Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 528
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Сливен
Дана, аз уоркаут 12 днес ще  я правя, но 11 снощи доста ме озори, някои от нещата даже бяха извън моите възможности - то планк, то чудо, във всякакви варианти.
ТДИ, тук отново те разбирам - когато моята Ивка беше новородена, записах и аз , че даже и редовно обучение, и не ми стигаше това, ами и в друг град. Имала съм доста мисли като твоите, но си казвах, че трябва да продължа. Сега съм трети курс, от една година се върнах на работа и казвам ти - нещата станаха още по-трудни. Голямо умуване кои дни да ходя, как ще съм с отпуската - направо нямам търпение да приключи. Този семестър е доста натоварен, с доста проекти, реферати, подготовка на разни тестове (уча Соц. дейности) . Сигурна съм, че ще се справиш, просто трябва от време на време допълнително да се самомотивираш, имаш и нашата подкрепа  Hug
Фрея, напълно съм съгласна с думите ти за боксовия мач и за Кубрат - за него нещата бяха наистина несправедливи.
Хубав ден  Hug

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 09:57 от roxanna

# 256
  • София
Тили и аз съм пила цистон, обаче аз не минавам само с него обикновено пия и ципрофлоксацин, което е антибиотик.
Искам да ви кажа за милото вчера ме изненада че ще отиде на фитнес докато аз съм на народни танци, и като се прибрах и той в къщи и го питам как е минало та даже ме изуми че си е купил карта  Shocked, демек има намерение да ходи още  Joy много съм горда с него  Mr. Green най-накрая да се вземе в ръце, та даже се зачудих дали и аз да не го пробвам този фитнес ама сигурно ще е след НГ

# 257
Теди  Hug Hug Hug Наистина е трудно ученето, работенето и гледането на деца едновременно. Според мен трябва да си изясниш целите и смисъла на това, което правиш. Ако ученето ще доведе до нещо по хубаво не го спирай, но ако не си сигурна, че ще доведе няма смисъл. И аз исках да запиша магистратура обачее то това си е губене на време. И не записах. И честно казано за момента не съжалявам.

Чакайте и аз да похваля моя приятел - вече ще стане 1 месец от както тренира. Доста се е пооформил горна част и е с 1 дупка на колана по малко. Тренира 5 пъти седмично 3 силови и 2 кардио като 1 силова е само крака, тренировките са му 30 минутни. Дано продължава все така.

# 258
Благодаря ви, момичетааа  Hug
Отчитам йога и ден 52, днес бърпи лудостта не ме затрудни изобщо  Peace
Тили, оправяй се бързо!
Теди, ще намериш решение, когато седнеш и подредиш приоритетите си! Ще се справиш, сигурна съм  Peace
Някой беше попитал каква йога правя- аз съм казвала и друг път, по Фиеста ТВ, а бях правила и една за напреднали, но не мога да я намеря. Dezidera, съжалявам  Sad

# 259
Здравейте, не съм много редовна в темата, но ще отчета днес ден 30 от предизвикателството.  Вървя назад с дните, защото се включих по-късно, но пък нали това не е състезание Simple Smile Определено упражненията ми харесват, правя ги с удоволствие, а и тук доста повече се набляга на упражненията за дупе и бедра, отколкото преди във фитнес клуба. Обаче продължавам да не се разбирам с лицевите опори, въпреки че вече като цяло съм по-силна, все още ми се опират и ги правя по-лесния начин. Ако направя 5 както трябва, си е истинско постижение.  Joy

Да попитам тези, които пият протеин - кога го пиете, веднага след силовата тренировка преди разтягането или след като приключите с всичко?

# 260
Честит рожден ден на рожденичките   bouquet  bouquet  bouquet Да сте все така позитивни и успешни  Heart Eyes

Вчера отчитам долна част, силова.

Да се похваля и аз - след серия от срещи с новата компания, която ме покани, си стиснахме ръцете  Peace Предстоят формалностите, но в крайна сметка важен е резултатът. По тази причина сменям и залата за седмичните тренировки.

# 261
Продукти на Хималая съм мяркала и тук, но основно козметични. Ще се поогледам и при хаповете.  Wink Благодаря за инфото.
ТиДиАй, аз още като постна статията я прочетох, но тогава още нямах топка, сега отивам отново да я прегледам и ако не ме домързи много, ще се метна. Ако ли пък не успея- утре. А от неделя, живот и здраве, пак във фитнеса. Относно ученето- напълно подкрепям казаното от Фъстъчка и Дилянка. Подреди си приоритетите, но едното не трябва да е за сметка на другото. Ако ти идва прекалено нанагорно- няма смисъл. Ако е период, след който ще влезнеш в ритъм- не се отказвай.
Люба Ризова, страхотна малка космата топка ще си имате  Hug
А на аквапарк бяхме последно в края на миналия месец /планувания след това, преди 2 седмици който беше- се провали и той/, но и си мислех също, че може да е от басейните. Възможно ли е? Не съм запозната като цяло. И би било безумно, като се има предвид колко рядко влизам в басейни по принцип /имам си едно на ум, не ме кефят просто/, даже в този, който ми е буквално на 5 метра от входната врата, не съм влизала повече от месец, а хем за него съм сигурна, че го чистят и поддържат, защото редовно  виждам процеса с очите си  Stop
Като цяло съм много по- добре, но днес ми е много отпаднало нещо. А в местния супермаркет няма боровинки. Не се отказвам, обаче и продължавам с търсенето.
Моя мъж по едно време много се беше запалил по фитнеса, после, като нямаше фитнес "под ръка", започна да тича всяка сутрин. Ефектът беше страхотен- а хем целият този процес не продължи кой знае колко дълго. После пак го завъртяха някакви неща, зор, времето не беше подходящо... Но сега от няколко дена все по- често споменава, как ще става сутрин да тича, а аз пък само го окуражавам. Дано не му изчезне ентусиазма отново...

# 262
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря, момичета, отново за подкрепата  Hug

Смоуки, честито!   bouquet  Много успехи на новата работа и много положителни резултати в новата зала  Hug

Ох, за ученето - какво да ви кажа... аз си имам работа, при това хубава, в голяма компания, с топъл офис  Laughing Смятам се за добра в работата си, награди имам, публикации  Sunglasses   Обаче ми се искаше да имам още една опция и тъй като това си ме влече, затова го записах това Софтуерно инженерство. Обаче... то не е като при другите предмети - учиш, учиш и на изпит. Даже проект като пишеш, не го пишеш "на хартия", пишеш си програмката, или създаваш мрежа в среда, или последно нищих една програма и й чертах схемите в подходяща среда и на съотверния език... това не е трудно, но си иска време, иска се да се концентрираш... не знам програмисти има ли в темата, ама нека си представят как се програмира с 2 деца, които вече се карат за играчки  Crazy  ooooh! и детско, което се чува... нон-стоп  Tired Отделно си уча темите и се явявам на изпит.  Rolling Eyes  
Реално не ми е необходимо за сега и веднага, както казах, аз си имам работа, при това много добра, обаче после като ме завърти живота дали ще се хвана пак  Rolling Eyes Пък ги схващам нещата да му се не види, иначе щях да кажа "не е за мен" и да му тегля едни... само време и спокойствие ми трябва  Rolling Eyes

Маги, моята магистратура е 2 години  ooooh! При мен е след друга специалност, реално има смисъл, защото аз взимам 2 специалности така, при това напълно различни една от друга  Peace

# 263
Люба, не съм Фея, но... Simple Smile
Скрит текст:
в интернет има много статии как да оглеждаш различни породи, от какво най-много се нуждаят и т.н. Трябва да почетеш. Най-важното е да не го глезите, което няма как да не стане в началото, ще му се радвате, но не му позволявайте много, много да си прави каквото си иска. Абе гледаш си го като дете.
Трябва да си има граници за нещата, които може и не може. Ще му се караш, тоест повишаваш тон, ако нещо не трябва да се прави, гледаш строго/лошо, казваш "Не!". Ако слуша, ок - "браво, добро момче/момиче", потупване/погалване по главичката с репликата Grinning ако ще му давате гранули, може и с гранулка + добро момче/момиче.
Когато му се караш, не слуша, може да го потупваш леко с нещо по тялото, но никога с гола ръка! Идеята е да знае, че когато вдигнеш ръка към нещо или някого, да не се стряска, че следва да го удариш. Може с чехла или нещо друго да имаш в ръката си, но не и само с ръката си.
При излизания за разходка, винаги ТИ трябва да излизаш първа от вратата, разхождаш го до теб или зад теб, да НЕ минава пред теб! Ако трябва заставате пред вратата и да стои и да гледа зад теб, учи го да сяда и да чака, да не бърза да излиза през вратата пред теб. Ти си господаря Simple Smile Много е важно всички заедно да го обучавате по един и същ начин, а не един да го глези, друг да е строг, трети не знам си какво. Така ще си прави, каквото си иска.
Леглото и храната може да са на едно място, ако ще го гледате в къща/апартамент. Тоалетната му да е на различно място. Все пак не би ти харесало да спиш и да ядеш до тоалетната си, нали?  Laughing
Трябва да го учите къде може да влиза/ходи в стаи, къде не. Да сяда ли с вас на дивана, леглото, столовете или не. Да се катери ли по маси и т.н.... представи си го като порасне как ще е и какво ще прави. Ок, сега ще е компактно, но после? Така че от сега да си знае какво може и не може Wink
Мисля, че тези са главните неща, които трябва да знаеш при отглеждане на кучо  Heart Eyes

Вчера почивах, днес ще тренирам ли...  Thinking

Гледах Интерстелар и съм много доволна!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 14:57 от Merry.

# 264
Здравейте милички,
TDI нали отвори темата, но да знаеш че си ми пример как се справяш с всичко по перфектен начин и вярвам, че ще направиш най-правилния за теб избор
Скрит текст:
Аз нали записах второ висше, специализация 2 години, съвсем различно от това, което съм учила, но много ме влече и практикувам от няколко години нон-стоп. И нали при нас бебето не ставаше с години и си викам, записвам си висшето, поне 2 години да не го мисля. В такъв стрес съм в момента, заминавам за София след дни, къщата ми е пълна с животинки, давам инструкции на близки хора как да се грижат за тях докато ме няма, служебните си ангажименти ги прехвърлям на други хора, изобщо съм изперкала, защото ме натовариха и с курсови работи, които трябва да занеса на очните. На всичкото отгоре за пръв път през живота си вчера видях втора ясна чертичка на теста, и съвсем съм така  #Crazy, как ще пътувам, как ще се справям, идните дни ще повторя да видим аз ли недовидях нещо. Надявам се да се взема в ръце и с всичко да се справя!

Любче, извинявай че ще дам непоискан съвет,
Скрит текст:
но като вземеш кученцето най-добре е първо на лекар за преглед, за бебетата животинки ходенето на лекар е като в сладкарница, няколко човека им гукат и обръщат внимание и малчовците се разкапват от кеф. Та нека видят лекарите има ли всички ваксини, ако не да му направят и да си изчакате карантината преди първите разходки навън. Кученцата много трудно свикват да пазят чисто у дома. До 6 месец едва ли ще се научи, така че и да се ядосваш и да не се ядосваш по-добре да си знаеш и с много търпение и любов да го учиш на хигиенни навици. След всяко негово ставане от сън, ядене и пиене на вода се води до мястото където искаш да пишка/навън-/но тук само ако позволява ваксината/ в баня, на балкона/ като се изпишка или другото го поздравяваш за послушанието и го прибираш у дома и така докато поотрасне и свикне. Откъм храна лекарите ще ти обяснят по колко, бебетата ядат по няколко пъти на ден, но са лакоми, така че ще трябва да му слагаш в чинийката колко са ти казали и така до следващото хранене. Ииии много внимание искат, но у вас това ще  е лесно, по-скоро ще ти е по-трудно да му подсигурявате необходимите часове спокойствие-кученцата имат нужда от пълноценен сън по 18часа в денонощие. Изобщо не е лесна работа, но ако е много желано бързо ще свикнете едни с други  Grinning Hug и е голяма радост и също една ОГРОМНА И НЕОБЯТНА ЛЮБОВ!!!

