"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 174
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
п.п. Ще дъвчем една седмица, какъв аджеба ще е грандиозния план на Сами и Ел, евентуално, ако има такъв  Grinning
тююююю..... а аз така се надявах на доброто старо клише  - Йо да се събуди с амнезия.....

п.п. дано излезе нещо вярно в подозренията на момичетата  Peace

# 511
  • Русе

Ели, ами как да не крият от Йо, да не забравяме, че само преди 3 дни беше почти умрял, нима е готов да действа?  newsm78 Трябва му време да се възстанови, пък една раздяла с Елиф, макар и временна ще му дойде добре за това.  Peace

Цвети Hug как ще му дойде добре раздялата с Елиф newsm78

Тя го събуди от комата и го възстанови само за три дни, а сега ако ги разделят,
ще вземе да се влоши здравословно Joy Joy Joy

Де да беше толкова лечебна Елиф...

От комата Йомер се възстанови бързо, просто защото  Thinking тя беше може би медикаментозна, а не истинска, но...  Thinking за раните е нужно доста време и трябва да пази леглото, та... няколко дни поне може да страда по Ел, пък  Wink после, като се пооправи ще разбере как стоят нещата и... пак ще се изясняват Peace

А сега - лека нощ!

# 512
  • Разград

# 513
Ринка  Мериам  Алекс - благодаря за преведената част! Hug smile3525 smile3525 smile3525

За мен серията е много добра, макар и с изненадата накрая. Ще заспя щастливо
като си представям ето тези сцени. newsm08 newsm08  loveuuu 

Хубави сънища, момичета! Heart Eyes

# 514
Много ме натъжиха сценаристките с решението им да отдалечат един от друг влюбените. Предпочитам да гледам романтика с криминален акцент, а сега предстои драма. След разкриването на Хю - още по - голяма и кога ще има любов?

Кое ще е по - интересно за драгия зрител? Двамата заедно да се борят срещу лошите или Йомер да се бори и в същото време да преодолява препятствия в любовта си. Какво ще прави Елиф докато се сърди? Няма ли да бъдат вече спътници в живота? Най - много ми харесваше когато заедно намираха решение на загадките.

Дано утрото ми оправи настроението! Все пак е филм, нали?

Лека нощ и приятни сънища!  Hug

# 515
  • Сливен

Лека нощ!  bouquet

# 516
# 517
Хриси Hug, изчетох те току-що, голям майтап, накара ме да се смея с глас на коментарите ти Peace Мисля, че серията щеше да ми се стори тъпичка, ако не беше придружена от шеговития ти разказ Wink Благодаря ти! Добре че има майтапчийки сред вас, момичета Peace
Но няма какво да се лъжем...до юни много време, сума ти серии трябва да направят хората, Ел и Йо ще се сърдят, ще се сдобряват, ще се повтарят действия и събития, до пълно наизустяване от най-зарибените фенки Joy Joy Joy Joy
Съгласна съм с Фантазия Hug, че отказът от показания на Ел си е направо нож в гърба на Йо,, това не е възможно, пък и кога намери време да го напише този отказ? Нали неотлъчно е била до Йо?
Тя не е толкова глупава, че да не си направи сметка за последствията....а оглупяването от любов.... newsm78,  струва ми се, че по-скоро би споделила с Йо тревогите си и да го моли да се откаже от тази работа, отколкото да играе подмолно срещу любимия човек Mr. Green Недоизмислено, ама какво да правят СЦ като трябва да измислят още 30-тина серии, да не е лесна работа hahaha

# 518
Леле момичета Hug, кога успявате да преведете и наредите буквичките на бг? Страхотни сте, не напразно съм си ви кръстила Великолепната четворка smile3501 newsm10

# 519
Kara Para Ask - 24 епизод финал BG sub

# 520
  • AMS
Аз да си призная голям рев му ударих
Не съм очаквала от себе си такова поведение
Особено в реанимацията и с Елиф в коридора пред другите
А после и до края
Ама така е, като все правя грешни прогнози
Хриси благодаря за превода!!!
Едва, след както ви прочетох, малко се усмихнах  Simple Smile и въздъхнах  Whistling

Зарадвах се много и на приза на Туба!!! Peace Успех при следващия!!!  Peace

Нали ви казах, че ще внимавам много в сцената Елиф - Сами, ама те не я дадоха    Rolling Eyes
Преди да стане от дивана - Сами кимна на Елиф и аз помислих, че иска да ги остави насаме с Йомер, но се оказа, че иска да ѝ каже нещо.
Излязоха навън и  те това нещо не го дадоха в цялостен вид.
На Йо му идеше да скочи от дивана, та чак ми се прииска да му помогна  Whistling
Е, те тук се съмнявам, че Сами е повлиял на решението на Елиф, или с намеса, или с ненамеса.
Не смятам, че тя, без "подсказка" от страна на Сами, взе това решение.

Като изтеглят жалбите си срещу Мето, какво ще стане с разследването за прането на пари, с донорите и с убийството?
 По случая работят три отдела и ще работят до събиране на достатъчно доказателства!
Жалбите на двете сестри бяха, за да може само по-бързо да притиснат Мето да разкрие всичко.
Ако си мисли Елиф, че така ще спре комисариото, се лъже дълбоко.
Ако пък Сами иска да излезе прав, че чувствата пречат в работата, аз искам да му кажа,
че всяко правило си има изключения и изключенията потвърждават правилото!!!
Впрочем той изобщо не трябваше да  казва, че Мето е решил да мълчи, докато Йомер не се оправи. Нали го държи там в единична килия  ooooh!

Не виждам каквото и да е удовлетвореност в очите на Елиф от това, че е поставила ултиматума си.
Знае си, че с това няма да направи щастлив комисариото.

Хайде омитам се, че пак ми се дорева

Мериам, Алекс, Рина, благодаря за преведените части!!!

# 521
Добро утро Hug
Хриси newsm51, Селфие newsm51
за колоритния превод Благодаря ви.

Ринка  smile3525 Алекс smile3525 Мериам smile3525
 за експресния превод. Благодаря ви.

Скрит текст:

# 522
Добро утро!
Мерием,Алекс,Ринка,благодарности за преводите. newsm51 newsm51 newsm51
Сега след като изгледах преведените части решението на Елиф ми се струва още по-нелогично.До преди минути не можеше да се отдели от Йомер,сега изведнъж ултиматум-или делото,или аз.Като знае,че той няма да се откаже от работата си(той я предупреди вечерта да не му се бърка) това означава,че е избрала да се разделят.Много тъжно.Дано имат някакъв план със Сами,макар и най-тъпият възможен,за да обясни тази антилогика,но като се казва ха дано,ама надали.
Желая ви прекрасен ден!

# 523
  • Бургас

Добро утрооо!   Hug 

Момичета, имам много да наваксвам и с темите, и с последните две серии, но смятам до уикенда да Ви настигна! Благодаря Ви за чудесното настроение и всичко споделено!  Hug Прекрасна компания сте!  newsm51 newsm51 newsm51  love001
На Бризка и всички, които имате нужда, изпращам цялата си позитивна енергия! Бъдете силни и вярвайте!   love001 newsm10

Ариведерчи!  Hug  Laughing

# 524
Елиф не е избрала да се разделят ,
напротив ня е толкова уплашена за живота на любимия ,
дори обвинява себе си и сестрите си че имат вина за раняването му
затова го каза последен отчаян опит да го спре
без да помисли
Абе хора на вас не вили се е случвало , аз съм имала такива ситуации
скараш се за нещо с любимия той си тръгва ти крещиш след него от отчаяние ако си тръгнеш не се връщай ама той още не е излязъл и тичаш да го връщаш
такива сме ние жените емоционални
затова някой път мъжете даже не могат и да разберат защо циврим или се вживяваме в дадена ситуация
Ще се оправят беее ком`саря и синьорина, той от оня свят се върна , та с една синьорина няма се справи , олмаз  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт