Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
gadamer, много е красиво! Браво за изключително добре свършената работа!

Ние също купихме старо строителство апартамент. Сменихме цялата ВиК и Ел инсталация, бутахме, изграждахме наново, зидахме и къртихме, но накрая се получи уютно гнезденце и изобщо нямам и спомен от вида на апртамента преди ремонта. Моите родители са инженери и дълго избирахме заедно къде и какво и категорично бяха ЗА старото строителство. На всичкото отгоре си имаме бонус - съседка на първия етаж, която украсява според сезона, идващия празник и прочие целия вход, стълбище, предблоково пространство, градинки и чувството е, че все едно всичко това е част от твоето жилище.

# 166
pep-si. харесва ми детската градина съвременна, светла само катерушките ми се виждат малко. Успех с този проект!
gadamer, поздравления отново! Красота и уют!

# 167
  • В сърцето на любимия човек
Ето няколко снимки от нашата баня, правени докато майсторите още бяха вкъщи (моля абстрахирайте се от разхвърляните боклуци  Blush ). Извинявам се за качеството, но са правени с телефон.
Скрит текст:
Запазихме съществуващата мозайка и цокъла към нея, защото се наложи спешно да ремонтираме, а нямахме възможност да купуваме плочки за настилката. Стенните плочки имахме налични - един инвеститор плати на ММ с тях преди 2-3 години. Сега купихме само комплекта за баня (горен, долен шкаф с мивка) и смесителите. Много държах смесителят на мивката да е висок, за да мога един ден живот и здраве да мия бебешко дупе там  Blush

През почивните дни ще поставим и горния шкаф, стойката за душа, закачалките и т.н.

blue_water - детската градина е по мой проект  Wink За катерушките има отделен проект със съответните сертификати за качество, тези са само за визуализацията  Peace

# 168
blue_water - детската градина е по мой проект  Wink За катерушките има отделен проект със съответните сертификати за качество, тези са само за визуализацията  Peace
[/quote]
извинявам се  Hug поздравления още веднъж!

# 169
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря момичета.

Vayana няма проблем за въпросите, ще обясня  Peace

Danon
пробвай да направиш рекламация на мебелите в Икеа. Само че не знам гаранцията дали важи за дървото или е само за мивката, батерията и механизмите. Аз си позволих подобна мебел, само защото душовото пространство е напълно изолирано. Ако бях с малка баня и голямо мокрене не бих се спряла на дърво и мдф врата.

Пънче-мънче, от това, което се вижда изглежда много хубаво  Peace

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 21:42 от gadamer

# 170
gadamer - с две думи - нямам думи ! влюбен съм в тоалетната ви - само цвета на стените ми е малко светъл . а защо сте отстранили мивката в нея - предполагам че ако я има е тясно ?
може ли малко повече информация за подовото отопление - какво е ? от къде е и прочие .

# 171
  • Майничка
Gadamer, и двете санитарни помещения са фантастични - много красиви и функционални! Фаворит ми е библиотечката в тоалетната. Laughing

# 172
  • В сърцето на любимия човек
gadamer - местили ли сте врата на банята?

# 173
Браво и честито на всички! gadamer   bouquet, давай още снимки да се радваме!

# 174
  • София
gadamer, благодаря ти за изчерпателния отговор! Така описан имотът Ви има само положителни страни  Simple Smile

# 175
  • Варна
gadamer много, много, много, много ми харесва   bouquet

# 176
  • Отвъд алеята зад шкафа
пънче-мънче архитектът в теб си казва думата  Wink Не само местихме врата, но направихме банята почти двойна на това, което беше. Усвоихме един коридор, който нямаше никаква функция, след като затворихме вратата на една от стаите и я направихме кухня, за което пък разбихме цяла стена и я сляхме с дневната. Понеже настоящата кухня и банята ги дели една стена, нямаше проблем да изместим водата.

Решихме да няма мивка в тоалетната, защото е тясно. Можеше да сложим някаква много малка мивчица, както беше преди, но тези мивчици не са много удобни за употреба. Понеже банята е в съседство, преценихме, че може там да се мият ръце. А и за нас е резервна тоалетна, така че ряко я ползваме.

За подовото - фирмата се намира на ъгъла на Г.М. Димитров и Симеоновско шосе, в тази сграда:
Скрит текст:
, но не помня как се казва. На място много подробно обясняват всичко за продуктите.

# 177
Gadamer, много красиво, поздравления! Предполагам плочките не се пързалят, щом са ти при душа? А гранитогрес ли е - очаква ли се да издържа на минусови температури (ако имаш идея)? Планирам ги за открит балкон, затова ме интересуват двете неща.
И още нещо - двете лампи в коридора са по-малкия Хектар, нали? Достатъчно ли осветяват, имаш ли лунички или друго осветление освен тях? И аз съм ги харесала за нашия коридор, три броя, но не съм планирала друго осветление и се притеснявам да не остане тъмно - пише, че светлината е насочена?

Понеже коментирате - и нашата баня беше с тези сини плочки като купихме апартамента, май и етажерката, и мивката - същата работа, в същото кофти състояние. Както и целият апартамент. Къртихме до тухла - пълна промяна. Хич не ме нагнетява - и помен няма от каквото е било. Всичко вътре вече си е наше, както на нас ни харесва. Предпочитам пред съмнително ново строителство с абсурдна квадратура и разпределение, а в някои случаи и с материали по чужд избор. Поне апартаментите, които ние огледахме при тръсенето бяха някакви недоразумения. Сигурно има изключения, да не се обиди някой.

# 178
  • Русе, България
Страхотни снимки виждам последните две страници! Браво на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 179
Gadamer, разкошно се е получило! Заслужава си всички усилия!
Пънче, банята става супер! Този висок смесител няма ли да пръска при ползване?

Общи условия

Активация на акаунт