Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 17-та тема

• 205 933
  • 530
  •   1
Отговори
# 345
Честита Нова Година! Здраве, късмет!

# 346
  • забравих си мисълта...
Щастлива Нова година на всички от темата и от мен!

Много красива питка,  Miriana86!

# 347
За съжаление линка дава ,че съдържанието не е на разположение.

Не знам защо е така. Албумът е обществен, не е скрит, не е само за приятели, по принцип всеки може да го види.
При мен се отвори и благодаря за споделянето . Тутманика е разкошен .
Опитах и тук, и чрез фейсбук линка, при мен не се отваря!
Може ли някой да ми го изпрати на ЛС или пък тук.

# 348
  • забравих си мисълта...
За съжаление линка дава ,че съдържанието не е на разположение.

Не знам защо е така. Албумът е обществен, не е скрит, не е само за приятели, по принцип всеки може да го види.
При мен се отвори и благодаря за споделянето . Тутманика е разкошен .
Опитах и тук, и чрез фейсбук линка, при мен не се отваря!
Може ли някой да ми го изпрати на ЛС или пък тук.

Vasq_5,  някъде на последните 3-4 страници има и друг линк, който е и за тези без FB. Потърси го и ще ти се отвори.

# 349
Vasq_5,  някъде на последните 3-4 страници има и друг линк, който е и за тези без FB. Потърси го и ще ти се отвори.
Благодаря, точно на тази страница под снимките бил, а аз търсих далеч напред!

# 350
  • забравих си мисълта...

Vasq_5, a аз мислех, че беше преди доста време и затова казах преди 3-4 страници, не погледнах изобщо, извинявай. Но все пак е по-важно, че си го намерила.

Правих козунаци миналата година в началото на декември, но все не ми остава време да ги покажа. Wink
И четирите бяха за подарък. Единият беше със стафиди, вторият със сладко от сини сливи, третият без пълнеж, а четвъртият със сладко от сини сливи + много орехи.

# 351
  • забравих си мисълта...
Тутманик Venetta

# 352
  • забравих си мисълта...
При мен както винаги малко небрежно сплетени козунаци, но пък бяха пухкави, на конци и много вкусни.

# 353
  • забравих си мисълта...
Мини кифлички от обикновено хлебно тесто. Половината с мармалад от сини сливи, другата половина с локум.
Получиха се много пухкави и възушни.

# 354
  • забравих си мисълта...
Да ви покажат моят леопардов козунак. Много вкусен се получи. Следващият път обаче, ще намаля малко какаовото тесто за сметка на бялото.

# 355
  • Русе
Вени, разкошен е! Кифличките също изглеждат много апетитно! bouquet

# 356
  • забравих си мисълта...
Благодаря ти, *sve*  Heart Eyes и кифличките бяха много вкусни, но на козунака децата се радват повече. Simple Smile

# 357
Честита Баба Марта! Не можах вчера, затова днес! Питка за здраве на децата и семейството! Да си отиват тези болести вече!

# 358
  • забравих си мисълта...
Честита Баба Марта и от мен!
И аз като miriana8 се надявам болестите да си отидат, че и ние тази година сме често настинали, а аз даже и в момента отново.

У нас отново Brioche Leopard. На децата много им допадна и ще се прави със сигурност често, докато им омръзне. Simple Smile

# 359
Последният път като правих памук погачата, след като я намазах много внимателно ,без да натискам с жълтъка спадна. Някъде беше обсъждан този въпрос ,но не се сещам къде.Каква може да е причината?

Общи условия

Активация на акаунт