Есен с песен и вали, АПРИЛчето расте, коремчето личи! - тема 6

• 26 350
  • 708
  •   1
Отговори
# 585
 Joy ооо,да лекцията  Joy знаех си,че не трябва да ходя без компания,и аз можех да изляза и да прочета листовката на НО-ШПА,само че за по-кратко време от въпросната фармацевт-ка.
 НО,интересното и вълнуващото е,че се запознахме с Елица и получихме,памперс-мостра на Бочко   Hug baby_neutral Party

# 586
Здравейте момичета.
Аз съм от февруарките.
Имам час за доктор Марков на 1 декември, ако някой иска да се възползва, да ми пише, аз няма да го ползвам.
Поздрави!

# 587
Честити хубави емоции на всички  Hug
Маце, много ме усмихна! Това детенце ще бъде млада надежда на българската лека атлетика  Heart Eyes Уникално е

# 588
  • София
Е, Karina, недей така, да не откажем останалите. Grinning
Да подчертая, тази лекция беше най-зле от всички 4, на които съм ходила до момента.
Та може следващия път и други от вас да се решат да ни правят компания.  bouquet

# 589
Е, Karina, недей така, да не откажем останалите. Grinning
Да подчертая, тази лекция беше най-зле от всички 4, на които съм ходила до момента.
Та може следващия път и други от вас да се решат да ни правят компания.  bouquet
Не,не,не,никакво отказване от моя страна,дори се надявам наистина и на други присъединили се   bouquet

# 590
  • София
Аз ще ходя в събота, в пицарията и после на бебемания. Като чета програмата май ще е като миналия месец първата част горе-долу добре и после скука. Но съм решила да съм постоянна, когато имам възможност, че миналия път така се канех да ходя като изляза по майчинство и накрая бях с вечни контракции и ходих само на една.

# 591
  • Пловдив
И аз вчера посетих лекциите в Пловдив на'' сп.9 месеца'',и не останах очарована,и при нас темите бяха в общи линии същите.Определено съм по-доволна от лекциите на ''Чакам бебе''.

# 592
  • София
ама то това си е направо яма от която не знам как да изляза Wearyняма да пиша повече за момента,че ви облъчих достатъчно с отрицателни емоции!

Спокойно, тук сме, за да си помагаме и да се окуражаваме! В доста труден период си, наистина, но нали знаеш как се случва обикновено - трупа се, трупа се и изведнъж всичко минава и започваш начисто. Така че насочи мислите си в тази посока - всички негативни емоции и моменти след това се нокаутират от една огромна доза щастие!

Маце, тренира гимнастика още в корема на мама, хихи Simple Smile Явно от 5 месец изведнъж почваме да се пъчим! И на мен ми се появи такъв корем, какъвто не съм очаквала да имам по това време... Simple Smile Вече съвсем съм си бременна.

Момичета, нали си купих преди 1 месец един сутиен за бременни от HM, сложих го два пъти (при все че ми изглеждаше огромен), сега вече ми стяга! Направо не знам каков да правя, всеки месец да си купувам нов сутиен ли? И то си взех такъв по-широк, за кърмачки. Някакъв съвет - какво да правим с тези непрекъснато нарастващи бюстове?

Май и аз ще си купя скоро един панталон за бременни.... Ходя си само с поли, ама от време на време ще ми трябва и нещо по-така... Ух, не знам вече къде да гледам. =)

primavista7 - честито синьо щъркелче!
Ооох, така като ви слушам, как ще издържа до 3-и.... Simple Smile

# 593
  • София
И моят корем изведнъж изскочи, както и килограмите, за 3-4 дена съм качила 2 кг!! А не ям повече от преди, наистина! Даже се чудя как не съм гладна повече от преди..

# 594
Аз ще ходя в събота, в пицарията и после на бебемания. Като чета програмата май ще е като миналия месец първата част горе-долу добре и после скука. Но съм решила да съм постоянна, когато имам възможност, че миналия път така се канех да ходя като изляза по майчинство и накрая бях с вечни контракции и ходих само на една.
ek_velika, каква е тази лекция в пицария? Може ли инфо. Аз работя и не мога да ходя на лекциите в моловете през седмицата. Надявам се ж. и з. като излезна в 45-дневния отпуск да посетя такъв курс, но засега не съм избрала. Искам някакъв по-..... хммм.. -сериозен, едновременно научен и практически, от квалифицирани лектори, а не всеизвестните неща от книжките за бременни и сайтовете. Ако някой знае такъв курс, моля за препоръка  Peace

Хубав ден

# 595
Маце, как така влизаш в 6 мес, не е ли рано? Мисля, че след 1 дек. ще е 6 мес. за първите.

Primavista, многа те моля да ми пуснеш ЛС на Giada, защото сега чета и пиша от телефона, и съм с друг ник. Може да забравя, или да не намеря назад по страниците...извинявам се, ако някого съм забравила така..

От лекциите бих се ограмотила за бебешката хигиена, позабравила съм нещата. Вчера напр. По канал 1 научих интересни неща за къпането и кожата. Ще ви разкажа като вляза от компа. Сигурна-съм, че и други пропуски имам....

# 596
  • София
giada on the road другата седмица е 29ти така че  аз на 29ти влизам в 22-ра седмица, и аз се учудих но си е така

Po3u ти ходила ли си в Манията във  Флоримонт, има ли нещо интересно там? С тия поли да не се простудиш внимавай.

За лекции аз не намирам време, май ще заложа на YouTube клипчета, сигурно има доста интересни неща а и спестява време.

# 597
  • Бургас
С предната бременност работих до последно и нямах време за лекции. Карах по усет и с бгмамата и интернета. Сега имам време,ама ме мързи  Laughing

# 598
smile3501 maceto85, много сладка снимка са ви направили

Момичетата, които се отопляват с климатик,ползвате ли овлажнител за въздух? От както съм си вкъщи много ми изсъхва гърлото,адски е дразнещо и съм в чуденка кой модел е читав,а никога не съм ползвала такава джаджа  newsm78 Извинявайте,ако сте го обсъждали   bouquet

Здравейте и от мен Simple Smile
swampi- точно на тази вълна съм Simple Smile Вчера ми пристигна овлажнителя за въздух от Амазон- ММ го поръча. Еми кво да ти кажа - тая нощ се живееше, ние сме с конвекторни печки. Доволна съм - иначе и аз бях в чуденка коя марка, кой модел и за това ММ предложи Амазон - той го избра- марката е BIONAIRE- ще се опитам да потърся и линк, ако ти представлява интерес Simple Smile Дойде много бързо - за около 1 седмица, с доставката стъпи към 90 лв., събира 1,4л. вода.

Отивам да си взема болничния и се връщам да ви чета, че сте изписали Света.  Hug
Хубав ден.

# 599
момичета,преди си вдигнах крака,за да си обуя чорапчето и в ляво толкова силно ме сряза,че не можах да се изправя.Полегнах малко отмина силната болка,но си ме наболява  Sad Как мислите,дали съм направила някоя беля или съм разтегнала някоя връзка?

Общи условия

Активация на акаунт