Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 515
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Фея, хладилникът е зареден перфектно и изрядно! Супичкта е мммм  и аз се нареждам на опашката за рецепта Crazy А какъв е този веган кашкавал, от какво е?

simpatikonia, за целулита
Скрит текст:
вземи си този http://bionat.bg/bg/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC/kr%C3%A4uterhof/%D0 … 0%B3%D0%B5%D0%BB/ не съм ползвала показания от теб, но този го ползвам за втори път и има невероятен ефект. Гадното при него е,че много силно загрява и понякога те изкарва извън релси, но пък можеш да регулираш загряването от количеството, което ще нанесеш. Аз съм от хората, които колкото повече мускули оформят по бедрата, толкова повече целулита им лъсва и си личи. Ползвам гела, както и масаж с вендузи с масла. Тези неща заедно с тернировки и качествена храна морят целулита

Shems, интересна салата. А какво е това дългото, зеленикавото?

# 646
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте  Hug

Аз вчера от бързане, вместо да постна хвалебствия по Фъстъка тук, ги постнах в бебешката тема  Crazy  ooooh! Вече съм издухана, както казва един приятел като параходна свирка  Rolling Eyes
От снощи съм и без документи, днес обикалях да ги търся, но "ц", за мой "късмет" ми се лепна една съседка, 200м. няма отърване от нея - леле хора тотално ми скапа настроението - обясни ми на дълго и на широко колко са лоши хората и т.н.  Tired  Rolling Eyes  ooooh!  накрая ми се ревеше ... съответно си взех екипчето и в залата - там заставам на рецепция и никой, по едно време идва каката и ми вика "аа ко ме чакаш - взимаш си ключ и влизаш"   #Crazy като се сетих, че понякога съм ходила в залата с една минимална заплата в джоба и съм си я оставяла в шкафчето, да не говорим, че аз веднъж ви бях казала, че явно имат по 2 ключа и са ми давали ключ за шкафче пълно с дрехи... което ме накара да се запитам защо съм такъв фрийк на тема сигурност и се сетих за един ден, в който бях на работа и гръмна един автобус на паркинга  Tired и вече ми идеше да ревна...

Та отчета ми е 2 часа крака. Мери не ми се карай - това беше моят отговор на емоционалния ми колапс. Лег преса със 70кг. Молитва за корем с 25кг. Такива кг. до сега не съм правила никога, но днес ми се струваха ОК.

Довечера мисля да правя телешко, ама да го готвя примерно 3 часа на бавен огън, ще споделя какво се е получило. А снощи ядох бизонско - биваше си го  Peace

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 15:47 от TDI

# 647
Днес реших да почивам. По принцип само  неделя ми е ден без тренировки, но днес така ми " Кефна". Mr. Green
Фея, благодаря отново за споделените снимки. И мен ми е любопитно за кашкавала.  Mr. Green
ТДИ, дано изскочат от някъде документите. Много е неприятно. Когато дойдох тук преди години, на бензиностанцията едни ми задигна чантата. Тъкмо си бях взела зелената карта, а и всички документи ми бяха вътре-книжка и т.н. Той тича по магистралата, аз след него и викам. Сега ми е смешно. После някой ги беше намерил в кофа за боклук и ги беше предал в полицията. Дано и при теб стане така. Има съвестни хора.
Прекрасни почивни дни на всички!

# 648
Редактирах се - сипах си вино, една глътка и минах на кафе  Laughing

Свети, разбира се, че има и свестни и добри хора, вярвам го на 100%, дори съм сигурна, че се намерят от някой възрастен ще ми ги върне, ако попаднат на дете може и да му станат интересни за игра и т.н. и няма да ги видя. Все тая, просто това 10мин. дуднене колко са лоши хората, придружено с примери, истории за натровени кучета и т.н. ми дойде в повече  Rolling Eyes  Просто се бях настроила за супер почивен ден, дори и без документи, и се намери някой да ми го скапе  Tired

# 649
Отчет от мен - 15-тина мин. измислена тренировка за корем, базирана на тази от Зузка 1. Push Ups x 5 2. Plank jumps x 5  3. Jump tucks x 5 4. V-ups x 5 направих ги общо в 10 кръга, и други, за които се сетих между тях от Джаки и Джилиан за  корем

