Мацки сбрани сме от сой, скоро мами – четен брой (бъдещи мами над 35)

• 22 888
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ааа НЕ - аз трябва пак да правя еклери за РД на ММ- погача Ни мога пък  Crossing Arms  hahaha

По коледните празници може да се развихря Simple Smile

Уф, ние отиваме на среща със странната преподавателка по английски - стискайте палци да е читава, че вчера се породиха разни съмнения в мен Simple Smile

# 691
  • В градината...
Почнах погачата-половин доза. Ама аз много лесно правя такива неща - тестото в машината и после оформям.

# 692
То аз затова я извъртях памук-погачата, щото си помислих,че съм единствената ненаправила.Но съм много доволна от резултата.Лесна и ефектна питка.

# 693
 Добро утро , насред бЕл ден    bouquet  bouquet

Ава , има тук театрални дни и страхотни представления ! Принципно Антверпен е културна дестинация и гледах афишите и за опера и балет в момента са ..ммм...много изкусителни ...примерно другата седмица е Онегин , балет...отделно всички Дзвезди на естрадата са редовно тук .....аз за мое съжаление от три години съм тук , още не съм посетила културно мероприятие  Embarassed

Ели , нямате ли курсове към училища за емигранти за езика ? Тук сме много облекчени в това, защото има курсове сутрин и вечер и са на символични цени . Аз в последното училище платих 18 евро за базис нивото , три месеца курс .Като мига да кажа ,че обучението е перфектно !

Да попитам раждалите  епидурал. Възможно ли е още да имам остатъчни негативи от упойката ?Имам крампи на прасците сутрин и бодежи в петите . Tired

# 694
  • На остров
Добро утро Hug

Тази памук погача звучи сложно и е много хлебна, пропускам я.

Ели стискам палци за учителката.

Мира много хубаво звучи това със СПА, аз съм сложила за забарана за джакузито на мм и той само подпитва дали пък не може сега  Laughing .

Ава искам да благодаря за еклерите, не станаха като на Ели, но съм доволна, винаги съм си мислила, че е супер сложно  bouquet . Обожавам да ходя на театър и българските театри много ми липсват. Тук съм ходила и на театър и на опера и на концерти много е хубаво, но българският театър си ми остава любим.

Перу браво на момичето   bouquet ! Аз четох за близнаците братя, че били много талантливи !

Курсовете за език за чужденци тук са безплатни, но са много как да кажа не по мой вкус, но ги изкарах на времето бързо, бързо. Следвашите курсове на гимназиално ниво бяха по добре, но пак има какво да се желае. 

Хана вие на какаъв език си говорите с тм ?

На мимчето и остават още 2 месеца горе долу термина и е 21 януари мисля вчера я питах и затова отгавярям от нейно име, мимче извинявай  Hug

# 695
rainbows, в центъра съм аз. Не сме съседки, тюх ....
Мимче, докато ги обиколите музеите и вече ще сте стигнали възрастта на дискотеките Simple Smile
Ели, какво й е странното на тази дама?

Категорично днес няма да меся никаква погача! Само руска салата и зелеви сърмички. Медовика наистина като престои става още по-вкусен ммммм много даже.

# 696
  • На остров
Даре отдай се на заслужена почивка  Hug

Ммм много обичам зелеви сърми, не съм яла от години. За коледа правя лозови и се харесват.

Аз от както живеем тук се родих на тема рд, нит осе черпи в училище нито празнуват кой знае колко, много съм доволна  Laughing . Даре тук дискотека под 21 трудно осъществимо.
Най големият парадокс е, че в магазина за алкохол трябва да си на 21 за да си купиш алкохол, но в заведение може да си поръчаш на 18 .

# 697
Е няма ли детски дискотеки? В по-ранен час и с присъствие в близост на родители или пък на достатъчно възрастни наблюдатели? Тук по едно време имаше някакъв такъв вариант. С краен час май 21 или 22 часа.

