"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 156
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • В Града на Липите
Цитат
Това ще чуе и Тайар чрез Хю, и ще погледне с по- малко недоверие на Мето.

Надин, на тоя етап Чиче го иска Мето за донор.  Grinning
Дали като му получи бъбрека, по един или друг начин, ще му трепне нещо  newsm78 съмнявам се.
Но Чиче не вярва на никой, така че едва ли ще повярва и на Мето.
Но пък Мето е мотивиран, може да се спазари за парче от империята. Бъбрек срещу власт  Thinking
Къде по-добре е да се курдиса на някой трон, и да помага на тате, вече на светло, отколкото да обикаля като лъв в клетка в някоя килия и да пише прочувствени писма на жена си.

п.п. Не го посочи Селфи, и вероятно няма да посмее да го направи. Умира от страх жената.
Но поведението й беше красноречиво.

# 541
  • Разград

# 542
  • Сливен
Аз да си призная голям рев му ударих
Не съм очаквала от себе си такова поведение
Особено в реанимацията и с Елиф в коридора пред другите
А после и до края
Ама така е, като все правя грешни прогнози
Хриси благодаря за превода!!!
Едва, след както ви прочетох, малко се усмихнах  Simple Smile и въздъхнах  Whistling

Зарадвах се много и на приза на Туба!!! Peace Успех при следващия!!!  Peace

Нали ви казах, че ще внимавам много в сцената Елиф - Сами, ама те не я дадоха    Rolling Eyes
Преди да стане от дивана - Сами кимна на Елиф и аз помислих, че иска да ги остави насаме с Йомер, но се оказа, че иска да ѝ каже нещо.
Излязоха навън и  те това нещо не го дадоха в цялостен вид.
На Йо му идеше да скочи от дивана, та чак ми се прииска да му помогна  Whistling
Е, те тук се съмнявам, че Сами е повлиял на решението на Елиф, или с намеса, или с ненамеса.
Не смятам, че тя, без "подсказка" от страна на Сами, взе това решение.

Като изтеглят жалбите си срещу Мето, какво ще стане с разследването за прането на пари, с донорите и с убийството?
 По случая работят три отдела и ще работят до събиране на достатъчно доказателства!
Жалбите на двете сестри бяха, за да може само по-бързо да притиснат Мето да разкрие всичко.
Ако си мисли Елиф, че така ще спре комисариото, се лъже дълбоко.
Ако пък Сами иска да излезе прав, че чувствата пречат в работата, аз искам да му кажа,
че всяко правило си има изключения и изключенията потвърждават правилото!!!
Впрочем той изобщо не трябваше да  казва, че Мето е решил да мълчи, докато Йомер не се оправи. Нали го държи там в единична килия  ooooh!

Не виждам каквото и да е удовлетвореност в очите на Елиф от това, че е поставила ултиматума си.
Знае си, че с това няма да направи щастлив комисариото.

Хайде омитам се, че пак ми се дорева

Мериам, Алекс, Рина, благодаря за преведените части!!!

Добро утро, Диамантчета!  Hug

Как сте след снощния епизод?!   Бях ошашавена в четене на превода  на Хриси и пропуснах това, което е в червено.     

Дива,  Hug  Кажи какво изпуснах, моля ?!  Кой приз имаш предвид?

Спокоен ден на всички!   bouquet

# 543
Като се има предвид какви срамни семейни тайни очакват Йо ще дойде момент, в който да му се иска да е приел предложението на Ел.  Wink

# 544
Добрютро, теменужки,

Само 7 стр. имам да чета, чок шюкюр, че днес ми е натоварено  Mr. Green
Хади бакалъм, хубав ден ви пожелаваме аз и..... (вижте кой Simple Smile )

http://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOM

# 545
Здравейте!  Hug

След снощния епизод нещо нямам ищах да се изказвам и т.н.
Но искам да благодаря на Хриси  Hug и Мерам  Hug, Алекс  Hug и Ринка  Hug за преводите.  newsm51

Благодаря, момичета!  Hug

За мен е нелогично поставянето на такъв ултиматум на твърд мъж като Йомер. Елиф би трябвало да го познава до толкова, че да знае - захапката му е на питбул и не изпуска, започнатото веднъж довежда винаги до край! С нея или без нея той ще продължи разследването и нищо няма да го спре!  Naughty

Сега да не направят другия нелогичен ход - след катастрофата той да се откаже!  Mr. Green Сега не го вярвам този ултиматум, а след това ще бъде даже смешно!  Mr. Green

Уговорка със Сами - що така не ми се вярва... newsm78

Надин  Hug иска ми се да е вярно твоето предположение, още повече, че и Метин по този начин ще поизсветлее, но си имам за него едно на ум. И Мерт се очертава на злобен и достоен син на татьо, а беше такова мило момченце...

