе бебка е супер. Върви с 1 седмица напред  Joy Не спря да се мята, движи, скача.
Много съм щастлива, а другата седмица сме на ФМ и нямам търпение.

В началото имах киселини, но нищо не взимах, а и беше за кратък период. Силно се надявам да ви отмине по-бързичко  Hug

# 567
  • Пловдив
Аз питах днес доктора и ми каза, че за содата няма проблем да я пия, да внимавам какво ям - да ама всеки път от различни неща ми става така Shocked Каза ми името на едно лекарство, сдъвквало се като дъвка.. ама от кабинета до пред болницата си го повтарях и аха да си го запиша и замина от акъла  Thinking Само помня, че беше по дълго името.. ама кел файда като го помня това Grinning

# 568
  • София
Аз питах днес доктора и ми каза, че за содата няма проблем да я пия, да внимавам какво ям - да ама всеки път от различни неща ми става така Shocked Каза ми името на едно лекарство, сдъвквало се като дъвка.. ама от кабинета до пред болницата си го повтарях и аха да си го запиша и замина от акъла  Thinking Само помня, че беше по дълго името.. ама кел файда като го помня това Grinning

Тези,които са за дъвчене и стават за бременни са: Талцид,Гавискон,Рение,Стоп ацид,Био Анацид. На първо четене са тези,но от 3 месеца не съм на работа и може някое ново да се е появило.Дано съм ти помогнала  Hug

# 569
  • Пловдив
swampi Стоп ацид е. Благодаря много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт