"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 189
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Бризче,какво има да стига до Чиче-още като освободят Мето,то ще е ясно и без костенури.

# 451
Може като коледен подарък от сценаристките да ги сдобрят.

Леж ти на тая кълка, Те Коледа не празнуват  Joy  Joy

След една две серии, максимум три ще са сдобрени.  Wink

Ааааа,йетер бе,само половин-максимум една серия им давам Naughty

# 452
Кой ще ми сложи болюма в тубето, джанъм, за преговор?

# 453
С интубационна тръба може да кашля, да мучи и прочие, но не и да говори. Камо ли пък да намига, ама нейсе... консултантите им ги слаби  hahaha hahaha
Е голяма тъпня беше това решение на Елифче... Остава надеждата майчето Метиново да си каже за абито Хю.
Ако пък забъркат кашата с Лево и Бахарче... може и голям.... чай да се пие  Joy Joy Joy

# 454
Моля за временния рейтинг,сладурки Hug

# 455
Не знам дали може да се говори с тръба, но Ел както го беше затиснала по гърдите като го целуваше можеше да му спре въздуха.  Joy Joy Joy

# 456
Е хайде стига сме я порицавали Елифче-всеки може да сгреши.Ще се поправи тя,ама вече ще бъде още по-сложно за доказване на престъпленията.
Между другото инт.тръба не пречи на намигането,а от собствен опит знам,че може и да се говори,макар и не толкова ясно както го направи Йомер.

# 457
Ами нали искаме пълен сезон до юни 2015?  Wink Ако бяха останали жалбите, ако Мето бе дал показания, ако Чиче бе гушнал букета щяха да приключат преди Коледа.

Селфи Hug  точно това си мисля и аз. Вярно че Елиф не е постъпила правилно,
ама в другите серии ще ги оправят нещата. Няма да останат ненаказани Тайяр и Метин.
До юни месец ще се преследват полицаите и мафиотите, а влюбените ще преминават
през различни препятствия.
Нали ще е легендарна любов, та трябва да е преминала през всичко. Simple Smile Heart Eyes

# 458
  • В Града на Липите
Не знам дали може да се говори с тръба, но Ел както го беше затиснала по гърдите като го целуваше можеше да му спре въздуха.  Joy Joy Joy

Не е намигал Селфи  Joy ходих да го гледам. 6 пъти го връщах, ама определено проговори  Joy  и се подхилкваше
Карай сега, не може без гафове. Кой кого затиснал, кой кого загризал... Joy

# 459
Верно не намига.  Peace И аз го гледах пак. Направи нещо като крива усмивка, което явно съм взела за уинки.  Wink  Hug

# 460
Дано Фатма я разкарат от сериала,че е изключително досадна и противна.

# 461
Ами нали искаме пълен сезон до юни 2015?  Wink Ако бяха останали жалбите, ако Мето бе дал показания, ако Чиче бе гушнал букета щяха да приключат преди Коледа.

Селфи Hug  точно това си мисля и аз. Вярно че Елиф не е постъпила правилно,
ама в другите серии ще ги оправят нещата. Няма да останат ненаказани Тайяр и Метин.
До юни месец ще се преследват полицаите и мафиотите, а влюбените ще преминават
през различни препятствия.
Нали ще е легендарна любов, та трябва да е преминала през всичко. Simple Smile Heart Eyes

Анджак Peace И аз тъй реших Crossing Arms Няма да съм негативно настроена,Ако че ми горчи Tired

# 462
Фатма да я оставят да обира хейтърските коментари.  Mr. Green Joy Joy Joy

# 463
  • В Града на Липите
Фатма да я оставят да обира хейтърските коментари.  Mr. Green Joy Joy Joy

Ааа, Фатма да не я барат  Naughty Те не останаха подходящи за гавра герои.
Тая ми е чок тамам Joy

# 464
Мила Хриси,  Hug много благодаря за емоционалния превод!  newsm51 smile3525 newsm51

Съгласна съм със Селфи,  Hug че трябва да има материал за оставащите серии до лятото, а това се постига със създаване на конфликти, решаването им, нови такива и т.н. до финала.

Порадвахме се малко на споделена любов и трябваше да намерят причина за раздор между идилично влюбените. Изневери и предателство не може да има при обявената легендарна любов особено в началото й. Остава вариант - конфликт с поставяне на условие.

Съгласна съм и с Хриси, Hug, че Ел постъпва ужасно егоистично. Разбирам огромния й страх за любимия, но първо трябваше да обсъдят заедно страховете й, да го помоли за разбиране и да се опита да го убеди, а не веднага ултиматум! Така сценаристките щяха да имат тема за развиване поне за една серия, а ние щяхме да коментираме кой е прав - Елиф или Йомер.

Общи условия

Активация на акаунт