Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 9

• 18 749
  • 92
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте:) Аз имам следното питане: по принцип подавам за детски през м. април. Така направих и тази година. Сега обаче ми предстои да сключа брак с бащата на детето (до сега нямахме), та в този ред на мисли - в какъв срок и какво трябва да подам в социалното? Ако има значение - доходите ни пак няма да превишават 350 лв.

# 16
  • Пловдив
та в този ред на мисли - в какъв срок и какво трябва да подам в социалното?

Няма нужда нищо да подаваш.

# 17

Няма нужда нищо да подаваш.
[/quote]

Благодаря за бързия отговор   bouquet

# 18
Както вече са Ви отговорили сега няма нужда нищо да правите. Следващия път ще включите дохода и на съпруга Ви.
Поздравления за предстоящото радостно събитие.

# 19
Aлекс, ако в удостоверението, което си занесла от градината пише за учебната 2014/2015г.няма осмование дз ти се отказват детски.

# 20
Aлекс, ако в удостоверението, което си занесла от градината пише за учебната 2014/2015г.няма осмование дз ти се отказват детски.

Точно това пише и след като три пъти обяснявах на трима различни служители и на директорката на социални грижи и им казах, че ще подам жалба, защото никъде не е написана начална дата, в крайна сметка се оказах права и ми казаха, че няма да ми прекратят детските и не се налага да подавам наново молба. Ще видим обаче дали ще ги получа този месец или наистина ще прибягвам до жалба.

# 21
Алекс, имаш ли връчена заповед за отксз? Ако нямаш значи всичко е наред.

# 22
  • в матрицата
Момичета, колко време след подаване на документите за детски надбавки, започва изплащането им?

# 23
  • Пловдив
Момичета, колко време след подаване на документите за детски надбавки, започва изплащането им?

Ако си подала октомври,чакаш първи превод през ноември,от 15 то до 30 то число

# 24
В тази връзка да попитам-имате ли вече превод?
Благодаря!   bouquet

# 25
# 26
  • Пловдив
В тази връзка да попитам-имате ли вече превод?
Благодаря!   bouquet

От днес започнаха да се получават

# 27
Благодаря!

# 28
Здравейте, имам въпрос.

На 3 ноември родих второто си дете.През ноември подадох документи за детски за първото дете. За второто ми казаха месец декември да подам - какви документи се подават (казаха ми само бележка за ваксините) и как се попълва молбата декларация - без доходите ли?

Благодаря предварително!

# 29
Здравейте, имам въпрос.

На 3 ноември родих второто си дете.През ноември подадох документи за детски за първото дете. За второто ми казаха месец декември да подам - какви документи се подават (казаха ми само бележка за ваксините) и как се попълва молбата декларация - без доходите ли?

Благодаря предварително!

ДА, без доходи. Само молбата и имунизациите

Общи условия

Активация на акаунт