Зелеви сърми можеш и от прясно зеле да направиш. Листата се попарват във вряща вода със сол и лимонтозу. После при варенето (аз ги "варя" в тава във фурната с алуминиево фолио отгоре) можеш да добавиш още малко лимонтозу. Стават почти като кисели. А ако не слагаш лимонтозу - листата от попарването във вряла вода стават достатъчно мекички за навиване.

Бе човърка ме тая памук погача. Ама много рецепти за нея в нета. Коя ползвахте, че стане успешна?

# 698
  • На остров
Има веднъж годишно по случай завършването на училище като парти, организирано от общината, но май не  е много популярно.

Даре ще опитам зелевите сърми както каза с прясно зеле, благодаря !

# 699
 Уанче, говориме на аглийски и нидерландаски ...Андрей с Дерик си говорат на нидерланд, че английския още не е ок...

# 700
Така, питата омесена, разточена и наредена втасва.
Ели успех и от мен с учителката - ей това ми е най-трудно - език да уча. Crossing ArmsНо трябва да се замислям вече, че ММ само ми подмята "като ме пратят някъде за 3-4 години..." ShockedАз искам в Еквадор ...
Даре от къде взе зеле, не е ли рано да е станало?И аз умирам за сърмички.Майка като беше тук преди седмица цяла тенджера лозови донесе.
Хана моето второ  секцио беше с епидурална (и един бартолинит имам с такава)
и нямам спомени за такива оплаквания  newsm7. Да не е липса на витамин В?
rainbows подозирам аз, че си до нашата Берьозка (в Младост)  Wink
Мира и ние за СПА се гласим с едни приятели - Аква тоника май се казва във Велинград.Не ми е любимо там, че много хора и неоснователно скъпо, но поне децата ще си имат компания.
За театър съм винаги готова, на опера също ходим.Само още децата ги е страх да остават веччер до късно сами и все гледам някой да ги гледа.
Този месец имам добро предчувствие, такова бременно... Joy
И докато месих си мислех, че има някоя бременна булка, дето може още да не знае.Нали темата е за четни бройки  Whistling

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 12:27 от _Ava_

# 701
Кей, в северозападна България е Вършец - там има доста спа. Ама ти не си за там сега, мисля е доста противопоказно. Освен, ако не искаш просто да си почиваш. Ава, по коя рецепта направи питата? Не ти ли се струва ужасно много тая захар от 5 супени лъжици. Ох, май ще се меси ................ нали и аз имам робот, като Перу - мързеливо Simple Smile

# 702
  • На остров
Ава ха дано си ти  Hug . На мен пък езиците много ми вървят и лесно ги уча. Ти искай да го пратят мъжа ти из нещо европейско, Еквадор е мнооооооооого далече.

Хана фламндският или холандският е близо до шведския  Simple Smile .

# 703
Даре ей по тази
1 ч.ч. (240 мл) -топло прясно мляко
1 ч.ч. (240 мл) -топла вода
1 ч.ч. (240 мл) -растително масло
5 с.л. -захар
1 с.л.- сол
½ пак. (20 г)- прясна мая или  7гр.-суха
 6 ч.ч. (840 г)- брашно
1- жълтък/ за намазване
, но и на мен ми се видяха много - сложих 2 захар и 2 сол.
За Вършец съм също "за" и против Кей сега да се вре у сауната  NaughtyИма време, пиши сега стихове да ни разреваваш тук.
Имам предложение за заглавие ,даже две

Стига работа и скука-
бебе искам да ми гука!

Тук отправям аз закана -
влака бебешки да хвана.

Уанче нещо ми се струва, че сме от една порода с теб и ти пожелавам ти да ме изпревариш  Hug

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 12:37 от _Ava_

# 704
  • На остров
Харесва ми заглавието Ава  Hug , Ава ти коя зодия си? Скорпионите май са много в темата  Sunglasses . Какъв Вършец за Кей, нещо не съм разбрала.
За сауна аз и преди съм писала, че тукашните лекари не забраняват преди забременяване за след не знам.

Общи условия

Активация на акаунт