"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 144
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Разград

# 556
Рейта е сЮпер!  Peace Рина   bouquet
Като изключим мача, който естествено е първенец сме издухали селянката от първото място в АВ и АВС. За тотала е по-сложно, но ако продължават да размятват атлазени юргани и Фатма да подскача не се знае.  Thinking Wink Laughing

# 557
kalimera Grinning
kakvo znatsi ....zaradvax se mnogo na prizna na elif????

# 558
Селфи,ние в АВ  селянката я издухахме и миналата седмица PeaceВъпреки рейтинга обаче горчивият вкус в устата остава,както в оня еврейски виц:
Цитат
Евреин бил на гости у друг евреин. Два дни след като си тръгнал гостът получава телеграма: "Моше, искаме да ти кажем, че у нас се зароди лошо чувство към теб. Не искаме да ни идваш вече на гости. След като си тръгна установихме, че ни липсва една сребърна лъжичка".
Моше веднага отговаря: "Съжалявам, но не съм взимал никаква лъжичка".
Скоро получава нова телеграма: "И ние съжаляваме – намерихме лъжичката, но лошото чувство остана".

# 559
E с футболни квалификации и то мач на нац. с Бразилия трудно ще се пребориш. Peace

Нямам спомен някой да е преборвал мач.   Naughty Но това не касае рекламодателите, щото не може да спреш мача и да пуснеш реклами.  Wink

# 560
Привет Hug
Дами,рейтинга е много добър Peace Явно чорбите и юрганите се котират ooooh!
За Чиче-то това е бледо подобие на човек-на него семката му е долна-спомнете си какъв е бил баща му  Shocked Ето че и в Мето виждаме някои негови качества Mr. Green А Мерт засега ми хареса-беше категоричен,че ще е до Нилю.Влюбено е момчето bowuu Само че трябва да предвиди и какво ще стане след няколко дни-да видим дали ще е толкова курназ като излезе Мето Mr. Green

# 561
Говорех аз нещо за генетиката,ама вие ме взехте на подбив. Joy Joy

# 562
  • В Града на Липите
kalimera Grinning

Предполагам имаш предвид приза на Туба - Личност на годината.
Бяха постнати снимки от събитието.

# 563
Само за протокола,Туба само е раздавала наградата,а личност на годината са Халит Ергенч и Серенай Саръ.незнамкоя си. Peace

# 564
  bouquet :hug:merci chrisi...razbrax
i az da blagodaria na vsitski  momitseta za pomosta im,,za prevodite,,,,  bouquet  bouquet

# 565
kalimera Grinning

Тук май става някакво объркване?  newsm78 Аз разбрах, че Туба е присъствала на церемонията и е връчвала приз.  Thinking Не е получавала.  Naughty

velijana
, писали сме едновременно.  Hug Призьорите са мъж на годината - Халит Ергенч и жена на годината Серенай Саръкайя.  Peace Мацката е братчедка по линия на продуцента.  Wink От Medcezir е.  Peace

# 566
  • В Града на Липите
kalimera Grinning

Тук май става някакво объркване?  newsm78 Аз разбрах, че Туба е присъствала на церемонията и е връчвала приз.  Thinking Не е получавала.  Naughty

А, сори. Объркала съм се значи  Blush Ами голям екшън беше снощи. Видях снимките, и веднага си навързах нещата, както си знам.
Нали ме знаете, че бързо раздавам и награди и шамари.

Меги, незнам прочете ли ме, за Фатмето си го измислих, дето Ел, ще й разбие устата  Blush  Joy

# 567
Здравейте,момичета!

Мериам, Алекс, Ринка,  newsm51 newsm51 newsm51 много благодаря!  Two Hearts

Снощи си легнах, за да не се ядосвам. Днес продължавам да си моря малкото клетки въпреки, че не ми се иска.  newsm47 Давам си сметка, че оценката ми за постъпката на Елиф е пречупена през моята призма, през моят начин на разсъждение и поведение. Знам също, че не трябва да очаквам всички да мислят и постъпват като мен. Но в края на краищата всеки прави точно това, когато изразява мнение за чужди действия. И затова съм готова да изслушам и други мнения, да се замисля и върху тях, да ги приема като съществуващи, с някои да се съглася, а други да отхвърля. Всичко си е много субективно.
Ето някоя постави въпроса не сме ли казвали след кавга с любимия, който е тръгнал да излиза „и не се връщай“. Ами аз не съм. По принцип никога в живота си не съм поставяла ултиматум, в който едната част да е или Аз или .... Но съм взимала решения, при които не съм оставяла избор на другата страна и те са били крайни, защото при мен връщане назад няма. Затова пък преди това доста съм мислила, давала съм видими и невидими шансове. Моите решения не са спонтанни, когато става дума за връзки. Но повечето хора не са така. В моят душевен лексикон са записани много и различни човешки истории и съдби, защото в реала по необясним за мен начин привличам всякакви хора към себе си , които споделят с мен. Наистина нямам представа защо е така, защото някои от тях са ми били съвършено непознати и нито съм им задавала въпроси, нито съм се интересувала от проблемите им. Винаги съм се опитвала да разбера обаче всички. Затова и сега ще се опитам. От една страна искам да разбера героите, от друга вас.

Тази сутрин изслушах мнението на дъщеря ми за финалът на серията. Трябва да кажа, че с нея не винаги сме на едно мнение, но крушата не пада по-далече от дървото, дето се вика, та и тя може да е много убедителна и аргументирана.  newsm47 Затова и винаги успява най-малкото да ме накара да приема и друга гледна точка.
Според дъщеря ми, решението на Елиф не е повлияно от Сами и няма нищо общо с клопка. Тя се е свързала с него, защото вече е взела това решение и чрез него е искала да изтегли жалбите си (нейната и тази на Нилю). Той се е опитал да ѝ обясни, че това Йомер няма да го приеме, но тя е в паника от преживяното и затова взима това нерационално решение. Не мисли за нищо друго, само за Йомер. За нея най-важното е да го махне от полесражението. Паниката, шокът, който изживява, усилията, които полага да е силна, не ѝ дават на този етап да разсъждава за детайлите. А ултиматумът, който накрая поставя, не е част от решението ѝ, а една спонтанна неадекватна реакция, следствие от безсилието, защото вижда, че той тръгва и че той не приема решението ѝ.

Мисля върху тази гледна точка. Приемам я за възможна. Не я оправдавам обаче. Когато искаш безусловна любов от друг, трябва да си готов и ти да му отговориш със същата. То безусловна любов принципно е невъзможна, но в определен смисъл все пак е постижима.

И аз се питам как искат сценаристките да ни покажат една друга, много различна и голяма любов между две сродни души? С какво ще е по-различна? Какви са им представите? Може би не трябва да си задавам тези въпроси ако имам предвид казаното от тях за любовта между Сибел и Йомер, която те смятат, че са показали като голяма, а аз не я видях.  Mr. Green

# 568
Хриси,това за Фатмето добре го измисли-ашколсун!
Димони,аз пък взех да се замислям какви са им допирните точки на Йомер и Елиф и има ли въобще такива?

# 569
Привет на компанията. wavey
Хайде спрете  се малко с писането,че не  мога да ви настигна,а имам и друга работа!  #Crazy
Като изгледам преведените моменти от снощната серия на английски,ще се изкажа компетентно и аз,но дотогава ще съм пас. Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт