Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 528
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Обаче Фея все ще намериш с какво да ме изненадаш, признавам ти го. Бре, такова чудо още не бях виждала като този лилав морков. Нямам представа как е на вкус, но е много красив  Grinning

Приела съм присърце идеята за покълване на семена и смятам да почета още малко по въпроса и да действам. И без това вечерята ми доста често е предимно сурова и биха ми се вписали чудесно към нея  Wink

Браво на мъжете ви захванали се с активен спорт. Похвал за моя козирог, който също вече два месеца ме радва  Heart Eyes

Смоуки, на добро начало в новата работа  Hug А аз много ви се радвам, защото на този етап нямам възможност за кариера.

Милата ни !Diva! , дано да е това, което трябва. Повтори отново теста, за да си сигурна и ако се потвърди ще видиш как набързо ще преосмислиш и подредиш всичко  Grinning Hug А това е най-хубавата новина, която чувам наскоро и да знаеш, че се радвам страшно много юпииииииии....

Дана, да не забравя  Wink Гравиера (за рецептата с телешко на фурна) е вид твърд кашкавал, много популярен в Гърция и подходящ почти за всичко. Можеш спокойно да пропуснеш, слагам го само за разкош  Grinning Ето инфо за гравиера - http://en.wikipedia.org/wiki/Graviera

# 271
Добро Утро!
За днес рамо и трицепс. В суперсетове, 4 серии всяка двойка. Тази ми е най-кратката тренировка-30 мин. В 2 часа ходих да взимам ММ от паркинга, а малкият се събуди в 4.30 и в 5 ме избута от леглото, буквално.  Mr. Green И рано-рано си отметнах тренировката за деня.  Mr. Green
Люба, и аз понякога си задавам този въпрос.. Twisted Evil  Mr. Green
Някой имаше въпрос за протеина-аз го пия под формата на шейк с половин замразен банан и шепа боровинки, веднага след тренировката.
ТДИ,  Hug Ще се справиш! Когато някога погледнеш назад, няма да съжаляваш. Ако вътрешният глас ти казва друго,послушай го.
Лек ден!

# 272
  • Сливен
Like_Smoke , успех на новата работа  Hug
Дива, страхотна новина, пожелавам ти всичко да се нареди перфектно  Hug

# 273
  • UK
Смоуки, поздравления за новата работа Hug много успехи!

ТДИ, със сигурност не ти е лесно! С две малки е сложно да се учи, особено такава специалност... но според мен стисни зъби и се опитай да я завършиш тази магистратура! Hug

Люба, честито космато!

Аник, благодаря за линка и на Фея за темата за кълновете!

Дива, честити 2 чертички! Страхотна новина!!!

Аз днес се събудих в отлично здраве и изкарах ден 37 и ден 38 от предизвикателството! После се наградих с богат обяд зел.салата домати авокадо; пуш.сьомга; котидж, че и пълн.хляб Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Междудругото много се чудех днес дали да не захвърля предзвикателството и да почна любимата БР, но викам айде хванала съм се на хорото. Не обичам да оставям недовършени неща, пък и около Нова Година ще пътуваме и една седмица ще почивам от тренировки, а не ми се иска точно БР да паузирам, затова нея ще си я почна средата на януари като приключа с предзвикателството! Mr. Green

# 274
Смоук, честито!!! Много удовлетворение да ти носи работата в новата фирма, в новата среда, с новите колеги! А, да! И новата зала  Laughing

Дива!!! Честито, честито!!! Много се радвам!!!

Фея, някои от продуктите, които показваш са като от вълшебна приказка.  Laughing Храна за истински феи- магьосници.

# 275
  • UK
Дива, честито! Не ти бях прочела поста, сега видях! Страхотна новина, най-хубавата! Hug

# 276
Благодаря момичета  Hug Hug Само да се преместя в новия офис и ще почерпя с протеинови шейкове  Drunk

# 277
Сладурките ми те! Много сте милички всички!  Hug Аз като ви чета се оглеждам и се чудя дали наистина за мен става дума  Grinning  Ще ви държа в течение и имам да ви разказвам нещо съвсем в духа на темата, но нека поне още един го докаже, че тогава.

# 278
TDI - моето "средно" беше 5 год "software developer" - та много добре те разбирам! Магистратурите ми са в съвсем различни сфери, т.к. видях как и колко се работи в тази сфера.

Смоуки - честито!! Както и на всички празнуващи  Hug На малката принцеса на Би - купища целувки!!!  Hug Hug Hug

Тили - съчуствам страшно, имам си го това зло, за капак хронично и знам колко боли (последните 2 дни и аз вия от болка от същото). Няколко мои наблюдения по циститните болежки, които не претендират за медицинска достоверност, но все пак:
Скрит текст:
1. В басейни не влизам изобщо, ако все пак се налага слагам тампон!
2. Т.нар. "изстиване", което местни лекари не познават при мен води до циститна криза. Дори краката ми да замръзнат за повече от няколко минути си знам какво ще последва. Обясняват ми го с "компрометирана" имунна система.
3. Малко по-активен секс може да доведе до криза. Обясняват го с "травмиране" на зоната, в нета явлението цистит след секс е познато като "болестта на медения месец"
4. Имам камъни в бъбреците от тиймейджърка. Интересно, лекар никога не е свързвал едното с другото.
5. На 2 континента съм изследвана неколкократно за бактерии в урината - НЯМАМ такива, но въпреки това при криза единственото, което ми помага е антибиотик. Как става това чудо никой не може да ми обясни! На болка много нося, опитвала съм с литри сок + таблетки червена боровинка + всеки препарат на пазара, който е за цистит, но не е антибиотик - намаляват симптомите, но не изчезват! Само антибиотик помага, на БГ пазара има един, който е за еднократен прием, купувам го с килограми - "Монурал"
6. Преди години (10+) от появата на циститна болка/дискомфорт до пълното проявление на кризата минаваха 2-5 дни. Последните 3-4 год от първият признак, че нещо става до брутална болка и невъзможност да изляза от къщи времето е 1-3 часа. Кошмарно е!!! Вчера ревах в колата, докато си прибера децата, ноктите на ръцете ми изтръпват от болка, без да споменавам ужасът да не можеш да напуснеш тоалетната...

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 00:52 от Agent Provocateur

# 279
Дива,много  Hug..Само хубави новини от тук нататък.  Hug
Смоуки, поздравления и от мен!   bouquet
Би,
Скрит текст:
и аз като теб много се радвам на момичетата с кариери. Когато се преместих при ММ оставих и работата си( не беше перфектна, но имах възможност да се развивам и ходех на работа с удоволствие, беше и по специалността ми). И сега мисълта, че не си използвам потенциала( какъвто и да е той  Mr. Green) много ме тормози. Но живи и здрави да сме.
Мис Дрийми, радвам се, че вече си ок.
Агент, завидях за слънчевото време . Сигурно ви се е отразило прекрасно.  Hug

# 280
  • София
Диваааа, честито, мила! Много ме зарадва новината ти, помня, че беше споделила, че се борите  Hug Направи още един тест с първа урина утре сутрин и да вадим софрите да празнуваме официално  cheers Drunk Wine Glass
svetty1980, никога не е късно да се реализираш професионално  Hug
Смоуки, честито! Да ти спори работата и да ти носи удовлетворение  Hug Я сподели къде, какво, а, у? Аз искам от твоя протеин беше се похвалила с ванилов сладолед  Heart Eyes
Фея Кръстница, ако имах кулинарно предаване щях да ти искам права над снимките и да си ги разположа в студиото  Heart Eyes
ТДИ, и аз мисля като MissDreamy. Трудно е, но ако намериш сили стисни зъби и довърши започнатото. Специалността е хубава, знаеш, че го казвам от лични наблюдения, има реализация. А и го казвам като човек, които заряза вече една специалност и сега съжалявам, а я зарязах, защото не ми допадна... при теб не е такъв случаят  Hug

И аз от днес си имам протеин, истинска наслада за сетивата, а и без това със зор си докарвах необходимите протеини. Аз мисля да го пия след тренировка или сутрин за закуска  Peace
Днес по-късно ще тичам. Утре - силова  Peace

# 281
Здравейте, ще си позволя съвсем кратко включване, за да не троля излишно. Но по темата, по която ще пиша съм достатъчно напреднала мисля, за да не е тотално неподходящо изказване на новак  Peace

TDI, аз съм програмист/ в момента мениджър в голяма софтуерна компания с 15 години стаж. Активно се занимавам и с наемане на хора при нас. Ако това, което учиш нямаш намерението сега веднага да започнеш да го работиш и то под формата на стаж, по-добре не си създавай излишни нерви в оставащото малко време с децата у дома. Само диплома в нашата сфера не е нещо кой знае какво, то и образованието е почти нищо общо с практиката, но това е по-дълга тема. Ако  ти е интересно и искаш да си ръчкаш нещо - безплатни курсове, задачи и книги в нета бол. Няма смисъл от стрес и изпити. Ако искаш приеми мнението ми, ако искаш недей ...  Peace 

# 282
Само се включвам да честитя на Дивааа. Честито миличкаа нека да са две чертички и да има бебче и да ви радва Simple Smile  Hug Hug

# 283
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте, хубавелки,

Честити рождени дни на патерици! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

Радвам се да чуя такава хубава новина мила Diva

Смоук ха, да ти е честита и доходно ползотворна!!

TDI вярвам, че ще се справиш, защото вече си доказала на себе си, че МОЖЕШ... да овладееш ситуацията и да постигнеш това, към което се стремиш!
Скрит текст:
Само вмятам - никоя трънлива пътека не би била лесна, ако това, което намериш в нейния край не те радва - сиреч, трудностите поддържат адреналина, стимулират борбеността, но всичко с нужната мяра!!! Защото го правиш за удоволетворение на себе си, а не за наказило!!! Simple Smile Прегръщам те силно и вярвам в теб!!!  Hug  Hug

Отчет от днес workout 3 от седмица 3&4 - много ме кефи тази кака Джил! хаха полудявам видно!

Утре пътувам към българското, нямам търпение да си стъпя у родно му вече, много ми липсва  Rolling Eyes - да се разбира - хората ми липсват!!!!

ако мога да си позволя да Ви се оплача - туй адвокатите са голямо нещо, ти му говориш и обясняваш на прост български език, то дори и не чете какво точно е нужно!!!! Много съм ядосана!

За телешкото! - харесва ми предварително сварено в тенджерата под налягане с подправки и дафинови листчета. после запечено на фурна, а върху него наредени дебели резени моркови и гъбки, поръсени с чубрица и ким. Добавя се и малко сосче от бульона! Simple Smile Чудно!!!

усмихвайте се!!!

# 284
Здравйте момичета! Пак влизам набързо и после ще ви четА. Исках да попитам кой беше правил ащанга йога и кой клип по точно? Аз уж бях почнала да се оправям , но ме подхвана една кашлица и ми изписаха антибиотик. Та сега искам да направя нещо по- леко, без да скачам и да се задъхвам.

Общи условия

Активация на акаунт