Някой по- напред беше писал за канелата - аз в момента всички сладкиши, които правя замествам захарта с мед и слагам канела за аромат (даже повечко, защото я обожавам), много си подхождат меда и канелата. Отделно всяка сутрин закусвам с едно и също нещо - 3 с.л. мюсли в малко кисело мляко + плод (ябълка, круша), чия, ленено семе - смлени и канела, и така вече 3-4 месеца и не ми умръзва, но не виждам канелата да ми е помогнала много да изчистя мазнините  Laughing Но много я обичам и я слагам навсякъде. А, отделно съм правила месо за дюнер и съм го овкусявала с канела, карамвил и други спечифични подправки за дюнера, пак много се харсва в къщи. Даже сега докато пиша и ми дойде идея за печени ябълки с орехи и канела, ммм  Heart Eyes

И аз съм впечатлена от хладкилника на Фея, изглежда много свежо, но аз без месо не знам дали ще успея да живея. Фея ти съвсем веган ли си?

Теди дано скоро ти се намерят документите, че голяма хамалогия. Съветвам те да провериш дали някой не се е възползвал от тях - примерно направени договори в мобилни оператори, банки и други такива институции. Не искам да те плаша, но докато работех в Глобул и имах такива случаи, по - добре ако нещо такова се е случило да го стопираш навреме. Харесват ми цифрите на тежестите, с които тренираш, респектираш  Hug

Зизу 4 часа народни танци  Shocked сериозно? Как издържаш на това темпо толкова време? Браво!

# 650
  • Пловдив
Ехоо
ТдИ и аз бих те посъветвал а да си извадиш нова карта. Точно от злоупотреби се притеснявам и ако е само Глобул или вещ на изплащане е най-малкото/на един приятел така за малко да се наложи да плати 20000 лева мито, съди се с митниците 5 години и въпреки почерковата експертиза,че не е осъществил той внос на съответната кола и въпреки липсата на данни,,е е пътувал в чужбина съответната година, митницата го гони до последно и обжалване всички съдебни решения в негова полза, той се спаси на косъм, а тези 5 години му бяха запорирали и заплатата,  и международния паспорт,а да не ви обяснявам пък после колко трудно си върна парите, които му бяха взели, наложи се да ги съди и за това ooooh!, просто имаме страшна държава в това отношение/
Браво на Фъстъка и тук!
За хладилника на Фея нямам коментар..., освен уау!
Фрея Благодаря и аз. Аз много обичам да купувам неща за мазане, които после хвърлям и никога не ползвам, но ще си го купя и белким се маха от време на време.
Шемс, Айде де! А салатата е супер, баш по мой вкус. Онова зеленото, кой попита, е зелен боб от кръглия,   или поне на мен така ми се струва.
Отчитам Шампионатен ден, все по-добре ми влиза, но, все пак ми се струва, че Гейм дей от Асайлъм 1 е една идея по-леко като цяло.
Тази вечер ще правя салата от моркови, селъри  и ябълки,че си купих селъри от Метро. Ще пекна багетки и ще ги хапнем с пушена херинга и ще си пийнем някое калвадосче . И после що съм дебела. Ама събота е, нека се поглезим.  Весели почивни дни!

# 651
Привет! Simple Smile

Не съм писала отдавна, но Ви чета!

Crazy Пристрастих се към Джилиан, допълнително правя тренировки в зала, когато имам възможност и пролука следователно се наблюдават минуси в обиколките Simple Smile За сега са скромни -2 см - талия, - 2 ханш, -1 колена, но са ми стимул. Към момента теглото ми е около 78кг (като я напиша тази цифра и се стряскам, но ще ги боря тези килца) висока съм 170 см Wink

Shems завиждам благородно за "триповете ти". Наспи се един ден и  ще видиш, че ще си като нова!!
Може ли да споделиш съставките на салатата!? Изглежда вкусна!

TDI кефиш ме , немирала си удачен начин да разпускаш !   bouquet

Страхотен уикенд!!!

# 652
Аз минавам само да кажа едно голямо БРАВО за страхотния резултат в дупето на Фъстъчка. Страхотен резултат, особено като е постигнат само за месец.

Аз ви чета редовно, но нямам време да се разпиша и да ви спомена поименно. Аз работя откъщи, но ми се струпа ужасно много работа на главата и едва се вмъквам в крайните срокове. За съжаление, нямам време да отделя никакво време за по-дълга и качествена тренировка. Успявам само да се метна на велото за 20-30 минутки почти всеки ден и това е. Днес го съчетах и с клекове. Пак ги почнах и дано този път коленете ми удържат.

