Много мина, мъничко остана, скоро всяко Декемврийче ще се гушка в мама!

• 36 430
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте  , момичета! Чета ви още от начало, толкова ми е хубаво с вас, въпреки, че до сега не съм писала.  Blush Blush От  миналата седмица съм  в 45 дневният болнични и вече ще се включвам и аз.  Надявам се да  ме приемете. Иначе за мен - на 29 години съм,  1 -вай бременност, термина ми е на 28 декември и очаквам момченце Heart Eyes Благодаря ви Blush

# 406
Аз пък мисля, че ми падна тапата. Излезе нещо бледорозово, но приличаше на слуз + извара. Може ли да е? Преди не ми е падала. И ако е тапата, значи имам разкритие.

Shocked А сега де...

# 407
Здравейте мами  Hug

Бях обещала на amy_nka и mary_marty да напиша впечатления за количка Phil&Teds Smart когато я получа:
Скрит текст:
Момичета, ако вече не е късно, плюсовете на количката са: много е лека и маневрена, сгъва се лесно и е доста компактна. Понеже коша е пластмасов, може само да се забърше с кърпичка или цялата количка да се вкара в банята и да се измие с душа. Бебешкото кошче и кошчето за кола имат дунапренени части, които се перат в пералня. Седалката се обръща в двете посоки на движение. Минуси: наистина бебето трябва да се извади, за да се промени положението на седалката, няма ръчка или нещо подобно за регулиране, просто има "много седнало" положение - бебето е с право гръбче, полегнало - бебето е облегнато назад и почти напълно легнало - тук вече трябва да се сложат адаптори и да се обърне седалката към родителя. Дръжките са две, но са извити навътре и между тях има разстояние около 10 сантиметра, това не знам + ли е или -, защото така количката е по-компактна при сгъване, а и според мен не е неудобна за хващане. Гумите не са помпащи, зависи кой какво предпочита. Пишете ако ви интересува още нещо.
Венче, благодаря за подробното описание.   bouquet

# 408
A! ziz7uu е родила ли вече?? Ехе! Честитооо! Да са й живи и здрави (и лакоми  Mr. Green Peace) близначетата!  Flutter  bouquet

Добрева - Деси Добрева ли е?

Не смесвайте фейсбук с форума, моля ви, че някои не ползваме.  Peace

# 409
Дакота, какво казаха на прегледа вечерта, втория? Всичко ок?
Ами уговорката беше да ми накапе превръзката, за да види дали са води, но за късмет вчера цял ден съм суха, и контракции нямам, обадих се да не ме чака. Предполагам, че е било воднисто течение, щото той каза, че водите са в норма. Добре съм, но нащрек!!

Добре дошли на новите мамчета!

# 410
  • Варна
Добре дошли на новите мами   bouquet

# 411
  • Sofia
[quote

Добрева - Деси Добрева ли?
[/quote]

Не, а tsd.dobreva. На първата страничка е.  Peace

Дакота, браво! Май вече всички сме нащрек Wink

Добре дошли на новите в групата!

# 412
Добро утро, момичета!
 Аз имам следния проблем - много рядко, може би от 2 седмици насам на моменти, усещам как нещо ми теква (буквално) и като отида до тоалетна имам петно снежно бяло, гъсто течение- микробиологията ми е чиста, док много несериозно подходи като му обясних ми каза- ами вземи си полижинакс- 5 дни, ще мине. Не съм пила нищо, някоя мама има ли този проблем? Трябва ли да се притеснявам?

Честито и тук на родилите мами! Живи и здрави да са и те, и бебоците  Hug  bouquet

# 413
Манито, аз имах същото - бяло и кремообразно. Изписаха ми Гиназол (1 апликатор, към 16лв.), действа 3 дни и това ми спря.

# 414
Добро утро, момичета!
 Аз имам следния проблем - много рядко, може би от 2 седмици насам на моменти, усещам как нещо ми теква (буквално) и като отида до тоалетна имам петно снежно бяло, гъсто течение- микробиологията ми е чиста, док много несериозно подходи като му обясних ми каза- ами вземи си полижинакс- 5 дни, ще мине. Не съм пила нищо, някоя мама има ли този проблем? Трябва ли да се притеснявам?

Честито и тук на родилите мами! Живи и здрави да са и те, и бебоците  Hug  bouquet

И на мен ми се случва, но доооста рядко. За последно беше преди повече от седмица. И аз си пуснах микробиология и беше чиста. Това ме успокои и засега не се притеснявам, но знам ли...

# 415
  • София
Аз също имам такова течение, на микробиологията излизат единични спори на някаква кандида. Лекарката каза, че това е нормално и ми изписа лекарство, но ако искам да го слагам. С глобулите още повече щяло да ми се увеличи течението.
Може да е чиста микробиологията, бялото течение може да е от различни причини.

# 416
Аз също имам такова течение, на микробиологията излизат единични спори на някаква кандида. Лекарката каза, че това е нормално и ми изписа лекарство, но ако искам да го слагам. С глобулите още повече щяло да ми се увеличи течението.
Може да е чиста микробиологията, бялото течение може да е от различни причини.
Аз също имах едининчни колонии кандида.
Ирайн, как си, минаха ли болките?

# 417
  • София
Като лежа не ме боли, но като ходя имам чувството, че ще изтърся всичко  Laughing  Утре съм на лекар и ще видим как е положението.

# 418
Ехеее, още нови мами  Simple Smile

atina_ , ivon-bonbona  Добре дошли Simple Smile   bouquet

Аз много спя, взех да ставам все към 10:00, 10 и нещо, на обяд или слетобяд пак мога да си дремна, и вечер заспивам трудно, но заспя ли, си спя без да се събуждам Simple Smile Ще кажеш, като за последно да се наспя, че после не се знае Simple Smile

Дакота, Ирайн, да минават болежките и притесненията Hug Ади, пиши после след прегледа.
Аз ще си чакам,  утре ще ходя за 2-ро мнение, за бебка дали е ок,  или изоставала както ми казаха, и в петък съм си на жк, при акушерката...ако видела нещо ненаред щяла да ме прати при доки.

хубав ден Simple Smile

# 419
Днес за първи път бях на запис на тонове.Кардиограмата е отлична, контракции никакви по-сериозни... ще си чакам май до термин  Whistling Не че има лошо, ама нямам търпение вече  Praynig Party

Общи условия

Активация на акаунт