ПЪРВИ клас - 4 тема

• 54 496
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Знаете ли къде мога да прочета списъка с книги, който дават за четене в края на първи клас?
Светли, виж на последните страници на тази тема от края на уч. година на миналогодишните първокласници и още по-добре направо в следващата им тема. Линк за нея има на 50стр.

Ами последния ми пост с линка за новата тема как не сте видели като отговор?  Grinning

# 46
Ами последния ми пост с линка за новата тема как не сте видели като отговор?  Grinning

Ами аз чета и през телефона понякога, вкл. и вчера, кой знае, сигурно съм натиснала "маркирай като прочетени" всички теми.  ooooh!

# 47
Благодаря за новата тема   bouquet и запис.

# 48
  • София
Е, добре като са 3 дни позволени, как звъните на класната и тя ги извинява, ако надвишат тези 3 дни?

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 18:52 от Home raider

# 49
Аз също не пращам детето болно. Винаги гледам да оздравее напълно, за да не се усложни. По-лесно ми е обаче да взема бележка от личната, отколкото да звъня на класната. Някакси не ми е удобно да я притеснявам за такива неща, ако не е нещо еднократно. Иначе детето не го водя при личната, защото тя не го лекува. Казвам какво е имало и тя пише бележката.

Кога лягат вашите хлапета и по колко сън в денонощие им се събира? Моето не е от дълго спящите и понякога се насъбира умора.

# 50
  • на Мелмак
Моята госпожица , откакто ходи на у-ще си ляга в 8-8.30 ч.
Уморява се доста !
Последна става сутрин след 7  ч.

# 51
Моят син си ляга според зависи - но горе-долу в 21.30 е заспал.
Преди малко разучаваше нещо на пианото със сестра си, съвсем бяхме забравили, че утре е на пиано и тези дни изобщо не се е упражнявал.
И след пианото пореши няколко задачки: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/ … 29f0ed94e1a063f27
И лягаме да му чета книжка за лека нощ.

# 52
Моите лягат късно. В 22,00 се започва с книжката и едва след това заспиват.
Стават в 7,30.

# 53
И при нас е така, но я слагам по-рано. Гледам до 21-21.30 да е в леглото. В момента още не е заспала и много се дразня.  Мисля да спирам плуването, защото е до осем и докато се изсуши и се приберем, става почти девет без нещо. Докато вечеря и легне, отива след десет.

# 54
  • Бургас
Морена, благодаря за новата тема   bouquet
Днес бяхме и на рожден ден, така че отдавна спи. Много се измори милото.
Утре смятам да й предложа задачките от СМТ.

# 55
  • В офиса
И аз като Гери. Късно е това, знам. На голямото изобщо не му се отразява, понякога си мисля, че е някаква машина. Ама малкото, оплакаха ми се, че имало моменти, когато следобяд тотално изключвало.

# 56
  • София
Хайде и аз в новата ни тема. Морена   bouquet, много ни обгрижваш.
Моето и днес няма да ходи на училище, но от утре вече мисля да я пускам, до обяд. Тази кашлица я съсипа този път. Вчера докторът ѝ смени сиропите.
Когато е на училище си ляга супер рано - 8-8.30 най-късно,за да заспи до девет.

# 57
  • ГОре на черешата...
Къде да видя задачите от СМТ Rolling Eyes? Нещо не ги намерих...

# 58
  • София
Ето тук ги има задачите: http://klasirane.com/SMT.asp

# 59
Къде да видя задачите от СМТ Rolling Eyes? Нещо не ги намерих...

В официалния сайт на турнира: http://smbsofiagrad.wordpress.com

Общи условия

Активация на акаунт