Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 528
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Много ви благодаря, страхотни сте, момичета!  Hug
Ето и част от вечерята Simple Smile))
А ето за тези, които следят блога ми
Скрит текст:

# 241
Дилянка, Честит рожден ден и от мен.   bouquet
П.п . Много апетитна вечеря. С какво си напълнила яйцата?

# 242
Дилянка, честит рожден ден и от мен! Hug
Желая ти здраве, много спортни, а и други успехи! Бъди все така позитивна и активна в темата!

Трапезата ти е вкусна и здравословна. Само не виждам вино за наздравица  Mr. Green
Бъди жива и здрава! Tada

# 243
Merida, нещо като гуакамоле- 2 броя авокадо, 2 скилидки чесън, 1 глава лук, малко ким, сол, лимон и зехтин на блендера. И след това добавям ситно нарязани няколко домата (2-3)
Simpatikona, благодаря ти! Наистина е такава, алкохолът после го сложихме, хихих

# 244
Дилянка,  newsm59!

Отчитам се с двойна Ащанга йога (не наведнъж), дори май имам лека мускулна треска  Shocked, но може и да е от друго...

Бях/съм в странен хранителен период. Не мога да погледна месо, ям доста въглехидрати и ще бера ядове...Днес уж се взех в ръце, да видим...

# 245

Бях/съм в странен хранителен период. Не мога да погледна месо, ям доста въглехидрати и ще бера ядове...Днес уж се взех в ръце, да видим...
И ти ли? Докато бях болна само при мисълта за свинско прегръщах легена. Пилешкото ми е смъртен враг все още. Тази седмица умирам за цитруси и ябълки.

# 246
Дилянка, голямо слънце си  Hug Честит рожден ден! Желая ти всичко, което сама си си пожелала в блога да ти се сбъдва! Честито ти пълнолетие по американски  Grinning Почерпих се страхотно изглежда всичко. Много идейно това с яйцата. Ще си го открадна.

Меги, аз телешкото и свинското го правя на фурна по много лесен начин. Обичам бързите манджи. Нарязваш, слагаш подправки, каквито обичаш. Аз слагам черен, пипер, сол, мъничко червен и много малко чубрица. Овалваш го хубаво.Слагаш в тавата. Аз прибавям някое картофче, заради съпруга ми. Картофа нарязан на едро и овкусен нареждам отстрани на месото. Отгоре наръсвам едро нарязан лук на шайби повечко.Може и морков и целина. Най отгоре може да поръсиш щедро и гъби. Аз слагам мъничко кокосово масло, но става и без него. Сипваш вино, малко вода или бульон телешки от кости (аз винаги имам в камерата както казах и винаги слагам при печенето. Течността да е 1/3 някъде.) и затваряш с фолио. Печеш на не много силна фурна около час, час и нещо. Махаш фолиото хубаво да се запече. Вадиш от фурната и пак завиваш с фолиото да стои задушено и да не изсъхва.
Става много вкусно. Който иска може да опита със свински ребърца. Направо цяло парче неразрязани ги правя и си облизваме пръстите после. Телешкото обаче е по-хубаво нарязано.

Пастета ще го пробвам. Мерси за рецептата.

Аз съм по обичайната схема с тренировките. Тази вечр съм на Боди пъмп след него ще потичам. Снощи карах колело и после малко бърпита с лицева и планк.

Смоуки, кажи ми нещо за ВСАА, ако знаеш. Или някой друг, ако е запознат.

Теди, с Дорчо сте приказно красиви. Много, много хубави   bouquet

# 247
  • UK
Пристигам да се отчета и захърквам. Уж днес нямаше да тренирам, но сърце не трае - 15 мин много бързо ходене на голям наклон за кардио и след това силова за горна част и корем - особено гърба го натоварих много добре, също и рамената. После дълъг стречинг с швейцарската топка. Скапана съм днес, цял ден препускам, но пък така чувствам дните си най-смислени. И днес цял ден голям глад ме гони - насита нямам, бездънна яма просто. Чак сушени боровинки си купих от лакомия. Но рязбрах защо - закуската ми беше слаба - като ям протеин сутрин не чувствам глад с часове. Някоя от вас го беше казала в предните страници и се замислих над това.
Утре ще почивам. Да ви кажа, светът е много малък - днес след работа срещнах една съученичка от гимназията. За няколко дни в Лондон е, а буквално се сблъскахме във вечернаа съдба. Направо ме шокира тази случайност. Утре ще пием с нея по нещо след работа, седеше на чина зад мен пет години... Simple Smile

# 248
Оле, Фея, с тази прецизност на часовете, аз май никога нямаше да имам честта да тренирам! Joy

Laughing Досега съм изтървала само три.

Дилянка, надниках в блога ти. Много си сладка!

Льоли, светът е малък. Отдавна съм се убедила в това.

Анник е дала хубав линк към "Земя на заем" по въпроса за кълновете и пониците. Във форума също има тема.

