VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 1 260
Албена Вулева
 (30%)
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Май, когато си извършил 9999 гадости и само 1 добро и логиката е да се брои само 1-то добро?!

Нима ценностната система на Албена Вулева, може да бъде пример? Стига...разумни сте!
Ай стига де ам чи наш Тачко къде го оставяте ама ха newsm65

# 1 261
  • somewhere near the sea
Фактът, че изправя всички на нокти и им къса нервичките една по една на мен ми говори, че от една страна познава добре хората и действа целенасочено, а от друга - че е доста наблюдателна и ползва ситуациите на момента.
A не ти ли хрумва, че вероятно е наистина неприятна за всички?
Аз не мисля, че да късаш нерви е най-положителното качество
Хайде да ми кажеш за качествата достойни за подражание на Тачко,Жени,Кучкова и т.н.,че аз нещо не успявам да ги видя.
Защо точно за тях питаш? Някъде съм ги посочила за фаворити ли? Моите са в и т.н.  Flushed
Очаквах от формата да изтъква звездните им качества, да ги показва в добра светлина, както се опитваше да прави преди няколко сезона. Дори миналата година ми беше много по-интересно, когато ги караха да пеят, да танцуват, да разиграват скечове. Сега с тия глоби ги забиха в клоаката на битовизмите. Може би драгият зрител да не се засегне..
Естествено, че Тачо не влиза в класацията. Както преди време не влизаше и Ники китаеца, но спечели сума пари човечето на гърба на Азис. Сега чета, че щял да влиза в Аll stars

# 1 262
И какво злобно има  това да кажеш примерно на Кали,че е проста селянка newsm78

Какво ще си помислиш за човек, който би ти казал подобно нещо на теб?
Всеки може да каже на другия много неща,но не всички са верни и са право в десятката
А пък Кали си е проста селянка това е факт,че и злобна ама това и го спести

# 1 263
Забелязвала съм трепване  в погледа и, особено когато нападат майка и, но тонът, поведението и винаги си остават едни и същи.

Дали така би било, дали би се сдържала, дали би се съхранила, ако става дума за нейното собствено дете?

Тя казва, че не иска деца.

# 1 264
  • Варна
И какво злобно има  това да кажеш примерно на Кали,че е проста селянка newsm78

Какво ще си помислиш за човек, който би ти казал подобно нещо на теб?
А какво ще си помислиш за една проста селянка, която дойде и ти каже, че имаш хубави ръце?
Качествения негативизъм е по-лош от некачествения позитивизъм!!!

# 1 265
А какво ще си помислиш за една проста селянка, която дойде и ти каже, че имаш хубави ръце?

Ще почна да мисля, че е умна селянка.  newsm62

# 1 266
  • Варна
Някъде пише ли в правилата на формата, че чистенето е 3адължително?
Жената си ка3а, че не чисти и в реалния живот си има чистачка. Трябваше да се прави на нещо, което не е ли? Точно си се държа така, каквато си е. Което май е 3а предпочитане пред лицемерието.
Относно обидите - не мисля, че е обидила някой, беше си обективна.
Интересно кой според теб трябва да чисти? Не дължиш ли благодарностне тези които го правят вместо теб?

# 1 267
  • Варна
 newsm10

Ще почна да мисля, че е умна селянка.  newsm62
Пък и хубава! newsm10

# 1 268

Невероятна е, божествено красива!  smile3521

# 1 269
За Кали ли имате предвид, че е божествено красива?  Rolling Eyes

# 1 270
Забелязвала съм трепване  в погледа и, особено когато нападат майка и, но тонът, поведението и винаги си остават едни и същи.

Дали така би било, дали би се сдържала, дали би се съхранила, ако става дума за нейното собствено дете?

Тя казва, че не иска деца.

Няма как да разберем значи.
Скрит текст:
Обсъждали сме го и това - може би има медицински проблем и не и се говори на тази тема. Не, че  е длъжна да дава обяснения някому защо не иска.
Но ако имаше деца според мен щеше да е мнооого по-добра майка от Жени.

# 1 271
За Кали ли имате предвид, че е божествено красива?  Rolling Eyes

За една съфорумка говорим.  Sunglasses

# 1 272
Поради предстоящия мач на Кобрата се сетих за брат му Тервел, тааа какво стана с него? Остана ли си при жената или се разделиха, предвид похотливостта му в къщата  Tired

# 1 273
Няма как да разберем значи.

Но можем да предполагаме, нещо не толкова трудно за нас, нали?  smile3534

# 1 274
  • Варна
Банши, не е така! Тя е егоист. А и с тая баба....
Не разбирам как искате да изкарате някой добър(когато не е) като го сравните с някой лош!

Общи условия

Активация на акаунт