Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 528
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Дива, прекрасна новина! Стискам палци втората чертичка да си стои там!  Hug

Смоук, честито за работата Simple Smile

Отчитам ден 51, 2 кръга, нещо не съм в кондиция.

# 286
Влизам да поздравя Дива за радостната вест  Hug както и Смоук, за новата работа! 

Днес мързелът ми надделя и не правих нищо. Имах цял следобед на разположение и буквално си го пропилях с лежане и обикаляне околко дивана пред телевизора. Това ми се случва изключително рядко и днес не съм сигурна кое точно ме провокира да "издържа" докрай предадена на бездействието. Както и да е. Мисля да започна да включвам 30-40мин бягане на място сутрин 3 пъти седмично, защото доста съм се размекнала и позаоблила. И май е крайно време да оправя храната,че напоследък много ларж и виждам как се размеквам всеки ден.

# 287
Diva честито и от мен   EFP stork-girl stork-boy пожелавам ти леко бременеене и здраво и послушно бебче на финала! Дано всичко е наред при теб!

Фрея ти в БГ ли живееш? Питам защото и на мен много ми се бяга, но ми е много студено навън и нещо не ме блазни идеята за тичане. Или ти може би в зала тичаш?

# 288
Рейн, в Бг съм, писах тичане на място, тоест вкъщи, че и на мен ми е студено, а и няма хубав терен. Искам сред пътечки и хълмове да бягам, а сега няма къде, а и времето не го позволява. Малко да вдишам студен въздух и веднага гърлото започва да ме боли, много съм кекава в това отношение.

# 289
Отчет: Току що си украсих елхата.  santa2  madnoel  Nature Snowman

# 290
Като видях колко много има за четене си помислих,че пак спор се е развихрил някакъв Mr. Green. А то, най-страхотната новина. Party
Дива- много се радвам за вас! Hug Лека и безпроблемна ти пожелавам. ПОмни,че малкия живот,който расте в теб е най-важен.Ма**ата му на всичко останало.   bouquet  bouquet  bouquet
Аз днес отидох с голямо нежелание за трениране във фитнеса. Но там се наритах и си направих страхотна тренировка. Завърших с корем и спринтове,които правих в компанията на един пич от фитнеса. Убедих се,че когато тренирам с някого, стимула ми е друг. Състезателния ми дух излиза и не ми дава да се отказвам. Още повече да отстъпя на мъж. Naughty Накрая ми излезе въздуха на спринтовете, но не се предадох.
П.П. Страшно подута се чувствам Sick. Имам си в плюс и 2 кг. Силно се надявам,че е от ПЗ, и тялото ми да привикне към тях и да вляза пак във форма. И режима си чакам от Любо. За нова Година ще съм пушка. Обещах. Crossing Arms

# 291
Боже, Агентке, настръхнах само като те четях.  Cry Дано бързо ти отмине кризата  Praynig
Идеята за тампона в басейна ще я прилагам задължително.   Peace Другата инфо също ми беше изключително полезна. Благодаря!  Hug

Днес не тренирах- явно организмът ми се възстановява от целия екшън последната седмица.  Thinking Усещах се ужасно изморена, а реално освен да заведа децата до училище и да ги прибера, друго не съм правила... Утре- задачки наляво- надясно, може да стигна до швейцарската топка, да я сефтосам най- накрая, петък и събота- семейно имаме куп задачи и гостита /на които смятам да съм си стриктна/, от неделя- връщане във фитнеса и към активния начин на живот.  Blush

# 292
Честито, Дива. Ех, каква хубава новина!  Flutter Heart Eyes  Дано всичко да е наред до края!  Tada

Отчет, готвят ми вечеря. Да видим дали ще става за ядене.  Whistling

# 293
!Diva!, стискам палци!!! Heart Eyes Hug Страхотна новина!

Смоуки, желязна лейди си ти! Честито и браво! Simple Smile

няма хубав терен. Искам сред пътечки и хълмове да бягам,
Боже, аз явно съм единственият пън, дето си мечтае да бяга на стадион! Shocked Joy Или ако не е стадион, може в Холандия. Дистанцията Амстердам-Алкмаар съм я проверила вече, плоско е като тепсия и е идеално. Ако знаете само на какъв пейзаж живея, ама много стръмно, бе! За да тичам, се качвам на кола, карам до едно забутано място, където има едно стадионче до едно сметище Embarassed и там.

Днес: ден 51 от 90ДП.

# 294
Барбаби, ама ти си направо в приказка  Crazy

# 295
Barbabeau, къде е тази красота?  Crazy Crazy Heart Eyes Дай ми на мене ей такива места да обикалям, да ги избягам, да се изгубя сама, наистина приказно! Стадионите въобще не ме привличат, предпочитам колкото се може по-диви местности.

# 296
  • София
Ей, девойки, ще се караме!  Laughing
Времето е все още страхотно за бягане навън. Аз тази вечер направих 7 обиколки в дъжда, по-леко е да се тича по хладно отколкото в пек  Peace
Barbabeau, идеално ти е местенцето за бягане. Покани ме на гости да ти покажа как се прави  Party Дано само не забравя да си тръгна  Blush На стадиона тичам аз в момента, но ми е в пъти по-скучно отколкото в планината.
Freya, аз си мисля, че ще ти е скучничко да бягаш толкова дълго на едно място, но ще ми е интересно да споделиш как се чувстваш  Peace
RainDanceMaggie, ти докато бягаш няма да ти е студено, тялото много бързо загрява. Важното е бързо да се прибереш на топло, да се сгрееш с топъл душ и да смениш потните дрехи  Peace
Suede, няма да се оплакваш от вечерята, ей  Naughty
TuЛи, бързо да влизаш във форма   bouquet
Merida, изключително много ми харесва спортния ти дух. От известно време ми правиш впечатление като спортист - браво  Hug
Айдеее, време е всеки да си напише списъка с коледни мечтани подаръци, защото svetty1980 вече е на коледна вълна и може да й скимне да ни зарадва Simple Smile Аз си мечтая за още 2-3 чифта маратонки за бягане, дрехи за бягане в студено време и здрави крака, че да ги нося Mr. Green

# 297
Леле, Дива, и аз  smile3538  чела-недочела, не съм видяла какво си писала за чертичките. Лека и спокойна!

Свети, елхата? Вече?

Чика, оздравявай! Бая народ в темата стигна до антибиотик заради кашлица.

Барбабю, страхотно място!

Шемс, не се ядосвай  Hug

Би, има 7 цвята моркови.

# 298
Аз май искам нематериални неща. Искам да се променя. Thinking
Е, като всяка жена и някоя дрешка няма да откажа.  Mr. Green
В събота ще отскочим до новия мол.  Дано има нещо интересно. Да не съм капо.  baby_neutral

# 299
  • UK
Барбич, знаеш, че отдавна мечтая да...потичам...по вашите места. А и не съм забравила с какво черпите гостите си  Laughing
Аз днес съм дисциплинирана с храната.
Никога не съм имала цистит, да чукам на дърво. Звучи ужасно. Sad
Прибирам се сега, чух, че вкъщи ме чакал новият протеин  chef

Общи условия

Активация на акаунт