Великобритания - тема 55 Есенно - Коледна

• 64 374
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Миналата зима пих Вигантол, макар не редовно, но определено се чувствах по-добре. Изследвания не съм си правила. Тук си също вече почнах да пия и май трябва да съм по-редовна. Сестра ми ми донесе някакви ампули вит.Д, но са много високодозирани и малко ме притесняват без изследване да ги пия. Та се включвам към въпроса
Тестовете за Вит Д може да се правят и по пощата.
Интересно, в интернет ли да потърся откъде да си взема?

На дъщеря ми почнах да давам рибено масло, но то е с минимално съдържание на вит.Д и вероятно и на нея ще почна да давам вигантол.

Ние украсихме елхата. Просто сега я купихме и.... За начало играчките са малко, но пък дребното всеки ден ги сваля и реди на ново. Сигурно ще й писне до Коледа.  Днес дойде и основния коледен подарък за детето, ММ си купи подаръка. Аз искам ботуши, но ще изчакам януарските намаления.

Онзи ден дъщеря ми мрънка за нещо сладко и й казам да си поиска на английски. Тя съвсем сериозно ми заявява "I want сладкоУ".

# 226
# 227
хахаха, "сладкоу"  Mr. Green
Как да не и дадеш  Heart Eyes
И ние сме с елха вече - видях и реших да я купя от рано и я преподреждат всеки ден.
Аз току що от Амазон си взех подарък - тази седмица има някакви намаления Simple Smile Децата също са с подарък вече. Сигурно ще им харесаме още нещо.
Януари месец повече Simple Smile

# 228
  • UK
30 паунда са ми парите за цяла седмица напоследък... Ако съм на зор, ще ги намеря, но тъй като не ме боли и не е опасно, а само неприятно, не минава в графа "спешно" и ще почака. Скоро няма да е така, надявам се, крайно време е да спра да живея с абсолютния минимум.

# 229
  • След завоя в дясно
Малката Госпожица Мърморана  мисля, че поправката на зъб е безплатна, ако си на помощи. Ти не знам дали си или не си Laughing аз да си кажа Whistling
Някой питаше за столчета за кола в БГ, рових си в старите неща на компютъра и съм запазила този http://bebenaem.com/index.php?route=product/category&path=17 някой ми го препоръча, беше доволен.
Аз със питанка влизам, препоръчайте ми хотел, къща за гости или нещо, от което сте останали доволни , около Банско за почивка съчетана със ски.

# 230
Здравейте отново, аз все още си търся работа и съм на никъде. Имате ли идея дали има вероятност да не ми изпратят писмо за срещата за НИН номер или задължително пращат. Вече толкова се притеснявам за всяко нещо. Срещата наближава а все още нямаме това писмо. Ако не ми го пратят ....

# 231
Здравейте отново, аз все още си търся работа и съм на никъде. Имате ли идея дали има вероятност да не ми изпратят писмо за срещата за НИН номер или задължително пращат. Вече толкова се притеснявам за всяко нещо. Срещата наближава а все още нямаме това писмо. Ако не ми го пратят ....

На мен не ми пратиха писмо, но нали ти диктуват някакъв номер, който си записваш. Аз като отидох на интервюто ме питаха за писмото, казах че не съм получила и си дадох номера. Нямаше проблем Simple Smile, така че споко Simple Smile

# 232
Reference number, да дадоха ми, оххх благодаря за бързия отговор Simple Smile, успокоихте ме.

# 233
Момичета, искам да се пробвам да направя коледни сладки/меденки, но не знам от къде да намеря сладкарска боя и как се казва на английски? Даже не знам как би изглеждала newsm78
Ако ми изпратите линк, ще съм ви благодарна.
Най-близко ми е Теско, точно до нас.
Не искам фондан, защото честно казано не ми се занимава.

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 21:16 от future74

# 234
Ммничета, искам да се пробвам да направя коледни сладки/меденки, но не знам от къде да намеря сладкарска боя и как се казва на английски? Даже не знам как би изглеждала newsm78
Ако ми изпратите линк, ще съм ви благодарна.
Не искам фондан, защото честно казано не ми се занимава.

Боя за кое. Във всеки магазин има бои, на щандовете с тортените неща, но са бои за крем, или за самата смес, за фондан не стават.

# 235
  • До хладилника, който обичам
Още не ми е коледно Crossing Arms може би като украсим къщата, ще помогне.
За всеки случай си взех 3 чифта коледни обици Mr. Green и голямото намаза коледен пуловер за Christmas Jumper Day в училище. Подаръците взех, днес само последните с удвоени точки от нектар картата в Сейнсбъри и съм готова, надявам се.

# 236
Бу, от тук ги поръчваме http://www.vitamindtest.org.uk/,
Ако искаш ми пусни мейла си на бележка, за да ти изпратя файла да добиеш представа как изглеждат резултатите.

# 237
  • някъде в орбита...
За всеки случай си взех 3 чифта коледни обици Mr. Green ...
Мен това доста би ми помогнало с коледното настроение  Laughing
А тази година искам освен бижутата, да си взема най-идиотският коледен jumper и едни тематични чорапки. Тотално са ми избили лудите Mr. Green
Ние елхата я украсяваме седмица преди празниците. Толкова е малко жилището, че като добавим и елхата ни свършва много бързо въздуха в стаята Stuck Out Tongue Grinning Като се преместим ще почнем и по-рано (може би Wink )

# 238
Привет на всички!
Доста интересни ми се струват тези тестове за витамин Д, а не съм и предполагала, че съществуват временни пломби... всеки ден научавам по нещо ново.
На търсещите работа желая висок дух, аз все още съм в клуба. Правя всичко по силите си, не се отчайвам. Одобриха ме за коледна работа в магазин Некст, което ще е за 6-7 дни на Коледа, зарадвах се, все пак е нещо... Simple Smile магазина е в ритейл парк и е голям повече, отколкото този в мола, но ето възможност за малко натрупване на опит, а после ще имам и какво да добавя в СВ-то си.
Та по тази тема... нямам за сега какво да разказвам повече... но пък вече мога да заявя, че поне имам абсолютно всички документи- шоф. книжка, НИН и банкова сметка... (е, чакам си банкирането в писмо, ама ще дойде скоро).. както се казва движа се напред. Ще изскочи нещичко.. Simple Smile
Пожелавам ви много хубави емоции и се радвам, че споделяте толкова много, преживявам коледното настроение, чрез вас, защото тук няма как да украся, така че или ще го имам в себе си вътрешно и ще си го нося или няма да го имам хаха Simple Smile   bouquet

# 239
Някой има ли опит със здравни застраховки и застраховки живот?
Гледам сайтове, но се обърках - живея тук, но не съм англ. гражданин... много сложно ми идва
Ако някой сподели опит ще съм много благодарна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт