Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 17-та тема

• 205 918
  • 530
  •   1
Отговори
# 150
Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 10:15 от Надежда :)

# 151
Ехеее, Лабрекс, това нещо е страхотноооо. Добре, че съм вечеряла току-що Simple Smile)

# 152
Ехее, много мъже се активизираха. Ами да сложа и баницата на мъжът ми тогава, да има конкуренция хехехехх
по време на печенето връткайте баницата да се изпича равномерно  #Cussing out

# 153
  • SHOOT ME 10 $
Реших да поправя несполучливия си опит с маалко по-добър

като милинка стана тоя път. Чак на мен ми хареса...

# 154
Ейй,  страхотно се е получило, чак лигите ми текнаха както съм гладна. Ще се поразмърдам и ще направя и аз един такъв тутманик в събота, и без това от десетина дни не съм творила Simple Smile))

# 155
Какви вкусотии! Време беше да се събуди темичката!  
Няма само при козунаците да седите  Crazy
  bouquet
Питка-плетеница

Фейсбук: https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D … ?sk=photos_stream

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 14:55 от miriana86

# 156
  • SHOOT ME 10 $
Малиии... miriana86  doh ще се скрия Confused кога ще ви стигна   Animal Snail

# 157
  • София
Здравейте! Винаги съм искала да се науча да меся. Не знам защо за мен, този който може да меси е връх в кулинарията  Laughing Днес съм решила за първи път да меся, избрах си Болярската питка. После, ако е за показване, ще ви покажа какво съм сътворила. Тук какви красоти виждам, малко ще ме е срам да покажа моята. Стискайте ми палци, да не ходя да купувам хляб по спешност  Laughing

# 158
# 159
Не знам защо за мен, този който може да меси е връх в кулинарията.

Нужни са най-вече желание, търпение и постоянство. Не е толкова трудно човек да се научи да меси.

От години не съм се записвала в темата, за съжаление я изоставих. Ето малко и от мен, за да не съм без нищо.

# 160
Здравейте! Винаги съм искала да се науча да меся. Не знам защо за мен, този който може да меси е връх в кулинарията  Laughing Днес съм решила за първи път да меся, избрах си Болярската питка. После, ако е за показване, ще ви покажа какво съм сътворила. Тук какви красоти виждам, малко ще ме е срам да покажа моята. Стискайте ми палци, да не ходя да купувам хляб по спешност  Laughing

Е, какво стана?

rossonera
, от хубави по-хубави, особено агънцето  Heart Eyes

# 161
  • София
Ооо, всичко мина супер. Чак не повярвах какво сътворих. Ето доказателство
Скрит текст:

# 162
Чудесни неща, момичета!  Heart Eyes

# 163
Ооо, всичко мина супер. Чак не повярвах какво сътворих. Ето доказателство
Скрит текст:

Браво, получило се е чудесно! Вече си покорила върха в кулинарията  Wink който май не е много висок, нали?

# 164
  • София
Не случайно все повтарям, че човек трябва да се изправи срещу страховете си  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт