VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 1 245
Евгени не прави ли същото, само че на него му се радват?

Как няма да му се радват, като знаят какво може да ги сполети.

# 1 246
Не смятам, че любима звезда е коректно.Любима звезда ще избираме, когато всяка звезда се представи в областта си - с песен, танц, етюд или друго.
Тук по-скоро избираме победителя в игра на нерви, кой най-малко се посрамил, малко като последния оцелял.И без това в Сървайвър плетат интриги като в Брадър, а в Брадъра гладуват като в Сървайвър .

# 1 247
  • Варна
Евгени не прави ли същото, само че на него му се радват?
Ако под всички разбираш само Екимова съм съгласен! Но знаеш ли какво е да си самотен като Гринч по Коледа? newsm45 И дори тия на които пплащаш да ти целуват задника да са със семействата и децата си? newsm45

Вулева да е любимата звезда на България?????????? Сигурно се шегувате Crazy
Кой каза, че VIP BROTHER е за любими звезди на България? Това е игра и според играта Албена би следвало да я спечели, като това е мое разсъждение. А според теб, кой трябва да спечели играта? Любимата звезда на българите ли?
Да, затова е формата! Не раздават значки за нанесени обиди и плюене!

валия, всичко което казваш е част от това да си звезда.

# 1 248
Де да бяха всички като Вулева и да ра3бираха същността на формата, и да не се и3лагаха толкова.....
Ама трябва и акъл, не само перчене и пока3ност.

# 1 249
  • somewhere near the sea
Все 3абравям да ви питам (може и да сте го писали де, ама... ) на Вулева приятелят й къв е, с какво се 3анимава, 3а какво се бори ....... и от къде може да ми е по3ната фи3иономията му....
Бивш културист, водещ на предаване за фитнес .
И като водещ е бивш- сега е фитнес инструктор.

Да, затова е формата! Не раздават значки за нанесени обиди и плюене!
Това щях да напиша и аз Peace

# 1 250
Аз бих рекла, стига с това размахване на пръст и налагане на собствени виждания и ценности. Всеки гледа от собствената си камбанария и симпатизира на този, който според него е ... за едни допринесъл най-много за шоуто, за други - бил е най-голям хигиенист и готвач, за трети - трето.  Peace
Аз също симпатизирам на Вулева. Признавам си, че преди да я видя в къщата, гледах на нея с друго око. Възхищава ме точно тоя неин непукизъм, здрава психика/евала!/ умение за точен анализ, остър ум.

# 1 251
Тук по-скоро избираме победителя в игра на нерви.

Хехе, добре, ама и какъв победител си, щом участваш в подобна игра.

Каменно сърце е ненаранимо, но не може и да бие силно.  yes

# 1 252
Не че и Албена е пример за подражание, но на фона на другите определено я предпочитам.
Скрит текст:
Лицето ѝ може и да е подпухнало, но е на 40 години, на Кучкова, дето е с 10-15 години по-млада, селското ѝ личице не изглежда по-добре.
А да се каже "любима звезда" е малко неточно, според мен, предвид факта, че 1.Не бих нарекла всички "звезди" в никакъв случай, 2.Не зрителите избират кои звезди точно да са там и 3.Форматът е тип социален експеримент, да ти стане някой любим, защото чисти и готви, а не защото пее чудесно, например, за мен е леко странно.  Peace

# 1 253
  • Варна

"Айл бе бек"!(с руски акцент)

Боже опази! bishop
Терминаторът клошар се завръща! smile3538 smile3538

# 1 254
  • Варна
А да се каже "любима звезда" е малко неточно, според мен, предвид факта, че 1.Не бих нарекла всички "звезди" в никакъв случай, 2.Не зрителите избират кои звезди точно да са там и 3.Форматът е тип социален експеримент, да ти стане някой любим, защото чисти и готви, а не защото пее чудесно, например, за мен е леко странно.  Peace
Къде вмести Албена? Тя изкара целия сезон лежейки на гърба на всички, които обижда че й чистят и готвят! Мързел абсолютен!

# 1 255
Фактът, че изправя всички на нокти и им къса нервичките една по една на мен ми говори, че от една страна познава добре хората и действа целенасочено, а от друга - че е доста наблюдателна и ползва ситуациите на момента.
A не ти ли хрумва, че вероятно е наистина неприятна за всички?
Аз не мисля, че да късаш нерви е най-положителното качество
Хайде да ми кажеш за качествата достойни за подражание на Тачко,Жени,Кучкова и т.н.,че аз нещо не успявам да ги видя.
И какво злобно има  това да кажеш примерно на Кали,че е проста селянка newsm78

# 1 256
И какво злобно има  това да кажеш примерно на Кали,че е проста селянка newsm78

Какво ще си помислиш за човек, който би ти казал подобно нещо на теб?

# 1 257
Някъде пише ли в правилата на формата, че чистенето е 3адължително?
Жената си ка3а, че не чисти и в реалния живот си има чистачка. Трябваше да се прави на нещо, което не е ли? Точно си се държа така, каквато си е. Което май е 3а предпочитане пред лицемерието.
Относно обидите - не мисля, че е обидила някой, беше си обективна.

# 1 258
Тук по-скоро избираме победителя в игра на нерви.

Хехе, добре, ама и какъв победител си, щом участваш в подобна игра.

Каменно сърце е ненаранимо, но не може и да бие силно.  yes

Е, това, че Албена (ако нея визираш) не показва емоция не значи, че няма чувства т.е. е с "каменно сърце" (ех, колко романтичен израз Simple Smile), а че добре се владее, което малко хора го умеят. Трудно би се съхранила, ако реагираше на всички хули и обиди по неин адрес - затова си е наложила маска, създала си е модел на поведение и си го следва, но е доста повърхностно да се счита, че който не лее сълзи и сополи нищо не изпитва. Забелязвала съм трепване  в погледа и, особено когато нападат майка и, но тонът, поведението и винаги си остават едни и същи - адмирации за което.
Мразя лигли, ревли  и сополиви същества, които често са много по-безчувствени, независимо колко атрактивен  е  външния израз на "емоции" при тях.

# 1 259
Точно си се държа така, каквато си е.

Предположение, възможно да е вярно, възможно да не е.

Общи условия

Активация на акаунт