Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 286
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Отвъд алеята зад шкафа
Икейските лампи са малките, да, ето тези:
Осветяват доста добре, да не казвам, че  емного светло. Аз също съм с 3 тела в антрето. Взех от големите крушки, които приличат на топки. В коридора нямам друго осветление, имам вградено в гардероба и шкафа за обувки, но дефакто се вижда чудесно вътре и без него.

За плочките нямам идея дали ще издържат на минусови температури, подовите са теракота, ако не се лъжа, а стенните са гранитогрес. За гранитогрес ясно, че ще издържа, ама ако е теракота не знам. Не се хлъзгат, доколкото това е възможно за мокри плочки, стъпвам спокойно, няма пързаляне, но все пак са си плочки.

# 181
gadamer smile3501
Малко е разкъсано така да ни показваш снимки. Ако можеш събери ги на едно място да им се насладим. Мъжката тоалетна Heart Eyes

# 182
  • В сърцето на любимия човек
Съпружка - изобщо не пръска, защото мивката е голяма и дълбока, а разстоянието от горния ръб на смесителя (там където започва струята), до долния ръб е 14см, което е минималното за кухненски смесител на достъпна цена, което намерихме. Мивката е 60см х 49см и е по-дълбока от масово предлаганите.
Скрит текст:

Имам предвид това разстояние, което тук е 218, при нас е 14см.

# 183
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer smile3501
Малко е разкъсано така да ни показваш снимки. Ако можеш събери ги на едно място да им се насладим. Мъжката тоалетна Heart Eyes

Къде да ги събера? Имаш предвид да пусна линк към албума ли? Аз така или иначе ще ги изтрия довечера.

# 184
  • София
Момичета, върти ми се еретичната мисъл за настилка гранитогрес в цялото жилище - от входа до терасата. Очевидно ще е гранитогрес, имитиращ паркет. Освен че сте против имитациите моля за "за и против" мераците ми. Става въпрос за малко жилище, което има и разлики в нивата при банята и при терасата.

# 185
  • София
Аз съм с такъв гранитогрес в коридорите, отдолу минават тръбите за парното, та даже и не е студен. Изобщо не се разбира, че е гранитогрес (релефен е)- у нас чистчката, докато не й казах, си мислеше, че е душеме. Изглежда много уютно. Сега съжалявам, че не направих целия нулев етаж с такъв гранитогрес, ами оставих заварения ламинат в хола и гранитогрес в трапезарията.

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 14:44 от Sharky*

# 186
gadamer - ако е възможно да пуснете линк към албума . много хора ще се зарадват .

marvele - и на мен ми се върти такава една мисъл в главата , понеже не обичам ламинати , а за акациево дюшеме ще ми отрежат главата .

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/1a/80/55/1a8055237b5f79df … 212e456635c72.jpg

при мен започнаха вече някои от ремонтните работи , и съм в процес на обмисляне на баня и тоалетна . Имам обаче много въпросителни за които искам да се консултирам с вас - до банята имам ниша която е била вграден гардероб и се чудя дали да не я приобщя към банята с цел да я разширя и да вместя там пералня и сушилня . мога да местя тръбите за ВИК където искам тъй като съм на последен етаж - чудя се дали да не сложа и още едно седало в банята за да имам резервно .

# 187
Върти ми се една идея, стълбище да направим с такъв гранитогрес, имитация на дюшаме. Мислите ли ,че ще се получи добре?Харесвам с камък,но естествено е доста по скъпо и няма да стане.Дайте идеи,стълбите са по 15 бр., по 10бр. правилни правоъгълници  и 5 бр. неправилни ,за два етажа.

# 188
  • Отвъд алеята зад шкафа
Според мен и от естествено дюшеме да се направи, ще стане много красиво. Иначе има много красиви гранитогреси с вид на дърво, нищо не пречи да се облицоват стъпала.

П.П Стъпалата на моята интериорна стълба с облечени с дъбово дюшеме, омаслено, както е подът на дневната. Стана много красиво, ще пусна снимки като ми монтират парапета.

# 189
Ох, много съжалявам, че нямам сега време да коментирам подробно, но, Gadamer, много е хубаво всичко! Heart Eyes
Аз също бих се зарадвала да мога да разгледам всичко накуп в албум, когато имам време да видя всичко на спокойствие.

Danon, страхотна къща! Къде се намира? Много добра работа сте свършили! Hug
Присъединявам се към постинга на Katri относно рамките, мазилките, вратите и первазите...

# 190
Благодаря ти, gadamer! Ще чакам с интерес,поздравления за банята и WC,харесвам стила ти.

# 191
Момичета, върти ми се еретичната мисъл за настилка гранитогрес в цялото жилище - от входа до терасата. Очевидно ще е гранитогрес, имитиращ паркет. Освен че сте против имитациите моля за "за и против" мераците ми.
Аз съм много "за" настилка от гранитогрес в цялата дневна зона. У дома е с еднакъв гранитогрес в коридора, дневната и терасата към нея, но не харесвам плочки имитиращи дърво.

# 192
.... до банята имам ниша която е била вграден гардероб и се чудя дали да не я приобщя към банята с цел да я разширя и да вместя там пералня и сушилня . мога да местя тръбите за ВИК където искам тъй като съм на последен етаж - чудя се дали да не сложа и още едно седало в банята за да имам резервно .
Не я приопщавай към банята,а си остави нишата и там сложи уредите/Гадамер има подобен шкаф в коридора/.Сестра ми също решиха така и оползотвориха една чупка е едно коридорче,слагайки пералня ,сушилня и бойлер е един красив шкаф.За целта прокараха канал към банята и положиха сифон на пода,сложиха плочки ,в случай на авария./банята е много близо/.

Гадамер,чудесно жилище,браво!!! Heart Eyes

# 193
  • София
Лично моите "за" са: 1. обединява пространството в малко жилище (то и друга настилка би обединила, но лично не бих сложила паркет в антре и т.н.), 2. не се наранява - за мен много важно, че като видя деруги, особено по естествения паркет сърцето ме боли, 3. лесно за поддръжка. "Против" 1. държи студено
Archo, аз гледам едни гранитогреси, дето цената им идва като на естествено дюшеме, но имам време да усмиря мераците си... Тепърва почвам да търся. И да сто пъти по-добре такова, отколкото ламинат.

# 194
  • Отвъд алеята зад шкафа
Точно щях да напиша, че тези гранитогреси, които харесвам, гонят цени от 100 лв кв.м, което си е като много хубав масив или многослоен паркет. Ламинат никак не харесвам, макар че разбирам защо е толкова популярен.

Аз не препоръчвам пералня и сушилня в банята, освен ако душовото пространство не е много добре изолирано или банята да е доста голяма. Виждала съм по скандинавските интериори монтирани уреди в банята, но моят опит показва, че се появава мухъл, ръжда, трудно е да се нивелират, защото в баните има наклон. Ние избрахме да ги поставим извън банята, въпреки че можехме да не правим стена и да ги приобщим вътре. Ако става дума за отделно мокро помещение, това е най-добрия вариант, жалко, че много рядко строителството предвижда такова.

Общи условия

Активация на акаунт