Както и да е! Уж не ми се говореше...  Joy Приятен ден!  Hug

# 546
Защо му е на ЧИЧЕ донор ,нали си има още един бъбрек...къде е логиката !?!?! Чиче с два бъбрека ,почти нормално , а ФатЮ с един newsm78 newsm78 newsm78

След като изгледах финала с превод ,изгубих надежда това да е постановка ЕЛ /САМИ...той/Йо се втрещи ,защото я познава много добре ,но мисля ,че няма да се откаже от решението си ,но ще  продължи по друг начин ,ще бъде принуден от обстоятелствата създадени и "натрапени "му от другите разследващи

Изненадва ме решението /начина на СЦ за поведението на ФатЮ ,остава само да набие охраняващите го ,доста ми е смешно , че и мама Невин ...не ще го прави само от страх, отървавайки се от ЧичЕ ,ще им секне "доставката" наречена "сигурен живот" щото и на ФатЮ немааа му се размине....

Че ще се промени ,преобърне съдбата и на двамата ,то си е ясно откак ни светнаха ,че Хю е чистача ,а и снощи Аслъ ясно показа червената линия ,която ги разделя ,въпреки добродетелите на Йо..."на идване се целувахме ,сега ...."  Wink и в колата продължи с теорията си .

А когато Йо разбере за Хю сам ще се оттегли ,срамувайки се да гледа Ел в очите , а не се знае и нейната реакция каква ще бъде ....  Тя да си мисли ,че е бил с нея ,за да прикрие Хю , или че не може да има връзка с член от семейството на убиеца на баща ѝ -не че баща ѝ до тук е цвете ,ако не ни разкрият дейността му ,защо го е правил....

# 547
  • В Града на Липите
...И Мерт се очертава на злобен и достоен син на татьо, а беше такова мило момченце...

Уф, да. Тоя го пропуснах в калабалъка. Изтръска перушината и се опълчи на батю си.
Ама то така през стъклото лесно  Grinning
Да го видим така ли ще се перчи, като излезе Мето от затвора.

Интересно развитие може да се получи тук с двамата братя. Току виж се счепкали не само за Нилю, ами и за тати.
Макар че, не ми се вярва за Чиче да е вярна максимата - Раниха го и стана човек   Grinning или нямаше такава  newsm78

# 548
Момичета,до тук нахвърляхме размисли и страсти поне за още 100 серии. Joy Joy
Рейтингът го е публикувала Шаци в другата тема-добре сме,даже много добре.Яво чорбите и розовите лъскави юргани се котират добре.Добре,че Елифче се отказа да прави протеинова супа от гречка и киноа,че щяхме да изпаднем от десетката Joy Joy

# 549
Добро утро! Леле, колко сте писали....

Снощи ви оставих след филма на 17-18стр., а сега сте на 36ст.  ooooh!

animal037

# 550
  • В Града на Липите
Цитат
Тя да си мисли ,че е бил с нея ,за да прикрие Хю , или че не може да има връзка с член от семейството на убиеца на баща ѝ -не че баща ѝ до тук е цвете ,ако не ни разкрият дейността му ,защо го е правил....

Ей това пък ако вземе да си го помисли, направо да й пришият две крила и да захвърка  Grinning
Не, не го вярвам. Според мен ще го подкрепи, и ще се опита да му помогне да преодолее срама и самообвиненията. Тя веднъж вече го е правила.

# 551
Чиче ...ЧОВЕК, та той не е роден като човек ,само" опаковката му " е на човек....Да ме пази Господ от такива човеци ooooh!

Мерт си "постла" ...изежи се на БатЮ , ама сега БатЮ като излезе ,де шЪ сЪ крие ,един Бог знае ! newsm78

# 552
Здравейте!  Hug
Приятен ден!  Peace

Рейтингът на 24 епизод:

Скрит текст:
TOTAL:
SIRA   PROGRAM   KANAL   BAŞLANGIÇ   BİTİŞ   RATING   SHARE
1   TURKIYE-BREZILYA EURO 2016 HAZIRLIK KARSILASMASI   SHOW TV   20:19   22:42   9.62   22.89
2   GUZEL KOYLU   STAR TV   20:57   23:24   6.04   15.07
3   BENI AFFET   STAR TV   17:11   18:24   4.95   16.62
4   KARA PARA ASK   ATV   20:31   23:54   4.63   12.01

AB
1   TURKIYE-BREZILYA EURO 2016 HAZIRLIK KARSILASMASI   SHOW TV   20:19 22:42   2.79   31.96
2   KARA PARA ASK   ATV   20:31   23:54   5.73   14.81
3   GUZEL KOYLU   STAR TV   20:57   23:24   5.00   12.38

20+ABC1
1   TURKIYE-BREZILYA EURO 2016 HAZIRLIK KARSILASMASI   SHOW TV   20:19 22:4211.49   26.69
2   KARA PARA ASK   ATV   20:31   23:54   5.95   14.38
3   GUZEL KOYLU   STAR TV   20:57   23:24   5.54   12.97

# 553
  • В Града на Липите
Мерт си "постла" ...изежи се на БатЮ , ама сега БатЮ като излезе ,де шЪ сЪ крие ,един Бог знае ! newsm78

На тати под полата  Joy

Ринка  Hug мерси. Май цар футбол ни е изритал от първото място в АБ-то

# 554
E с футболни квалификации и то мач на нац. с Бразилия трудно ще се пребориш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт