VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 635
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 225
По- интересно ми е кое е гаджето депутат на Кучкова от ГЕРБ?
Не е от ГЕРБ и пишеше, че е Ангел Джамбазки, мисля, че е от ВМРО Peace

Така се пишеше, но сега Кънчев каза, че знае, че бил от ГЕРБ.

# 226
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
http://skandalno.net/%D1%88%D0%BE%D0%BA-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5 … %BD%D0%B0-159332/
За др. Не съм чувала

# 227
Много ме радват тези клипчета накрая. Целия сезон ужасно негативен и натоварващ, а клипчетата са винаги така позитивни и приятни. Жалко, че не искат да излъчват повече такива неща през цялото време.

# 228

Тази клюка не е вярна за Джамбазки, в интервю по ТВ той се закле даже, че не е чувал за нея и не я познава .. Peace ..явно е някой друг депутата, но кой е  Thinking

# 229
  • Варна
Ей, ей, клас ...
метлата, кучето и газ... smile3513

# 230

Тази клюка не е вярна за Джамбазки, в интервю по ТВ той се закле даже, че не е чувал за нея и не я познава .. Peace ..явно е някой друг депутата, но кой е  Thinking

И аз знам, че не е Джамбазки. На Кънчев може да му се вярва за тези неща, но не пожела той да каже кой е и останалите в студиото се правят на разсеяни. Тя била му изтървала името в Къщата.

Още в началото Кучкова каза, че въпросния политик бил разведен отдавна.

# 231
Много ме радват тези клипчета накрая. Целия сезон ужасно негативен и натоварващ, а клипчетата са винаги така позитивни и приятни. Жалко, че не искат да излъчват повече такива неща през цялото време.

Жалко, че последните години ББ не е игра.

# 232
  • София
Как да отидеш на психолог, като можеш да се окажеш срещу мъж с панделка и дълга коса.

# 233
Как да отидеш на психолог, като можеш да се окажеш срещу мъж с панделка и дълга коса.

За кого става въпрос?

# 234
Не ми харесват скандали, влизам в къщата на ББ.

# 235
  • София

За кого става въпрос?
Защитника на Влади.

# 236
  • София

Шшт, тихо... той е хипнотизатор /наистина/.... много внимателно трябва да се говори за него...  Joy Peace

# 237
  • Тра-ла-ла

За кого става въпрос?
За защитника на Влади Въргала в студиото

# 238
Единствената причина, поради която бих искала Наско вътрешно(не в шоуто, не пред хората, просто пред седе си) да си определи правилно сексуалността е, за да спре да бяга срещу природата си.
Той бяга от конфликти, от сексуалността си, от реалността въобще. Затова не може да се държи нормално, затова и всички го приемат като двуличен.
Ако знам на някой проблемът и той ми се жалва нон стоп, че му е тежко и едновременно с това бяга обаче от реалността, въобще нямаше да го търпя.

# 239
Еее брадъре, не е нужно под името на Люси да пишеш "Майка на Албена".

Общи условия

Активация на акаунт