"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 225
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Кити,за нас смешно,ама за тях явно -не.Колко жалко,ако мислят,че една чиста любов може да възпитава в лошо подрастващите. Sick

# 211
Вели, станах като часовник от цъкане докато четох за напъните на турския СЕМ да глоби канал АТВ. Затова ли в предишната серия се чувстваше липса на еротика при целувките на сладурите?

Боже, тези хора в кой век са още? Когато събрах смелост да си поговоря за кекса с моя син тийнейджър, той ми отговори като в оня виц: "Кажи, мамо, какво искаш да знаеш?"

Не е ли по - добре децата да са добре информирани, отколкото да бързат да го изживеят, за да разберат какво е?

# 212
Тия хора да вземат да изгледат старата версия на КВФ... Там аз се чудех дали пък наистина турски филм гледам.  Embarassed Embarassed

# 213
Ето какво са писали в агенция ПИК:
Скрит текст:
В новото издание на турски учебник по биология, предназначен за ученици на 10-11 години, изображенията на човешки полови органи са били премахнати, съобщава АФП, като отбелязва, че по този начин с още по-голяма сила е подновен процесът на пълзяща ислямизация на страната, предприет от правителството.

В новата версия на учебника снимките на вагини и пениси, които са фигурирали в главата, посветена на човешкото възпроизводство, са били заменени изцяло със снимки на патенца, полярни мечки или на жена, държаща новородено бебе, съобщава електронното издание на в."Хюриет". Освен това думите "гърди" или "девственост" са били съкратени от текста, отбелязва със съжаление детският психолог Абдуллах Туналъ, интервюиран от вестника. "Преди това вътрешното устройство на гениталните апарати бе обяснено по начин, адаптиран към развитието на децата, както бе направено за сърцето или бъбреците", казва Туналъ, който е бивш ръководен представител на синдиката на преподавателите Егитим-Сен.

Но тази година учебникът по наука и технология, предназначен за ученици от 6 клас, бе значително цензуриран в съответствие с моралните правила, наложени от правителството, посочва психологът. Ахмет Зефир, преподавател по биология в университетат Мармара в Истанбул, също критикува пред в."Хюриет" промяната в учбеника, която според него "причинява повече вреда, отколкото полза за децата. "Защо причинявате това на нашите деца, защо е този страх?", изтъкна той.

Този случай е последният от серия критики към ислямо-консервативното правителство от неговите противници, които го обвиняват в желание да ислямизира обществото. В сектора на на образованието правителството разреши през септември на ученичките от гимназиите да носят ислямски забрадки, което преди това бе забранено, и забрани татуировки, пиърсинг и грим в училище.

Те така си разбират нещата,така си ги правят.

# 214
Привет на диамантените момичета Hug Много ви се израдвах,докато ви четох Laughing Ами свършили сте цялата работа-за мен остава удоволствието да съм с вас Hug Безпроблемен нет и една легендарна любов ви пожелавам-всяка от нас го заслужава Heart Eyes
А това за целувките-виждала съм в турски дизита и по-смели целувки Wink Щом не са им наложили наказание,значи не са чак толкова развращаващи младото поколение hahaha
Тази снимка от поста на Дива ме притесни ooooh! Май мамашките ще се окажат прави-Елифче ще се съгласи да е примамка без знанието на Йомер Tired Сами бей какво ли ще отнесе от разгневения Йомер newsm78 Май ще има сблъсък между двамата ooooh!

# 215
Момичета  Hug приятно гледане и безпроблемен нет!  Hug

По време на онлайна нито чета, нито пиша, но после наваксвам.  Simple Smile

Хаш тага тази вечер е #benibırakma , ако искате подкрепете сериала в туитър.  Peace

# 216
Добър вечер,момичета Hug Hug Hug Hug
Пожелавам на всички приятно гледане и безпроблемен нет!!!
Какви наказания за тия толкова скромни целувки!То този филм е учебник за чистата и непорочна любов,а те щели да ги санкционират!Ами да се самосанкционират и под юрганите си тогава,като са толкова почтенни.Тия деца как са ги създали,е на това му викам двоен стандарт.В къщи едно , по телевизиите непорочни зачатия.
Подкрепих Крисия,Хасан и Ибрахим!Безкрайно талантливи деца ,с които можем безкрайно да се гордеем.Тази седмица ни очакват вълнения и с мача на Кубрат Пулев-дано победи момчето,заслужава го!
Но ето този талант ме завладява все повече с всеки следващ концерт на Х-Фактор.Насладете му се и вие с песен достойна и за нашата любима екранна двойка ЕЛМЕР.

http://vbox7.com/play:af36158233

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 19:46 от Keskinowa

# 217
тенкю вече съм под въздействието му , дано устискам до финала

# 218
Момичета, да докладвам: заредена съм пред компа с .... литра вино, троянски суджук и най- просто краве сирене.
Само дето ми ги няма линковете. Моля ви, пуснете някой различен от аtv.com

За целувките направо не ми се коментира  Mr. Green В Анкара от цял автобус ученички екскурзиантки  само 2 бяха без забрадки и шлифери.  Mr. Green Настръхвам само като си спомня. Още деца....
Накъде ги води този Ердоган, не знам.

Хади, приятно гледане.

Хриси, Hug нереде си?

# 219
Приятно гледане и безпроблемен нет!

Велижана  Hug наздраве . cheers Wine Glass

Пепелче
http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin аз гледам тук,върви идеално за сега.

# 220
Един интересен паралел (дано не повтарям стари работи) за общите им партньори, но са забравили Фатих. 

а така уж всичко съм гледала с Туба , а от този колаж само първия сериал съм гледала
а на Енгин само първия не съм  Thinking

Нерваче, Hug недей така.  'Ми ти култови сериали си изтървала. Да не излезе, че аз повече от теб съм гледала (тези + Аси).

Стига с този чай, няма да има и в този болюм  ooooh!
на мен ми е интересно как ще реагира Фатмата като трябва да гледа младите влюбени, според мен ще избяга.

Еее, този болюм ще е само с аромат на чай, но и това стига засега. Те и аромата го могат....

Фатма нека се пече на бавен огън и да се гризе отзад. Това ще й е наказанието.  Mr. Green
би ли ме светнала двата по средата кои филми на Туба са , Минутите са ми в листата и сигурно ги почвам в събота.

# 221
Наздраве,диамантчета!Безпроблемен нет и по-леко с напитките,че до 12 часа време много.
Предварителни благодарности за превода! newsm51

# 222
Нерваче, Минутите и Пленителката

# 223
  • Разград

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 20:16 от vania_e

# 224
  • София
Приятно гледане и безпроблемен нет!

Велижана  Hug наздраве . cheers Wine Glass

Пепелче
http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin аз гледам тук,върви идеално за сега.
От къде точно е он-лайн филма,нещо не разбрах,само фрагмана ми тръгва? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт