Отговори
# 15
Тоз Сермет е много смешен.

# 16
  • Варненска клюкарка
Наде  Hug аз кат напиша нещо  за ПО и те там   ся са сложили Яман   Mr. Green

Ами то това е логичното, да накацат темата и да бълват едно след друго това недоразумение Яман, явно им е скучно в техния.....двор Whistling

Не ми се занимава...Който е преглеждал темата ще види къде патрона е с по-качествена визия Wink

# 17
Наде  Hug аз кат напиша нещо  за ПО и те там   ся са сложили Яман   Mr. Green
Видях но не разбирам защо пишеш там(и не само ти) за ПО и АФК, кому е нужно да се прави толкова иронична съпоставка между двата сериала с безсмислени емотикони, doh снимки,  Shocked и прочие!? ooooh!
За мен онази тема е за заключване, защото е напълно безсмислена както и другата за Сера, и за всеки/всяка актьор/актриса където темите просто се поддържат най-много от двама, трима пишещи, и едва едвааааа кретат. Такива теми според мен нямат място в подфорума романтични сериали, който е за Дизита а не за личности и издигането им в култ. Peace #Crazy doh #Puppy dog #Shocked
Ивче той навремето беше патрон, сега е патронеска. Mr. Green tooth

# 18
  bouquet

Почва ми Реакция Party Party Party

# 19
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Party Party Party Party с йени ашкъма Party Party Party

# 20
Ух, много ми аресва как върви темата на патронесата hahaha hahaha
Една се изразява сал в емотикони...нема думи просто Mr. Green Другата не си е турнала очилИте и не знай кво види баш hahaha hahaha hahaha
Друга се търкаля на вицове-истини... hahaha hahaha
Йекшъна е пълен...ама отива към психологически трилър който ще се превърне в драма Mr. Green

# 21
# 22
Една се изразява сал в емотикони...нема думи просто Mr. Green Другата не си е турнала очилИте и не знай кво види баш hahaha hahaha hahaha
Йекшъна е пълен...ама отива към психологически трилър който ще се превърне в драма Mr. Green

rotfImao rotfImbo
За почервененото съм на същото мнение Peace ноооооо някои не знаят къде е тънката граница и кога е редно да спрат. Peace

# 23

rotfImao rotfImbo
За почервененото съм на същото мнение Peace ноооооо някои не знаят къде е тънката границата и кога е редно да спрат. Peace
Ко ти пука... hahaha hahaha hahaha ский къФ купон се заформя... Joy Joy Joy
Аз ше ида да припадна Mr. Green

# 24
Зиз LaughingМа там и обща любимка се е барнала  Mr. Green

# 25
Зиз LaughingМа там и обща любимка се е барнала  Mr. Green
Ко??? Сера ли ма Joy Joy

# 26
  • Варненска клюкарка

Като видях с какво недоразумение се пожелава красива вечер ли беше Sick чак и на мен ми идеше да се търкулна от смях но ще падна на интелектуалното ниво на някои....

Еле пък ако взема да цитирам вицовете и бисерите на мисълта и на тази дето и звучали като виц думите ми... Здраво ще се посмеем hahaha

Нямат си клюки за чачосерска любов, и сами разбират че днешното е да държи СС на първа страница, скучно им е, та са накацали и тази тема hahaha

# 27
# 28
Не ми пука Зизче леля. Надникнак, защото засякох като някой радар движение, Laughing даже не са ми интересни, защото репертоара ми е ясен Stop от време оно. Mr. Green
Превърнаха я  hahahaв култ към личността като Енгинчо.ooooh! Клонирани newsm62 любимки и любимци.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 20:49 от Neidjal

# 29
Тоз Ибрахим много готин беее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тоз човек мине се и хоп целува я ааа много настоятелен човек.

Общи условия

Активация на акаунт