Днешната вечеря: вермичели от сурова тиквичка със суров кремообразен сос от орехи, кашу, бадемово мляко, хранителна мая и подправки. Отгоре има веган кашкавал "Пепърджак".

# 249
Здравейте момичета!
Благодаря ви за съветите и споделения опит.
Определено съм по- добре.  Peace Кръста вече почти не го усещам, но си направих "теста" за бъбреци- отрицателен е. Wink Като ми се обадят от клиниката по урология и нефрология за свободен час, задължително ще се прегледам и направя необходимите изследвания. Защото така изведнъж ми се стовари на главата, буквално отникъде...  Thinking
Мис Дриими, благодаря ти за линка, ще се тествам да ги намеря  Hug А ти бързо да се възстановяваш!!!  Hug
RainDanceMaggie, как се казват твоите хапчета? След месец ще си идвам до Бг, та да ги "преслушам" и тях. На пазара има голямо изобилие, доколкото се есщам, но ми се иска да тествам нещо изпробвано  Peace
Дилянка, честит празник! Все така целеустремена и жизнерадостна, много щастие ти желая.
Льоли, интересна среща. Но светът наистина е много малък.
Покрай моите болежки забравих да споделя, че се сдобих със швейцарска топка с дръжки, ето такава http://topka-za-fitnes.pazaruvaj.com/insportline/gimnasticheska- … 75-sm-p162303532/ но моята е с диаметър 65 см. Все още не съм успяла да й се зарадвам и тествам. Прокраднаха ми се някакви еретични мисли за тренировка във фитнеса днес, но реших да не се изхвърлям. Може да направя някакъв стретчинг с топката, обаче. Някой може ли да сподели изпробвано добри, ненатоварващи упражнения в случая?

# 250
Добро утро

Тили хапчетата се казват цистон, малка бяла кутийка със зелено капаче, ето http://static1.framar.bg/product/cystone.jpg

Така ми се спи  Tired Отивам да тренирам, после с отчет

Усмихнат ден  Hug

# 251
Добро утро момичета  Simple Smile

20 мин измислена йога от мен за днес  Simple Smile

Дилянкее много си сладка. Чесит рожден ден и от мен.

# 252
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Дилянка, честит рожден ден и от мен   bouquet 

Някой може ли да сподели изпробвано добри, ненатоварващи упражнения в случая?

ТиЛи, ето да видиш, аз какво правих наскоро с моята топка: http://www.tedialadzhova.blogspot.com/

Вчера Блек Джек не успях да направя. Минават ми едни мисли да прекъсна учението и да се запиша отново като се върна на работа... Много ми е напрегнато, много нерви и се отразяват на най-малкото обкръжение, а не трябва  Tired  

# 253
  • Пловдив
Здравейте!
Тили, т ти не ходи ли на басейн миналата седмица? Мисля,че цистита е от това, надявам,се да не се повтори. Hug
ТДИ, стига бе, толкова въодушевена изглеждаше... Като почнеш работа, съвсем няма да има време ... Помисли си, ти си знаеш, но съм сигурна,че ще се справиш, ако го забавиш... Не се знае. Hug
ЧРД на Дили, много здраве,и късмет! Чудесна трапеза!
Аз отчитам Пауър легс. Пхууу, последните 5' направо ме срииват. Не знам дали някога ще успея да ги направя, без да почивам всеки 10''. Чудя се дали другия път не ги правя без тежест, белкем се справя. Ама тя тежестта е лека и даже не я усещаш на моменти, ама ... Ще видя, ако се аправя някой ден, ще се пиша супер 6.,Вчера сутринта не успях да трвнирам, но, о, чудо, намерих вечерта 60' и го направих.,Upper elite, много гадна за горна част. Днес чак ребрата ме болят. Въобше този Асайлъм 2 е звяр, силов гаден звяр. На всичкото отгоре бях 10 дни ок с храната и кво? Нищо, същото като когато ям като прасе. Еба си. За наказание вчера ядох тиквеник, а Аз Мразя!!! Еми не съм по-тежка днес. То да се чуди човек що да внимава с ядвнето. Twisted Evil
Фея, имам оф топик въпрос към теб. вземаме си куче днес, ужас ужас... Шар пей ще ни го подарят. Животно не съмм гледала. Да ми дадеш бързи насоки с какво да го храня, как да го уча набхигиена, дисциплина. Каквото се сетиш най-важно като за начало,че съм в адски потрес. Благодаря ти, знам, че,много разбираш от кучета.  bouquet
Лек и усмихнат ден

# 254
Ето и отчета - план 4 от ФБ - 8 мин.кардио и около 17-18мин. силова за горна част без разгрявка и стречинг, аз добавих и 5мин. абс, днес съм доволна  Sunglasses

Теди и според мен като почнеш работа съвсем няма да имаш време за учене. Ти си преценяш на кое да дадеш приоритет. Сега това изречение ще прозвучи много плоско, но все пак са само 2 семестъра, ей сега ще минат. Аз моята магистратура я изкарах на магия, не усетих кога мина, времето минава много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт