Мацки сбрани сме от сой, скоро мами – четен брой (бъдещи мами над 35)

• 22 905
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • На остров
Ще се изядат те, пондуха се но не двойно, може би им ртябва още малко печене  Simple Smile .

Пате твоето момче, какво реши?

Ели вие ще се прибирате ли за Коледа?

# 661
С тези еклери и аз се запалих и ги направих токущо. Някои ми се надуха, някои не. Отделно аз вместо бяло брашно сложих лимецово, вместо бяла захар сложих кафява и вместо ванилия на прах сложих течна, която е кафява на цвят. Резултатът- кафяв крем (нищо общо с жълтия ванилов крем), но пък вкусни. Хахаха, то на еклери не приличат, ама другия път  както е по рецептата.

# 662
  • На остров
Тите ще се научим  Party

Представям си ако пробвам с тортата медовик  Mr. Green какъв резултат ще получа.

# 663
Тита, ти много здравословни си ги направила. Лимецово само в крема или и в самите еклери сложи?
Уанче, какво да ти кажа за моя син. Уж твърдо е решил да се отказва и да работи. Водихме дълги разговори, по скоро накрая се скарахме. Надявам се да размисли и така. Но каквото такова, да сме живи и здрави,че доста нерви изхабих.

# 664
  • На остров
Така е Пате, да са живи и здрави, пък другото ще се нареди  Hug .

Вчера си поръчах много добавки от ихерб и сега ги чакам Simple Smile . Този месец ще си ползвам късметлийските тестчета  Heart Eyes и смятам поне близнаци като креан резултат Mr. Green .

# 665
  • Истински се вижда само със сърцето.
Втори сме на детската Евровизия - браво на децата   bouquet

# 666
  • В градината...
Браво на съгражданката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама италианчето много ме нерви, трябваше Армения да са първи.

# 667
Пате, навсякъде сложих лимецово. Аз много, много рядко ползвам бяло брашно.

# 668
Забравих, Уанче няма да си ходя за Коледа, а и скоро не планирам прибиране в БГ - надявам се разбира се там всичко да е ок Simple Smile

Пате, все забравям да ти кажа, че тук на ММ изобщо не искаха да му гледат дипломата, като си програмира машината, направи си чертежите и т.н. го видяха колко му е капацитета. Не че аз не бих реагирала като теб - но не се притеснявай много, нека да следва неговия път в живота  Hug

# 669
Ели, благодаря ти Hug
Аз за притеснението се притеснявам, но осъзнавам, че смисъл няма. Къде къде по-лоши неща се случват. само да сме живи и здрави всичко ще се нареди. Просто доста неща ми се струпаха накуп, но се надявам вече да се приключва с лошата серия Grinning

# 670
Пате, аз като се бях отчаяла тази година, майка ми каза, че няма само да падам, като стигне човек дъното започва да се издига нагоре. Време е вече да тръгнем нагоре - нали Simple Smile  Hug

# 671
  • На остров
Пате сега ще ни зарадваш с един дебели две черти  Hug

Ели важното е да се чувствате добре  Hug , аз самата също не се прибирам често, но понякога много ми липсва и аз не знам какво, но ми липсва Mr. Green

Така е Ели хубаво ти е казала мака ти !!!

# 672
Благодаря ви, голяма сте ми подкрепа Hug

# 673
Кей, невероятен стих! Разрешаваш ли да го добавя в темата?
Герито, не се шашкай пък ти толкова много. Просто споделих собствения си негативен опит със закъснения на цикъла. Не ти пречи да направиш един преглед с видеозон.
Мамче, Джоко Росич беше невероятен мъж! До края на дните си ...........
rainbows, стига пък и ти! Вече ти обсъждахме случая и знаеш, че сме достатъчно гостоприемни и за теб! И понеже и аз живея близо до една Берьозка - да не сме съседки?
Перу, малко в повече мисля ще ти дойде кростренажора! Даже баните ми се струват свръх ....... поне за момента. Но пък от друга страна, Шерифката ми прозорци преди седмица ....
kali-m-g, ми ще те крититувам ... не стига, че си в болнични, ми изобщо не се явяваш на редовните заседания и обсъждания на нещата от живота.
Ели, като за първи опит изглеждат мммммммммммммммммммм вкусни
Амини, уникална си в кухнята Simple Smile
Пате, четох ти терзанията за образованието на сина ти. Някой беше казал (сори, не помня кой) да го оставиш сам да си троши главата. Аз съм на същото мнение. По-добре сега и да си вземе после бързо съответните поуки, отколкото по-късно и да не се е научил да си взима поука.

Четох ви цял ден от телефона, но от там ми е много трудно да ви пиша. Та само шпионирах. Верно, че сме младоженци уикендите. По-скоро даже като гаджета  Embarassed Ама готино е. После е кофти заминаването в понеделник, но това са нещата от живота.

Да беееееееееееее сега като намерих за вас по време на бокса и вие сте се метнали вече под одеалата ........ егати ... отивам и аз да гледам бокса тогава.

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 23:49 от DarinaK

# 674
Даре, така е. И аз не съм приемала съвети от родителите си. Винаги съм си правила, каквото съм си наумила.
Много интересна книга "Защо мъжете не чуват, а жените не могат да се ориентират по карта"

Скрит текст:
Ето откъс:
Мъжът може или да чете, или да слуша — но не и двете едновременно.

Женският мозък е програмиран за многофункционално действие. Жената е способна да извършва различни, несвързани помежду си дейности по едно и също време, а мозъкът й никога не бездейства, винаги е активен. Жената е в състояние да разговаря по телефона и едновременно с това да готви по някоя нова рецепта от книга и да гледа телевизия. Или да шофира, като едновременно с това се гримира, слуша радиото и разговаря по телефона в колата си. Но ако говорите на мъж, когато се е заел да готви по рецепта от готварската книга, той вероятно ще се ядоса, защото просто не може да следи написаните указания и едновременно с това да слуша какво му казвате. Ако говорите на някой мъж, докато се бръсне, то той почти сигурно ще се пореже.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт