Мацки сбрани сме от сой, скоро мами – четен брой (бъдещи мами над 35)

• 22 901
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Остави младежта, видя ли за плетката?

# 676
Момичета, аз написах, че се чувствам уютно с вас и всеки ден след работа ви изчитам. Сигурна съм, че точно тук мога да срещна и разбиране, и подкрепа и съвет, за всичко което ми предстои. Мерси  bouquet

Дари, сега и аз уж гледам бокса, ама ми идва една идея по-брутален и май ще го следя в интернет, а иначе аз съм в младост, а ти Grinning

п.С. Докато писах и мачът свършил... Жалко за Кубрат

# 677
Фюююю нямате изчитане!

Честито дългоочаквано рождение на шериф Александър,най-новото попълнение на набор 2014 Simple Smile.Жив и здрав, на мама,кака и тати! И Шерифке, да предадеш щафетата, и да дадеш отчет Simple Smile.

Сигме, Мими, Фокси, честит рожден ден на патерица, бъдете здрави,  и  имайте таланта да балансирате в кухнята и спалнята, в  работата и дома, за да бъдете обичани и уважавани жени!

Кей ми скри шапката с поезия.Между другото, знаеш ли какво е анжамбман Simple Smile? Аз го чух сефте преди седмица, когато с дъщеря ми обсъждахме Яворов.

Тита,  как е малката девойка? Казваш, че използваш лимец, аз купувам, но всеки път е различен.Последният ми омесен хляб стана малко по-мек от тухла.В БГ нямало сертифициран лимец, купуваме си нещо си, и си мислим, че е лимец.

Звездите как сте, очовечват ли се бебоците?Ние сме кажи речи 6кг/60см Simple Smile, и преди да ревнем си правим устата,  така :  Cry, вече сме артисти Simple Smile.

Пате, рикотата я има, където продават млечни на Сигмен, аз купувам от магазин на ул."Калоян", под Борисовата градинка.

Зарибихте ме с медовиките, ще се прави торта пак! Вчера правих орехова с готови блатове, тиквеник и памук погача.Кога ще свалям 8те кг от бременността,не знам  newsm78.

Даре, чудесен слънчогледов кът си създала, много слънчев, също като темата   newsm51.

Перу, за успокоение да кажа,че аз качих  най-много през първия триместър, после само на корем.

Уанче, след дадената зелена светлина ще очакваме скорошна промяна в събитията при теб.

Края на ноември си резервирахме почивка на 15 км от нас Sick.Ще ходим на минералните бани, малко процедури за схванатата ми гърбина. Баш-воеводата е в ръцете ми по 5-6 часа от денонощието, нали се кърмим.Много топла и приятна база, хубава храна и СПА.Бебето ще си го менкаме с ММ между процедурите  Twisted Evil.

Магнет, пробвала ли си ракия, мед и лимон 1:1:1 , пие се за гърло, много ефикасно е. Бързо оздравяване ти пожелавам.

Амини, имаш си колаж, с който да се гордееш Simple Smile.И за който да се сещаш всеки път,когато подхванеш да правиш торта.

# 678
Аз май поемам щафетата от Шери за среднощното ставане  Mr. Green
Шери, много хубаво име, да ви е жив и здрав Александър, на мем това ми беше един от вариантите за Тео ама таткото нещо не се съгласи. Може пък сега да си имаме Александра.

Кали-м-г, щях да те питам какъв е този синдром? Дано не ти става често така.

Ината, на мен много хубаво ми звучи с парти на плаж. Ние другата седмица ще имаме общ робден ден на 5 деца от класа на каката и каним класа в един морски музей, там правят някакво пиратско парти, дават им костюми, развеждат ги, ние ще носим храна и напитки. Така е много удобно с тези общи рождени дни, иначе през седмица едва ли не имаме някакво училищно събитие и поне на нас ни идва в повече. Ама скоро ще сме обиколили всички музеи в града и не знам какво ще правим Simple Smile

Хайде, отивам пак да пробвам да лягам, че тук няма и 4 още ...

# 679

Кей ми скри шапката с поезия.Между другото, знаеш ли какво е анжамбман Simple Smile

Разгърдена, свободна, огън, дявол
на всеки би се скарала, дори на Господ.
Но в чекмедженцето ти, там, отляво
е светло, и добро, и топло. После

иди ми обяснявай за задушници,

за духове, за паралелни светове и черни котки...
Шерифите не стават за послушници,
не по вода те тръгват да вървят - по руска водка!

Това е - пренасяне на фраза от строфа или стих. Като ученичка ходех в един клуб, в който един поет ни беше събрал все талантливи пишещи. Всички мислеха, че ще бъдещето ми е свързано с литературата, естествените науки хич не ми вървяха, но зодия телец си е инатеста и цял живот се занимавах с ядрена физика, стандарти и системи по качество  Joy Дивак! Що па да ми е лесно, м?