Мери, радвам се че и на теб ти е допаднал филма. Четохме статии у дома, че засега изобщо не се радвал на касов успех в САЩ, може би това ще се промени, защото е прекалено хубав, за да не предизвика интерес.

Смоуки честито! Много радост, достойно заплащане и удовлетворение на новото място!

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 15:16 от !Diva!

# 265
  • UK
Смоуки, браво! Много успехи! Кога започваш? Промяната е хубаво нещо Simple Smile
За ученето - аз съм вече абсолютно убедена, че опитът в огромна част от сферите е много по-важен от дипломи, магистратури и т.н. Завършила съм два престижни университета и това никъде не е оказало никакво влияние върху позициите, на които съм била назначена.
Магистратурата по софтуерно инженерство след техническа специалност ли е? Защото ако е след нещо с по-хуманитарна насоченост аз лично не виждам как знанията могат да са конкурентни на тези на специалисти - инженери с професионален опит в тази област. Сега се налага идеята, че всички трябва да разбират от кодене, например - не съм съгласна. Предпочитам всеки да прави това, в което е добър Simple Smile. Теди, ти си знаеш най-добре за какво ти е тази магистратура и как искаш да я използваш, но ако засега не ти трябва и имаш толкова други ангажименти с децата, дай си време да обмислиш според мен. Hug
Надявам се да не съм прозвучала остро с изказаното мнение.
Прегръдки на всички!

# 266
Дива,  Crazy, радвам се много за теб, това са чудесни новини, дори и още непотвърдени! Heart Eyes
Всичко се нарежда и за всичко има време според мен. Дилянка хубаво го каза, че трябва приоритетите да са подредени.
Много завиждам и на ЛЮба за кучо. Heart Eyes
Смоуки, браво и на теб, бре! Тук сме се събрали машини по всички линии.

# 267
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Дива Hug Много се радвам, за теб, страшно много! Почивай си повече, сега първите месеци е най-важно да си спокойна, това е най-важното, по-важно е от учене, от животинки, от всичко. И никаква езда, нали знаеш  Hug  Споделяй как се чувстваш, мила си ми  Hug

Льоли, и аз се зачудих - имам още 5 месеца вкъщи, така ли да ги изкарам - под стрес, напрежение, уж трябва да ги използвам, за да съм с децата. Мисля да изкарам този семестър колкото и както мога... на единия изпит дето ще изперквам, просто няма да се явя, ще го оставя за догодина и ще си помисля много добре какво да правя от тук насетне  Peace А колко време важи академичната справка, някой знае ли?

# 268
ТДИ, успех с магистратурата!

Смоуки, успяха да те "излъжат", а? Честито!

Люба, ела в кучешката, че да не разводняваме тази тема. Спокойно, ще се справиш с добиченцето.

Днешното ми смути: спанак, разноцветен манголд, магданоз, лилав морков, семена от лен и коноп, портокалов сок.

# 269
  • София
Фея много интересни неща качваш, ама половината поне не са ми познати  като храни hahaha, за съжаление тук в БГ не се предлагат, завиждам на разнообразието при вас
Смоуки честита ти работа, да ти носи много удовлетвореност и да почерпиш на първа заплата  Mr. Green
Оооо Дива  Hug, супер, супер, супер, дано да се потвърди

Общи условия

Активация на акаунт