"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 195
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Сами няма връзка с решението на Ел , тя се поддаде на думите на Хю и се изплаши , затова е взела това решение  Peace

Мда, и аз така мисля  Peace

Ел действа от любов, ама това не е оправдание.
Как ще реши на Чиче да му се размине и да продължи да убива невинни деца, да си пере парите и да си вее байряка а те с Йо да заживеят в бяла спретната къщурка мирно и щастливо  ooooh!  ooooh!
Ами опитвам се да й съчувствам, много се уплаши, не разсъждава адекватно, ама... оффф млъквам.  Grinning

Напълно споделям мислите ти и леееекичко се разочаровах от Елиф. Дано в следващата серия още ме опровергае.

Хриси, txtloves txtloves благодаря за превода. Няма такъв кеф да те чете човек.

Другия път имаш един масажист от мене, с пръсти като на Йо, лекичко да ти прави котешки стъпчици по врата, докато превеждаш.

# 436
Добре,замервай ме,но не можеш да обичаш някого и да пренебрегваш това,което е смисъла на живота му.Или го приемаш такъв или сбогом. Peace

Щом казваш!  Wink Hug Продължавам да те замервам.  Joy Ел е под стрес от дни. Едва не загуби любимия си. Като преди това губеше един по един близките си.  Mr. Green Не казвам, че решението и е добро.  Naughty Разбирам я!  Peace Постъпва като силно влюбена жена.  Peace

# 437
Хриси,тешекюлер,джанъм беним Hug
Селфи,не мисля,че Сами е от лошите Wink
Не ми хареса ултиматума на Елифче Naughty Как очаква той да се откаже от разследването ooooh!
Другия болюм нЕма да ми Ареса,ако ги държат разделени #Cussing out
А сега Левчо ще почне да обикаля Елифче и в следващите серии ще ходи бушониран Mr. Green

# 438
  • Разград
http://instagram.com/p/vUOf99gybL/?modal=true

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 00:19 от vania_e

# 439
Хриси,можеш да си спретнеш едно тату на вратлето,че да има какво да четат пръстите на масажиста. Joy

# 440
Тя Ел хубаво се изплаши и реши да вземе това решение , ама как не помисли че Йо така няма да може и ден да живее, той ще се разкъсва и любовта им на третия ден ще умре,
разбирам я защо го направи , ама и тя трябваше да разбере полицейската душа

# 441
  • В Града на Липите
Постъпва като силно влюбена жена.  Peace

Анджък  Peace От глупаво, по-глупаво  Joy
И аз я разбирам, как да не я разбирам. Ама пак ме е яд  Joy
Аха, аха, замириса на чай и тя го разля  Joy

# 442

Как ще реши на Чиче да му се размине и да продължи да убива невинни деца, да си пере парите и да си вее байряка а те с Йо да заживеят в бяла спретната къщурка мирно и щастливо  ooooh!  ooooh!
Ами опитвам се да й съчувствам, много се уплаши, не разсъждава адекватно, ама... оффф млъквам.  Grinning

Направо си я представям вече с куфарчето с парите как търчи да не изпусне самолета за Рома. И да препере поредната сума, щото Мето пак е налазил Нилюфер и тя му се е врекла още веднъж. И сега вече бизнесът е семеен. Само Йо не е вече баджанак.

# 443
Ами нали искаме пълен сезон до юни 2015?  Wink Ако бяха останали жалбите, ако Мето бе дал показания, ако Чиче бе гушнал букета щяха да приключат преди Коледа.

# 444
Лошото е,че любовта на Йомер няма да умре,нито тази на Елиф и само ще се влачат като пребити поне до Коледа.Може като коледен подарък от сценаристките да ги сдобрят.
Всъщност ако Арда разкрие ХЮ Йомер ще си има други грижи.

# 445
  • В Града на Липите
Може като коледен подарък от сценаристките да ги сдобрят.

Леж ти на тая кълка, Те Коледа не празнуват  Joy  Joy

След една две серии, максимум три ще са сдобрени.  Wink

# 446
  • Варна
ВРътка ми се една идея у главата и мисля да я споделя:
Не мисля, че Сами е от другата страна! Дали пък той не помоли Елифче за това "Решение" за да провери кога и как то ще стигне до Чиче?!
Все пак той подозира Пельо, но не изключва Арда и Хю! И понеже знае, че Йо не би се усъмнил в нито един от тях реши да заложи "капан" с Елифче.

# 447
Дружки, оставям ви на 30-та стр. Моля по- кротко, утре да не ви намеря в нова тема, че имам много работа.

Ринка,  Hugтази вечер къде си? Кой ще ми сложи болюма в тубето, джанъм, за преговор?

Иигеджелер.

# 448
Лошото е,че любовта на Йомер няма да умре,нито тази на Елиф и само ще се влачат като пребити поне до Коледа.Може като коледен подарък от сценаристките да ги сдобрят.

А сега и лошо било да има любов?!  
Пък и в Туркие нямат празник Коледа.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт