Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 279
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
   Гадамер, страхотно ти се е получило - поздравления! Много стилно и уютно; и всичко е изпълнено много добре! (завиждам ти за майсторите  Laughing)
    bouquet

# 211
  • София
И моите уреди са в банята, изобщо нямат досег с вода, имаме два вентилатора, всеки в отделен комин и съхне бързо. Първото нещо от ремонта беше да извикам коминочистач. От единия от комините извади шише от кока кола....

# 212
Archo, моите уреди са в банята, даже нарочно ги мислих така... не мисля, че нещо съм сбъркала, в банята има прозорец (даже 2 броя) и след къпане излиза парата..... сама си прецени, но щом имаш ниша , отделно от банята също е страхотно решение, аз такава нямах, а и не исках пералня и сушилня в кухнята....
аз съм мъж ама .. прощавам ви недоглеждането Simple Smile отчитам като + че в тази ниша има някакъв отдушник или комин , но все още не ми е останало време да проверя дали "дърпа" или е запушен . евентуално в него ще се монтира едно вентилаторче за да се проветрява нишата заради сушилнята
Арчо,ако не сте купили още сушилня,а отдушникът работи,то може да сложите сушилня с извод за коминно тяло,които са по-добрър вариант по принцип.Задължително с възвратна клапа.

# 213
Archo, моите уреди са в банята, даже нарочно ги мислих така... не мисля, че нещо съм сбъркала, в банята има прозорец (даже 2 броя) и след къпане излиза парата..... сама си прецени, но щом имаш ниша , отделно от банята също е страхотно решение, аз такава нямах, а и не исках пералня и сушилня в кухнята....
аз съм мъж ама .. прощавам ви недоглеждането Simple Smile отчитам като + че в тази ниша има някакъв отдушник или комин , но все още не ми е останало време да проверя дали "дърпа" или е запушен . евентуално в него ще се монтира едно вентилаторче за да се проветрява нишата заради сушилнята

Леле, искрено се извинявам за глупостта си, че не съм погледнала пола..... приеми моите сърдечни извинения.... просто бях останала с грешни впечатления, ама и като не гледам.... така става....

# 214
Гадамер е днешната звезда в темичката ни Laughing

Гадамер, наистина е прекрасно у вас! Всичко, което успях да видя, ми харесва.  Heart Eyes  bouquet

Аз така и така чета в темата, искам да покажа малко особени красоти, дано не са показвани и да съм ги пропуснала. В началото дори не бях сигурна харесва ли ми или не, но определено е интересно и на места наистина ми хареса използването на "рибената кост". Peace

# 215
  • София
Идвам да се похваля с почти готова декоративна стена и готов под (подът беше лакирано чамово дюшеме) и да чуя какво мислите:
https://www.dropbox.com/s/mzzu7zvjx5vxe5u/2014-11-20%2009.29.00.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/hqlmvpr2q18czh8/2014-11-20%2009.28.47.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/qdfd81mx7ix1dg1/2014-11-20%2009.29.27.jpg?dl=0

На тухлената стена мисля да сложим рамка от EPS первази за да се завърши от всички страни. Много искам да сложа и на пода при другите стени, но не знам дали са подходящи и се ползват за това. Ще питам в магазина, но и вашето мнение ме интересува.
Данон, мислех да пиша, но съвсем забравих. Не слагай первази на стената, няма никакъв смисъл, защото така или иначе остава фуга между тях и тухлите, а и остаряват грозно. Запълнете фино с шпакловка, вароциментов разтвор или каквото ви се намери и боядисай бяло. Това последното от личен опит - имам същата стена вкъщи.

# 216
Не намирам снимките на Gadamer. Явно ги изпуснах Sad

# 217
  • Варна
   Много хубаво е станало! Дава много възможности от тук нататък! Аз бих сложила високи первази по пода (поне 8, 10; 12см) а за рамка не знам дали ще стои добре... newsm78  Може би само да се шпаклова хубаво стената по ръба за да не се виждат дупките от тухлите. Вратите са хубави и автентични и аз не бих ги махала ако може да се спасят. С нови неща и изкуствени материали (нямам пред вид обзавеждането което може да е сонтрапункт и асцент) няма да звучи добре според мен.

И аз мисля, че може да се "фугират" добре крайните тухли, но може и перваз.

# 218
Danon, страхотна къща! Къде се намира? Много добра работа сте свършили! Hug
Присъединявам се към постинга на Katri относно рамките, мазилките, вратите и первазите...

Благодаря, Barbabeau. Къщата се намира в широкия център на гр. Пловдив, близо до река Марица. Стара е и имам чувството, че работата по нея никога няма да свърши, но пък влагаме много любов докато си я обновяваме. След като приключим с хола, ни предстоят вратите, 2 етажа вътрешна дървена стълба, кухня...Банята завършихме преди известно време. Щях да покажа снимки, но ще изчакам малко, че след на gadamer красотите всичко ще бледнее  Heart Eyes
Не познавам добре Пловдив (макар че е роден град на баща ми Embarassed), но звучи чудесно! Аз също живея в стара къща (над 100 години) и си е самата истина, че постоянно има нещо, което си чака реда да бъде оправено. Simple Smile))))) Но пък с търпение и уважение към наследството на къщата, както подхождате и вие, мисля, че резултатите си заслужават. Simple Smile

# 219
Ей, докато сме на вълна симетрия в банята, взех че се усетих, че правя нещо доста не-симетрично...
Значи харесала съм такъв долен шкаф за баня на 60см, обаче няма да е с дръжки, а пуш бутон - абсолютно изчистен:
https://www.dropbox.com/s/4r9v1lubgtcido7/IMAG3010.jpg?dl=0

Но въобще не се усетих, че горния шкаф с огледало, който мислех да поръчам (също на 60см) отварянето му не е центрирано в средата, а изместено встрани:
https://www.dropbox.com/s/90tarxr495q6n90/IMAG3012.jpg?dl=0

Става ли така или ще е дразнещо?

Знам, че има огледални шкафове с отваряне в средата, но не искам като се оглеждам баш по средата да ми се пречка линията м/у вратичките.
Варианта с цяло огледало пък не го правят на 60см, т.е мога да поръчам малко по-малък на 55 или 50см и да го центрирам над мивката...

Какво мислите?  newsm78

# 220
  • В сърцето на любимия човек
Аз бих заложила на цяло огледало или на такова с две равни вратички.  Peace

# 221
Мойто мнение е не си загрозявай хубавите плочки с тези шкафове,сложи си хубаво огледало и по-хубаво шкафче( но някъде другаде в банята)

# 222
Gadamer, и аз, като Ема нищо не виждам. За съжаление ми се скапа компютъра и чак днес влизам, може би вече си изтрила снимките. Предполагам, че наистина е станало много добре. Пожелавам ти много щастливи моменти в краисвото ти жилище!

# 223
Може би сте го коментирали някога, но какво мислите за шлайфания бетон? Искам да направя всекидневната с такава настилка като на първата снимка и да има килим. Ако не ми допадне мога ли отгоре да наредя паркет/ламинат?

# 224
Gadamer страхотна баня и тоалетна!
На снимките преди ремонта се вижда бойлер - него къде сте го скрили?

Общи условия

Активация на акаунт