За първа сутрин се събудих в 7 и половина, явно от адреналина не можех да се отпусна и спях по 4-5 часа на нощ.
Мира, завиждам ти за близкото спа, аз много обичам зимата да ходим насам-натам по курортите, но в ужасния Северозапад, където живея, всичко ни е далече.

# 680
Добро утро момичета!
Първо и със закъснение честит рожден ден на Сигма и Мимчето!Да сте здрави, щастливи и обичани.Много радост да ви носят децата!
Вчера е имало готварски страсти и много десерти.Поздрави на всички, който готвиха и си подсладиха деня.Уанче и Ели браво за еклерите  Peace
Магнет  newsm43 за крема на Медовика, но се отчитам днес
Скрит текст:
Смесих 2 кофички по 400гр. заквасена сметана със сладкарска сметана на разстителна основа.Опитвах и добавих 2-3 с.л. пудра захар.Между блатовете поръсвах със смлени орехи.Самите блатове мазах с прясно топло мляко с четка, защото искахме да я ядем още вечерта и исках да омекне бързо.По оригиналната рецепта когато си печеш сам блатовете остават изрезки, които се препичат и се смилат.Аз смлях малко обикновенни бисквити и я поръсих отгоре.Накрая и орехи сложих.
Вчера с ММ бяхме като гаджета.Децата бяха на РД 4 часа.Ние ходихме на ресторант.Вечерта едни приятели (дай Боже всекиму такива) ни подариха билети за театър, гледаха ни децата през това време и после ни сервираха вечеря. LaughingСнощи се оказа вечер на театрите и както ни прочетоха Манифеста в театъра се отбелязва в още 12 държави - вкл. Австрия и Белгия.Някой дали е чул за събитието?Постановката беше хубава, а Калин Врачански ни скри шапката с играта си  Heart Eyes
Кога "дойдох" при вас, кога ми залипсвахте като не си побъбря с вас   :hug
Сега се връщам да ви чета по-подробно.

# 681
Добро утро,пия си кафето и ви чета по пижама. ММ излезе за работа'малката е будна преди мен,аз си легнах с болки в гърлото и се събудих едва преглъщайки,някой ако знае лек за гърло да каззва,че ми е голям проблем.                                                                    Кей рано рано си на поетична вълна браво на теб.Аз ще се вдигам да мисля някаква закуска на малката ...

# 682
Гери, още осем месеца ще е поетиичната вълна, после като ме започне голямата литература - кърмене, памперси и ...  ще ме видиш тогава hahaha

# 683
  • В градината...
Кей, вчера цял ден все забравям да кажа, че рано-рано сабахлем ме разплака  Hug

Мимче, ами каква е сега пък таз памук-погача  Thinking

малеййй, вчера какъв боб сварих с ребърца  Blush

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 09:14 от perunika

# 684
Имаше една приказка за доволните булки и баницата. Да ви кажа - не е вярна. Доволните булки нямат сила да правят баници...
Мимче, още колко остава до финала?

# 685
Даре  hahaha
Перу  Hug
Памук-погачата не съм я правила, ама май само аз и още двама трима останахме. Всичкото фейсбук свят около мен я прави, снима и яде. Май яйца нямаше в нея, турска е оригиналната рецепта и изглежда ето така
http://www.pelinchef.com/2009/05/pamuk-pogaca.html

# 686
  • София
Добро утро, мацки!
Сигма, Мимче Честит Рожден Ден на патерици, пожелавам ви много здраве, щастие, късмет, любов и сбъдване на всички мечти.
Кей страхотни стихове, браво   bouquet и аз като тийнейджър се опитвах да пиша и също като тебе посещавах литературен клуб, но отдавна не съм сядала да пиша Simple Smile
Перу прочетох, че Крисия ти е съгражданка, от което следва че сме градски Simple Smile аз може сега да живея в София, но родом съм от Разград.
До нас наблизо също има Берьозка и мисля другата неделя да изненадам ММ с един медовик Simple Smile тогава той има имен ден св. Александър Невски.
Шерифче много хубаво име сте избрали на малкият шериф, както споменах по-горе ММ също се казва Александър Simple Smile

# 687
Мимче вярно ти поемаш сутрешното кафе  JoyИ аз да питам в коя седмица си?
Даре кефиш ме, само доволни булки да има  Blush
Кей и Перу  Crossing Arms.Само аз ли не съм я правила тази памук погача. Crazy
След 2 часа ще докладвам. smile3537

# 688
  • София
Добро утро,пия си кафето и ви чета по пижама. ММ излезе за работа'малката е будна преди мен,аз си легнах с болки в гърлото и се събудих едва преглъщайки,някой ако знае лек за гърло да каззва,че ми е голям проблем.                                                                    Кей рано рано си на поетична вълна браво на теб.Аз ще се вдигам да мисля някаква закуска на малката ...
Мед със сода,особено ако имаш налепи по сливиците,може само да си смучеш сместа,а ако си по смела и имаш налепи да натъркваш сливиците.

# 689
И аз не съм правила тази погача. Това ще ни е пионерското поръчение за другата тема Wink

Общи условия

Активация на акаунт