ПЪРВИ клас - 4 тема

• 54 494
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  Да не изостана и аз!   bouquet

И моето ходи на състезание вчера.  Излезе много щастлив, много било хубаво, а преди това помрънка, че го е страх.  Rolling Eyes Та както беше ентусиазиран, гледам му задачките-ми нищо не е направило детето.  Joy Половината грешни. Не разбрал, мислел друго...Важното е, че се е забавлявал. Разбрахме се, че няма да се ядосва за задачите с картинки, а догодина, като им почнат задачите с буквички, ще се справя по-добре.  Joy Като го гледам какъв е "математик" , доста тежка изненада го чака  Wink , но нищо, важното е да не се плаши.

# 16
  • Sofia
Ние се прибрахме много доволни от филмчето ("Емили Жоли"), препоръки от мен и Гушкан!  Simple Smile
Аз - много доволна и от хубавата анимация, не онази компютърна, дето всички фими си приличат.
Киното малко и със задушевна атмосфера. В залата бяхме само ние двете и семейство с момченце.
Запланувала съм да изгледаме там и "Петсън и Финъс: Смехотерапия", "Снежинко",  "Замбезия"...
ММ мие колата долу, пред гаража и щерката остана да покара колело.  После ще пише и тя.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 13:46 от Morena

# 17
Не сме от състезателите ние- показах задачите, обаче трудно вдяна на някои от условията, но ги реши,а за някои измрънка,че са й трудни и хич не пожела да ги решава. Толкоз по въпроса засега.

# 18
Киното малко и със задушевна атмосфера.
Морена, сподели кое е киното, макар че може и да си писала, но съм пропуснала.
Благодарности за оформянето на новата тема!

# 19
  bouquet за новата тема.

# 20
  • Sofia
Мире, не съм споменавала, ето го. Цените на билетите (поне за детските филми) са чуднички.  Днес ни беше първото посещение. А ето и филмчето. Simple Smile

# 21
  • ГОре на черешата...
Морена, благодаря за новата тема  bouquet!

# 22
Морена, благодаря за информацията за новото кино. Ще го посетим. Моята госпожица изобщо не харесва 3Д.
Очакваният резултат от вчерашното състезание е 52 точки. Сгрешила е изцяло последната задача, както и половината от 7 задача. Проблемът е, че с тестовете от предишните години се справи безгрешно и тръгна с големи надежди, а сега е разочарована.

# 23
  • София
Някой знае ли колко са дните, които могат да се извиняват по семейни причини?   Сайта на училището ни не работи от 2 дни  и не мога да видя наредбите.

# 24
  • ГОре на черешата...
3 дни по семейни има право да извини класният, отделно - 5 дни - директорът на училището.

# 25
  • Варна
Здравейте пак! Явно това състезание, на което сте ходили, е само софийско - при нас във Варна не е имало. Ние сме на първи етап от състезанието Таралеж в петък, тогава е рисуването.
Моят син е в паралелка с математика, освен редовните часове имаме ЗИП математика и допълнително веднъж седмично Клуб по математика. Ще ми е интересно да сравнявам натоварването с другите училища, засега не мога да се оплача, даже ги щадят според мен.

Home Raider, по спомен класната може да извини до 3 дни, а директорката до 7 за цялата учебна година, това е в нашето училище.

# 26
  • Перник
Благодаря за новата тема!
3 дни по семейни причини се извиняват от класния с бележка от родител. Така каза нашата госпожа на родителската среща  Peace

# 27
Аз не знам от какво се  определят тези дни-обща наредба ли е ,от училището ли  , от възрастта ли, но малкият (1 клас) има право на 35 бр.-това е някъде към 7-8 дни. Баткото е 11 клас -3 дни от класната и 7 дни от директора.

# 28
  • софия
Мире, не съм споменавала, ето го. Цените на билетите (поне за детските филми) са чуднички.  Днес ни беше първото посещение. А ето и филмчето. Simple Smile
Морена детските филмчета със субтитри ли са или дублирани?

# 29

Общи условия

Активация на акаунт