"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 160
  • 745
  •   1
Отговори
# 525

Много благодаря на Мериам, Алекс и Рина за скоростните преводи!

Нервакова , ще се оправят Ел и Йо за има няма половин болюм!
Не знам дали това решение е някакъв план със Сами.  Thinking Не ми се вярва. Но пък Сами много спокойно реагира.  newsm78 Ако не е костенур значи не смята да се отказва от операционите по пране и препиране и отказите на Ел и НиЛо спрямо Мето не го бъркат.  newsm78 Ще видим!

# 526
  • В Града на Липите
Добро утро  Hug желая ви прекрасен ден.
Аз както й прогнозирах съм с махмурлук  ooooh!  Grinning

Благодаря на неуморните ни преводачки  newsm51 newsm51 newsm51
успях да изгледам само финала, и хептен ми вгорчи кафето, но ще изям една фафла и работата ще се оправи, Елмер да му мислят  Grinning

Ще се оправят беее ком`саря и синьорина, той от оня свят се върна , та с една синьорина няма се справи , олмаз  Naughty

Тъй тъй, келепчетата на ръцете и после три дни на чай и гевреци, докато й мине страха  Grinning
И аз на него разчитам, че фръцне ли се и той, отиде се не видя  ooooh!

# 527
  • В Града на Липите
Цитат
Не знам дали това решение е някакъв план със Сами.  Thinking Не ми се вярва. Но пък Сами много спокойно реагира. Ако не е костенур значи не смята да се отказва от операционите по пране и препиране и отказите на Ел и НиЛо спрямо Мето не го бъркат.  newsm78 Ще видим!

И аз не мога да намеря логика, какъв точно план би измислил Сами, но да видим, дано ме изненадат.  Thinking Три отдела работят по това дело, обаче освен жалбите на тоя етап нямаха нищо. И Мето като излезе с балетна стъпка от затвора, са в начална позиция.
Сега като гледах финала, обърнах внимание на Мето, докато четеше на тати си излиянията.
Как се бореха само в него желанието да му повярва и отричането.
Обаче ще се върже хайвана и ще си даде бъбрека.
Не знам какво ги прави Чиче, ама като някой паяк ги лепи по мрежата си.
Пънарчето и тя голяма муха излезе  ooooh!

# 528

Мето и да не го даде Чиче сам ще си го вземе по трудния начин.  Mr. Green

И да не барат Фатма!  Naughty Как само подскачаше на Ел?!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

пп - Като си изпих вече кафето ги сметнах 9 души в къщичката на Демирови!  #Crazy УжасТ!  Mr. Green То въздух не е останало там!  ooooh!

# 529
А може би това е начинът чиче да си оправи отношенията с Пънар  и Мето. Сега Пънарчето току виж му се издигне в очите, а и Мето може да признае официално. Е, ще видим.  Wink Мето ако няма да прави признания, наистина е по-добре да го пуснат. Ще продължат да го следят и ще съберат нови улики срещу него, а и срещу Таяр.

# 530
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро Hug
снощи не можах да догледам, но днес ще наваксам със всичко - и четенето Peace
Благодаря на преводаческия екип, страхотни сте! Hug Hug Hug Hug Hug
На Хриси също Hug

Това, което видях на последната страница от снощи е Елиф спи на походно легло ли? Shocked
До Йомер, в неговата стая ли? Shocked
Забавно е, не може да се отрече Laughing

# 531
  • Стара Загора
Здравейте,момичета wavey!

Супер сте всички Hug Hug!Благодаря ви за коментарите и поясненията по серията newsm51!Хриси Hug,мерси за превода в ефир newsm51 с голяма доза хумор,по-лесно се преглъщат тъжните и кофти моменти Grinning .

И аз да си кажа по серията,че съм на мнението на момичетата,които смятат,че зад ултиматума на Ел се крие нещо.След операцията в Рим,Сами искаше да ползва Ел като примамка,а Йо не беше съгласен и ми се струва,че точно това са се разбрали с нея,за да съберат доказателства и да изобличат предателите в полицията.
Че няма да се разделят,няма,защото не могат един без друг Ел и Йо,просто малко ще й е ядосан.А  и това не е цялата сцена-последната имам предвид.Продължението и ще е в др.еп.,та ще видим как ще завърши Grinning.