Утре смятам най-накрая да се снимам и аз, за да мога да сверявам дали постигам резултати и какви са те. Нахъсвам се за пореден път да бъда редовна и да превърна тренировките в част от ежедневието си и искрено се надявам този път да успея. Вие ми помагате много за мотивацията   bouquet

# 653
Аз още в понеделник ще отида в паспортна да си извадя нови документи. През това време нали няма начин в почивен ден да направят нещо като това, което описвате?  Rolling Eyes

И в КАТ трябва да ходя да пререгистрирам колата, малкия талон и той там беше  ooooh! Голям цирк ще е с бебето  Confused

# 654
Дано да няма опашка и да ти дадат преднина заради детето. Стискам палци. Малко след като написах предния си пост и се замислих, че каза, че съседката ти ти е надула главата с такива лоши помисли, аз съвсем те довърших. Съжалявам за което, но наистина направи проверка и си имай едно на ум. Документите май не ги издават на момента, а ти дават един документ, който е вместо ЛК ако ти потрябва до момента, в който ще ти ги дадат. Но да, стопират ти предните документи. Стискам палци всичко да мине както трябва Hug

# 655
Меги, тя не с такива неща...
Скрит текст:
Те имаха 2 голдън ред ривъра, обаче от скоро е само 1 и взе да ми разказва как са й отровили другия, ама с подробности и на мен както ми беше скофтено за документите още по-тъпо ми стана и оттам- колко били лоши хората и т..н. 
Тъй, предните документи са ми анулирани, поне това да не мисля вече  Peace

Да видим сега ще направя ли телешко с грах, което да става за ядене или и ние на суши като вас   chef Забавлявах се като ми каза за 6-те комплекта клечки, сега ще видя и аз в Грабо дали още има промоции  Peace

# 656
Аз нали нямаше да тренирам, но пристигам с отчет... Mr. Green  Явно съм пристрастена.  Twisted Evil За днес кръгова със собствено тегло, плио движения, в 4 кръга, 50 мин. Получи се супер тренировка, чувствах се толкова лека, въпреки погълнатата храна покрай пуйкин ден... Mr. Green .
Лек ден!

# 657
  • Сливен
Привет  Hug
Специално се включвам да се отчета - кардио 3 от БР, с което всъщност я приключвам - без нито една пропусната тренировка, напротив често включвах и други неща,като днес например - сутринта открих , че пералнята се е развалила, нямаше какво друго да наравя и се върнах в по-миналия век, изпрах 2,5 перални на ръка, това ако не е яка тренировка на ръцете  Grinning
Да похваля хубавото дупе на Фъстъчето  Hug, браво.
Зизу, честно - как изкара 4 часа народни танци, браво и на теб  Hug
И аз съм използвала за целулита, това което Фрея е препоръчала, наистина загрява доста и определено има ефект.
ТДИ , наистина ти се е отворила много излишна работа и нерви с изгубените документи, дано наистина да минеш бързо  Hug
Лека вечер  Hug

# 658
И аз съм използвала за целулита, това което Фрея е препоръчала, наистина загрява доста и определено има ефект.

Ще го пробвам непременно, но първо ще трябва да изразходвам това на "Арома". И то има леко загряващ ефект, но не много.

# 659
Привет, дами   bouquet
Приемате ли начинаещи?  newsm03
И да знаете, че вероятно ще задавам много глупави въпроси (хем много, хем глупави). Уж четох темите в началото, но все пак съм русо  Laughing
Без бой си признавам - следя ви от известно време. Постовете ви ми действат изключително мотивиращо и съм ви безкрайно благодарна. От прочетеното реших да започна с програмата за начинаещи на Румяна, но не усещам натоварване и взех да се чудя аз ли нещо бъркам?  ooooh!  От утре мисля да пробвам Шон (защото видях, че много го хвалите).
А да питам, къде тичате в този студ? Близо до мен зала няма Sad

Моя отчет за вчера е http://www.vbox7.com/play:f81e49e3c3 + още 4 часа народни танци.
Моят отчет за петък е същият  Laughing  да не се окаже, че сме лели пот заедно  Sunglasses
Всъщност за последните 4-5 месеца ми се събират по 6-10 часа танци на седмица, от което се сбогувах с 8 килограма.

Прекрасна съботна вечер ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт