"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 206
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Един интересен паралел (дано не повтарям стари работи) за общите им партньори, но са забравили Фатих.  

# 166
Явно решението на Елиф ще бъде с някакво зачезване,за да може Туба да отиде до Ню Йорк да си вземе Емито. Praynig
Пепелче,Мето не са го включили,защото до сега не е играл заедно с Енгин.

# 167
Един интересен паралел (дано не повтарям стари работи) за общите им партньори, но са забравили Фатих. 

а така уж всичко съм гледала с Туба , а от този колаж само първия сериал съм гледала
а на Енгин само първия не съм  Thinking

# 168
Момичета,я дайте ако обичате вашите предположения-ако са заподозрени Пельо и Хюсеин в кого по-скоро ще се усъмни Йомер?

# 169
Здрав, болен, чай ще се пие  Laughing

И що го мъчат на това диванче, хич не се ли сещат за ателието, например newsm78

Защото комисарио е казал "олмаз! аз там, където ония дългуч го е редил, за да те сваля, не влизам и с малкото пръсте на левия си крак!" Naughty  Ето така го е казал:

Ми, нека му виси на главата цялата рода и настояща, и бивша, като е такова магаре, Таман му се отдаваше възможност да разбърка интериора там, ама ...

Не виждате ли какъв е овързан? Какъв чай? При мама е най-добре Grinning Елифче само в чашка чай му носи. А ще го засилят да оздравее с дроб и пиперените питки на мама, а защо не и направени от Фатма - стара турска рецепта. Мама, бившата кандидат- тъща и братовата жена ще те вдигнат на крака за има-няма 24 часа и ще бягаш далеч-далеч. Grinning А ние го искам здрав, на крака и в операсион,нали? Peace

https://pbs.twimg.com/tweet_video/B2Pj-sECAAIWbVX.mp4

# 170
Стига с този чай, няма да има и в този болюм  ooooh!
на мен ми е интересно как ще реагира Фатмата като трябва да гледа младите влюбени, според мен ще избяга.

# 171
Сабинка,ти ако знаеш как ранен и бинтован прави луд и страстен секс в Облака хич няма да имаш грижа! Joy

# 172

а така уж всичко съм гледала с Туба , а от този колаж само първия сериал съм гледала

Нерваче, Hug недей така.  'Ми ти култови сериали си изтървала. Да не излезе, че аз повече от теб съм гледала (тези + Аси).

на мен ми е интересно как ще реагира Фатмата като трябва да гледа младите влюбени, според мен ще избяга.

Еее, този болюм ще е само с аромат на чай, но и това стига засега. Те и аромата го могат....

Фатма нека се пече на бавен огън и да се гризе отзад. Това ще й е наказанието.  Mr. Green

# 173
И да си припомним от кого зависи менюто довечера Simple Smile

# 174
  • В Града на Липите
Сабинка,ти ако знаеш как ранен и бинтован прави луд и страстен секс в Облака хич няма да имаш грижа! Joy

Там имаше една дупка, май  newsm78 тук са две.  Joy

# 175
Тъкмо сексът ще е още по-страстен-малко ще бие на садо-мазо ама какво да се прави. Joy

# 176
Не искам да ви откъсвам от темата за секса, в никакъв случай Peace, но само погледнете на Мелике терличките  Joy Joy Joy За друго бях намерила тази снимка, ама не мога да откъсна поглед от тях Joy Joy Joy

# 177
Явно решението на Елиф ще бъде с някакво зачезване,за да може Туба да отиде до Ню Йорк да си вземе Емито. Praynig
Пепелче,Мето не са го включили,защото до сега не е играл заедно с Енгин.

Съгласна съм и с двете ти твърдения Simple Smile

# 178

Стига, стига, ама цял ден туитват тази снимка с чашата чай Joy Зрителят е взискателен. От 13 серия сме на сух режим. Егати вечните избори. Laughing

За феновете на Метин и Нилюфер:

http://instagram.com/p/vTSpgYNTBK/

# 179

Нерваче, Hug недей така.  'Ми ти култови сериали си изтървала. Да не излезе, че аз повече от теб съм гледала (тези + Аси).

Еее, този болюм ще е само с аромат на чай, но и това стига засега. Те и аромата го могат....

Фатма нека се пече на бавен огън и да се гризе отзад. Това ще й е наказанието.  Mr. Green

Хитра е Фатма. Няма да бяга в този студ. Даже ще стои напук, за да пречи на новата снаха Joy

Общи условия

Активация на акаунт