Приятен ден smile3525

п.п.Една от сцените,които мн.ме развълнува и докосна беше в болницата как сълзата на Ел пада на лицето на Йо Two Hearts.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 09:47 от borovinka123

# 532
Hushpuppy ,още по-зле-направо на земята я сложиха.Май започвам да си обяснява защо даде заден Елифчето и тръгна да се спасява Joy Joy-да спиш на земята сред 9 човека не е най-светлата перспектива след Рим и вила Денизер. Joy Joy Joy

# 533
Това, което видях на последната страница от снощи е Елиф спи на походна легло ли? Shocked
До Йомер, в неговата стая ли? Shocked
Забавно е, не може да се отрече Laughing

Почти!  Wink Ел спи на дюшек на земята.  Mr. Green
Елван тейзе както ми се издигна в очите с предложението Ел да влезе при Йо трябваше да продължи в същия дух и вечерта да каже - хади, къзъм Елиф, вземи заведи Йомер у вас, че е по-широко.  Laughing И тук искам да съм на първия ред за физиономията на Фатма.  rotfImao rotfImbo

# 534
  • Once there was a Hushpuppy...
Офф, аз пък каква съм оптимистка - къде го измислих това походно легло smile3555
Те, хората на земята я положили директно, ми така де там й е мястото на жената!На пода Rolling Eyes

Не знам Хриси, дали чорбите в серията/Много се смях на това Laughing/ ще вдигнат рейтинга, но това отношение към Елиф със сигурност. Особено, ако аудиторията е предимно по шалвари, забрадки, терлици и пантофи въоръжена с черпаци Mr. Green Аутфит тип Фатма-та Sick И ако е с толкова мозък аудиторията.....нЕмам думи вече и емотикони nazemiata

# 535
  • В Града на Липите
Обаче ми направи снощи впечатление в калабалъка, как мама Елван реагира при новината за раняването на Йо. Сякаш сърцето й щеше да се пръсна от мъка.
Не помня така да е треперила за Хю.  newsm78
Определено си личи, кой й е по-голяма слабост.

Цитат
п - Като си изпих вече кафето ги сметнах 9 души в къщичката на Демирови!  #Crazy УжасТ!  Mr. Green То въздух не е останало там!  ooooh!

Малкия Демир, за двама ли го преброи  Joy
Нещо сестрите Денизер се шегуваха на масата, шушукаха си, но не видях с кого  newsm78

# 536
Малкия Демир, за двама ли го преброи  Joy

Обърках ли сметката?  ooooh! Да си правя още едно кафе.  kaffeetrmker_2
1 Елван 2 Хю 3 Мелике 4 Демет 5 Хасан 6 Йо 7 Ел 8 Фатма 9 Хати  newsm78

Не помня така да е треперила за Хю.  newsm78
Определено си личи, кой й е по-голяма слабост.

И при снахите има разлика.  Peace Мелике я режат постоянно (не, че няма причина), а Ел е принцесата.  Peace

# 537
  • В Града на Липите
Не, не, не ме разбра Селфи  Joy
Имах предвид Хасанчо да го броиш за двама  Joy
Стори ми се снощи, че някой се пошегува с размера му. Макар че за мен нищо му няма на детето. Има здрав и загладен вид  Grinning

# 538
Цитат
Не знам дали това решение е някакъв план със Сами.  Thinking Не ми се вярва. Но пък Сами много спокойно реагира. Ако не е костенур значи не смята да се отказва от операционите по пране и препиране и отказите на Ел и НиЛо спрямо Мето не го бъркат.  newsm78 Ще видим!

И аз не мога да намеря логика, какъв точно план би измислил Сами, но да видим, дано ме изненадат.  Thinking Три отдела работят по това дело, обаче освен жалбите на тоя етап нямаха нищо. И Мето като излезе с балетна стъпка от затвора, са в начална позиция.
Сега като гледах финала, обърнах внимание на Мето, докато четеше на тати си излиянията.
Как се бореха само в него желанието да му повярва и отричането.
Не знам какво ги прави Чиче, ама като някой паяк ги лепи по мрежата си.
Пънарчето и тя голяма муха излезе  ooooh!

Много ми се иска Сами и Метин да са постигнали някакво споразумение за бъдещо сътрудничество. А най "чистото" освобождаване за Метин е, като се постави на топа Елиф. Все едно полицията иска да го задържи, но Елиф с това си решение им вързва ръцете. Това ще чуе и Тайар чрез Хю, и ще погледне с по- малко недоверие на Мето. Знам ли...и аз и се чудя на Елиифчето Sad Thinking

# 539
Снощи останах с впечатлението, че Невин посочи на снимките Хю.  Thinking На преведения откъс обаче забелязах, че това беше номер на Арда и той го посочи и я питаше това ли е човека. Тя нищо не каза.

Общи условия

Активация на акаунт