Аз не пиша много често,по скоро ви чета,но сега ми се искаше да споделя с някого и ще се радвам да прочета и вашите мнения.
Преди един месец бях освободена от работа защото имам проблеми с кръста и не мога да вдигам тежко.Въпреки,че с моя шеф бяхме говорили затова,че няма да ми се налага и ще върша далеч по лека работа от тогавашната всичко се оказа лъжа и ме освободи.Ето мина месец,а аз не мога да го преглътна.Бях 5 години на тази работа,дадох всичко от себе си,работех така все едно това място е на семейството ми и накрая се подиграха с мен.Не знам какво да направя,не знам и какво да работя при положение,че имам този проблем и не ми дават да вдигам тежко,защото видях нагледно,че поради простата причина,че не послушах лекарката си си прискрипах и нерва.
В главата ми е пълна каша.Няма как да останем на една заплата,много ще е трудно.Наясно съм,обмислям и някакъв вариант в който да започна нещо свое,но не знам какво.
Не знам-то са прекалено много,но това е.Просто исках да се оплача,да го напиша и да ми олекне.
Извинявайте и благодаря🤗