Много мина, мъничко остана, скоро всяко Декемврийче ще се гушка в мама!

• 36 434
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
от няколко дни и аз имам болки в таза гърба, и вагинални болки

Глорита, бе ти от 3-4 седмици насам само се оплакваш...  newsm78 Мъжът ти не ти ли се кара?  Wink

Всички сме бременни, нормално е да ни е криво, ама мисли малко позитивно...   Peace bouquet

# 241
Аз ще помрънкам малко - вярно ли сега си направихте варненска група..за какво се делиме сега, че във ФБ в групата всички сме от всякъде и пак варненските мами си се разбирате за срещи, софийските също и т.н..Чудно какво ли може по-тайно да си кажете..Мрън Crossing Arms

amy_nka, аз същото забелязах..освен това минава, пуска едно "Мен ме боли еди какво си" и не пише 2 дена... Rolling Eyes А правописа го обсъдихме вече май..

# 242
Аз ще помрънкам малко - вярно ли сега си направихте варненска група..за какво се делиме сега, че във ФБ в групата всички сме от всякъде и пак варненските мами си се разбирате за срещи, софийските също и т.н..Чудно какво ли може по-тайно да си кажете..Мрън Crossing Arms

Aдичка, не ни се сърди, нищо тайно няма да си казваме, ще пишем и в нашата си декемврийска група, няма да я изоставим  Hug  Хаха успя да ме развеселиш с твойто"мрън" , че и аз днес съм в кофти настроение и се пооплаках ама в ФБ, реших да не спамя и тук  Grinning

На мамите с болежки, бързо да им минава всичко, още малко остава  Hug
И тук честити ни бебчета.....започна бебевалежът, и се вълнувам  Simple Smile все повече с наближаването на декемви, ей го на...дойде.

# 243
Мрънкава съм нещо днес.. Embarassed

# 244
Здравейте,да се включа и аз Simple Smile
От Добрич съм,термина ми е 31.12.2014 . Бих искала да ви попитам,какво ви е мнението за ваксините за бебешоците? За или против сте?

# 245
Мрънкава съм нещо днес.. Embarassed

Адичке, забелязах, че от 12-та страница насам обикаляш "въоръжена" из форума. Mr. Green
Нещо общо с темата за настроенията на бременната през последните месеци дали има?  Whistling

Мен, да ти кажа, ми дреме фейсбук - добре че нямам такава грижа, слава богу. Също ми дреме кой от къде е и в коя частна болница ще ражда...

amy_nka, аз същото забелязах..освен това минава, пуска едно "Мен ме боли еди какво си" и не пише 2 дена... Rolling Eyes А правописа го обсъдихме вече май..

Ами, тя е малка, като гледам, а и пише в стил смс (може и от телефона си да пише, кой знае на какви тарифи), при това като добавим, че е позабравила българския и че се намира на непознато за нея място... Няма лошо, ако така й поолеква, ама имам чувството, че май няма на кого друг да се оплаче (което си е кофти... Rolling Eyes)

# 246
Що пак ядосвате Адичка??  smile3506 newsm66 newsm29 smile3534

# 247
Да са живи и здрави Александър и Виктория! Страхотни новини! Heart Eyes  bouquet

# 248
Хайде, добро утро и да се събудите с прекрасно настроение!
Мисля да ходя на лекция за ваксините в "Надежда" и след това ше търся улуци с павета да се друсам по тях с колата:), белким получим някоя контракция:). Това последното е по съвет вчера на един доктор към вр преминаващата му пациентка, а аз твърдо съм решила да не пренося този път Simple Smile.

# 249
Мами, не се карайте, нали сме приятелчета Simple Smile Усещате ли по-малка активност от страна на бебчетата ви? Аз определено, както и в силата на ритниците...предполагам е нормално, вече няма местенце за изява толкова. Вчера ходих на запис, който излезе доста равен и дълъг, имаше някакъв проблем с машината, моята доки се ядоса на акушерките, аз бързах, изобщо ужас, та пак го правихме и тръгна нормално, с кривини и накрая пак стана равен..Оказа се ,че бебчо просто е заспал, бутаха ме по корема, караха ме да е  въртя да го събудя ShockedАз се притесних леко, но после доки каза, че всичко е наред. Ами това е от мен, хубав ден!!  bouquet  bouquet

# 250
И моята беба на няколко пъти си спеше, докато й записвахме тоновете, та заради туй и в болницата си полежахме, да се следим повече. При някои мами поместването на тялото в различни положения сработва, за да се събуди бебето - най-добре било на лявата страна, а аз и корема трябваше да си разтрисам и сякаш това на беба й действа още по-успокояващо и само си я намествах за по-удобен сън Joy Последните пъти обаче нацелваме момента на бодърстване.

# 251
  • Бургас
Аз пък не виждам кое му е лошото да спи бебето по време на записа, да не би да не му бие сърцето през това време? Напротив, моето като се въртеше постоянно и му се губеха тоновете, апарата явно хващаше моя пулс и настана една паника. ..

# 252
Здравейте момичета ,  Hug .

Виждам ,че става нажежено ,не е хубаво да се драка ме една друга и да си търсим кусури ,все пак сме доста момичета и всяка от нас е различна и е с различно ниво на образование , не е редно да осъждаме и да линчуваме някого само заради правописа.Този пропуск си остава лично за негова сметка .

Честито на мама Десита за бебоците ,да са й живи и здрави  Heart Eyes

# 253
Моето диване имам чувството, че спи само сутрин. През останалото време е една гимнастика, хълцукане, едни резки подскоци, които понякога и мен ме стряскат, та подскачам на място  Laughing На записите доста се бунтува.

sisku - това с паветата действа много, да знаеш (личен опит от вчера ooooh!).

# 254
И аз не знам защо да не спи по време на тонове. Последният път заспа и акушерката така ми разбута корема, че ми се стори странно...

Общи условия

Активация на акаунт