"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 141
  • 745
  •   1
Отговори
# 600

След като изгледах финала, вече не съм много сигурна, че Елиф е договорила оттеглянето на жалбите. Изглежда ми искрена. Отчитам, че нищо в сериала не  е такова, каквото изглежда, но нали героинята й не може да лъже. И все пак, за цялостно мнение ще изчакам превода на целия епизод.
 Thinking Thinking

# 601

За леко разсейване на драмата и леко повишаване на настроението!  Hug

Следващата дестинация на влюбените / въпреки всичко и въпреки всички/  може да е Париж...  Joy Joy

# 602
Аз и не разбрах защо такава драма , че Елиф сглупила
на всеки може да се случи
плюещите я , звезди да ми свалят не могат да ме убедят , че винаги са вземали адекватни решения
Въобще от само начало , ком`саря ни е завъртял главите и му прощаваме всичко , а Ел под лупа я следим все едно е давала клетва да е Мис Перфектната  Whistling

Всичко ще си стане как требе , ком`саря ще я разбере защо го иска и тя ще разбере защо му е важно да отиде и така  Heart Eyes

# 603
Не обядвах, но ви изчетох и изгледах финалната сцена (момичета, благодаря за преводите  newsm51 smile3525 ).

И пак се ядосах на Елиф, даже повече от снощи, 'щото  бях опиянена от виното и компанията.
Не, не може да е толкова глупава и да си мисли, че така ще постигне щастието с Йо. Пък не ми изглежда и да е  постъпка, обмислена със Сами бей.
Нещо май СЦ пак се объркаха, ама нейсе. Не им давам повече от един болюм да оправят тази каша, иначе Меги и Сабина да ги подпукват със знамената. Ама ха!

# 604
 newsm51 newsm51 newsm51 страхотни сте момичета и всеки път когато влезна тук да ви чета ви се радвам искрено  newsm51 newsm51 newsm51
п.с. а най-много ви се радвам след като съм изчела "злобните" коментари в една съседна вам тема  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 605
  • Once there was a Hushpuppy...
Няма нужда от друг убиец, Фентъзи  Heart Eyes със същата "лекота", с която поиска това от Йо,ще приеме и че брат му е убил баща и. И на Йомер драмата ще му мине, като прострелване в сърцето, за половин серия..... Mr. Green

Хващам се за червеното, първо защото е така и второ защо претупват нещата newsm78

Единия вариант е да ни очакват още много,стотици, хиляди, милиони, милиарди изненади и да не им стига времето на сценаристките Crazy
Другия вариант е - "Нема де си хабимЕ лентата с болницата, важното е да върнем комсаря в играта"
Третия вариант е да свършва скоро сериала Thinking
Или напротив - но, ако продължава до лятото залагам на вариант 1 Peace

inabat -
Скрит текст:
взех, че и аз четох в една тема Laughing Ама аз се чудя как така Лео ди Каприо още няма Оскар Mr. Green пък нЕкои са седнали да се тръшкат, че Е.А. нЕмал награда Tired ooooh!

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 14:58 от Hushpuppy

# 606
Чудя се, дали Елиф не играе ва банк!  newsm78

Не вижда как би отказала Йомер от работата в полицията. И пробва - залага на най-високата карта, която има, знаейки как се бори той за тази любов. Тя би могла да му предложи пари, друга, престижна работа, подмолно да подкупи началството му да го изгонят от полицията по някаква причина и да се наложи той да работи друго, или на друга, по-малко рискова длъжност.  Но не го прави.

Тя е обещала, че честно ще си казва всичко. И затова не вярвам да има споразумение със Сами.  Страхът за живота на Йомер е толкова силен, че тя не вижда друг начин да го спре в работата му, освен да заложи любовта си. Отчаян жест на отчаян човек.

Вероятността Йомер да се откаже е 0,001%, да не кажа, че няма вероятност. Но това го знаем ние. Докато съществува този 0,001% тя се чувства длъжна да опита. И знае, че с глезене няма да стане. Корав е комисарят, а с коравите хора само на твърдо се играе!  Peace

Предполагам, че е наясно, че почти няма шанс да го спре, но все пак опитва.
Какво ще стане сега? Според мен, той ще откаже сделката, ще започне да разследва отново, вече знае Метин, Тайяр, Невин, ще се опитва да ги притисне. Елиф, разбира се, ще му помага по всички възможни начини, както до сега, а постоянно ще изникват ситуации, когато ще им се налага да са заедно. Любовта ще е там, няма как да избягат от нея. Как и какво ще се случи, ще видим.

Все пак, съгласете се, че беше досадно да нямат пречки и всичко да им е ок. Всички щастливи двойки си приличат и са еднообразни. СЦ пак постигнаха своето, щом пишем като луди и не можем да спрем да ги мислим.

# 607
  • Burgas, Bulgaria

Следващата дестинация на влюбените / въпреки всичко и въпреки всички/  може да е Париж...  Joy Joy
[/b][/i][/color]

Ринка Hug, каква е тази бомба #Crazy #Crazy! Направо ме хвърляш в очакване. А дано...! Peace Че и аз да имам лек шанс да ги зърна по някоя парижка улица! Ако имаш представа и за маршрута им цена няма да имаш...! smile3525
Елиф нали казваше на Йо, че никъде не са ходили заедно и и се иска да отидат някъде на екскурзия само двамата. И какво по подходящо място от Града на Любовта... Вие да видите чай тогавa...  newsm53  love001

# 608
Ох, изгледах другите преведени откъси и малко си оправих вкуса. Добре, че си ги оставих за десерт. Simple Smile Ще се оправят работите, няма как.

Ама мама Невин жИлязна, бе. И даже бетон.  Направо железобетонна.  Joy Joy Joy

Арда не го виждам как ще изкопчи признания. Но той сега нали е окрилен от любовта, нищо няма да му се опре.  Laughing

# 609
плюещите я , звезди да ми свалят не могат да ме убедят , че винаги са вземали адекватни решения
Въобще от само начало , ком`саря ни е завъртял главите и му прощаваме всичко , а Ел под лупа я следим все едно е давала клетва да е Мис Перфектната  Whistling

Всичко ще си стане как требе , ком`саря ще я разбере защо го иска и тя ще разбере защо му е важно да отиде и така  Heart Eyes

И аз се чудя през цялото време защо е цялата драма и защо му се прощава всичко на комисаря, и отговорът  е,че повечето от пишещите, да не кажа почти всички, са жени. Да се оттеглят жалби от полицията се случва, да се отмятат хора от показанията си също. Да не иска една жена да трепери всеки ден за мъжа си, е също нещо нормално. Явно е, че и двамата имат да уточняват още доста неща по пътя си един към друг.  Rolling Eyes
Аслъ ме подразни във вчерашната серия. И тя е същата снобка като Бахар. Интелигентна, но психически неуравновесена, което минимизира ефекта от интелекта й. И ми се струва, че актрисата преиграва в стремежа си да представи психическото състояние на героинята си. Ами че то почти не я видяхме с нормално поведение. От как е започнал сериала тя е в перманентна криза. Confused

# 610
Май това са наградите:

AKMERKEZ ÖZEL ÖDÜLÜ/ YILIN ADAMI: HALİT ERGENÇ – MERYEM UZERLİ

YILIN KADINI: SERENAY SARIKAYA – DYG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERMAN YERDELEN

YILIN SPORCUSU: ARDA TURAN – DEMET AKBAĞ

YILIN YAZARI: HAMDİ KOÇ – GÜNERİ CİVAOĞLU

YILIN ŞEFİ: CİVAN ER - CİHAN KIPÇAK VE ÜRYAN DOĞMUŞ

YILIN STİL SAHİBİ ERKEĞİ: MURAT SÜTER – DOĞUŞ YAYIN GRUBU DERGİİLER GRUP BAŞKANI SEDA DOMANİÇ

YILIN YAPIMCISI: TÜRKER İNANOĞLU – NEBAHAT ÇEHRE

YILIN YÜKSELEN YILDIZI: KEREM BÜRSİN – ENGİN ALTAN DÜZYATAN

YILIN MÜZİSYENİ: OZAN ÇOLAKOĞLU – AYŞEGÜL ALDİNÇ

YILIN SIRADIŞI BAŞARISI: YILDIRAY ÇINAR – GQ TÜRKİYE GENEL YAYIN YÖNETMENİ OKAN CAN YANTIR

YILIN ULUSLARARASI STARI: NIKOLAJ COSTER WALDAU – TUBA BÜYÜKÜSTÜN

YILIN ULUSLARARASI MODELİ: OLIVER CHESHIRE – TAMER YILMAZ

http://www.haberimport.com/haber/gq-men-of-the-year-2014-oduller … htm#ixzz3IxGKAYQ1

# 611
  • В Града на Липите
Все пак, съгласете се, че беше досадно да нямат пречки и всичко да им е ок. Всички щастливи двойки си приличат и са еднообразни. СЦ пак постигнаха своето, щом пишем като луди и не можем да спрем да ги мислим.

Така си е, здраво ни разтърсиха  Grinning

И аз се чудя през цялото време защо е цялата драма и защо му се прощава всичко на комисаря, и отговорът  е,че повечето от пишещите, да не кажа почти всички, са жени.

Според мен несъгласието на повечето и изненадата ни от решението на Ел, не е плюене.
Напротив, повечето я разбираме, просто го приемаме като нелогично и твърде ултимативно.
Тя буквално го върна на стартова позиция. И цялото това раняване, и патаклами излиза, че е било за нищо. Едва не го убиха за тези показания, и сега нищо.
Естествено че комисаря не е безгрешен, и се държи често като хайван.
Когато е трябвало и той е бил порицаван пред строя.
И тепърва пак ще се случва, предвид инатливия му и импулсивен характер.

п.п. Аз още не съм го подпукала задето си свали жилетката  ooooh! и влезе в акцията брониран само с един часовник  Grinning

# 612
  • Burgas, Bulgaria
newsm51 newsm51 newsm51 страхотни сте момичета и всеки път когато влезна тук да ви чета ви се радвам искрено  newsm51 newsm51 newsm51
п.с. а най-много ви се радвам след като съм изчела "злобните" коментари в една съседна вам тема  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

inabat, благодаря за позитивното мнение! И аз се радвам, че харесваш  темичката ни! newsm51

# 613
Здравейте,следобедно! Hug Hug Hug

Е,нямата изчитане! LaughingИ на мен епизода много си ми хареса!Особено ме разчувства момента с падане на сълзата на Елиф и после в коридора на болницата,когато се разплака! ooooh!

Благодаря на екипа за преведените откъси! smile3525 smile3525 smile3525

Раздадох и лайкчета! Laughing Laughing Laughing

# 614
Голямо четене ми се "падна", но и страхотно забавление!  Peace
Благодаря!  newsm51
Мами, това за Париж са фенски мечти, но може да ги приемем като открити намеци към сценаристките!  Hug

п.п. Аз още не съм го подпукала задето си свали жилетката  ooooh! и влезе в акцията брониран само с един часовник  Grinning

да, но свърши работа като за цяла бронежилетка!   Wink

Общи условия

Активация на акаунт