Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 283
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Гадамер, много е хубаво!

# 196
  • Варна
Лично моите "за" са: 1. обединява пространството в малко жилище (то и друга настилка би обединила, но лично не бих сложила паркет в антре и т.н.), 2. не се наранява - за мен много важно, че като видя деруги, особено по естествения паркет сърцето ме боли, 3. лесно за поддръжка. "Против" 1. държи студено

Съгласна
Само още едно против - ако една плочка се пукне, счупи нащърби след време?

Само не ми казвайте, че пазите от всички видове настилки резерви Simple Smile В момента една плочка в антрето е пукната, малко хлопа дори и супер ме дразни. Като си представя - къртене, мазилки, цименти и то от входа още и ми призлява.

# 197
Danon, страхотна къща! Къде се намира? Много добра работа сте свършили! Hug
Присъединявам се към постинга на Katri относно рамките, мазилките, вратите и первазите...

Благодаря, Barbabeau. Къщата се намира в широкия център на гр. Пловдив, близо до река Марица. Стара е и имам чувството, че работата по нея никога няма да свърши, но пък влагаме много любов докато си я обновяваме. След като приключим с хола, ни предстоят вратите, 2 етажа вътрешна дървена стълба, кухня...Банята завършихме преди известно време. Щях да покажа снимки, но ще изчакам малко, че след на gadamer красотите всичко ще бледнее  Heart Eyes

# 198

Лично моите "за" са: 1. обединява пространството в малко жилище (то и друга настилка би обединила, но лично не бих сложила паркет в антре и т.н.), 2. не се наранява - за мен много важно, че като видя деруги, особено по естествения паркет сърцето ме боли, 3. лесно за поддръжка. "Против" 1. държи студено

Имала съм паркет в антре и си беше ок.Не беше по-амортизиран от други помещения.

# 199
gadamer, страхотноооооооо! newsm10
Имам нужда от някакви съдове в които да си държа разни работи на мястото над казанчето, харесах ето това https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0 … 552%3B1600%3B1200, разбира се в черно.
Сифонът е грозен и искам да го сменя.
Сложих си едни бамбукови снимчици,ама дали не трябваше да са една до друга?

http://prikachi.com/images.php?images/72/7734072B.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/73/7734073Z.jpg

# 200
Tzuntzurka,харесват ми плочките ти в банята,мен лично асиметрията не ме дразни въобще,но това,което много ме дразни е когато слагат пластмасови лайсни по правите ъгли,много по-красиво е плочка с плочка!
Gadamer и твоята баня с тоалетна са много хубави!
Може ли един съвет да ми дадете,къде според вас е най-добре да се сложат ето тези дръжки

http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=73_125&products_id=2647

на кухненски вратички

http://www.opus-44.com/products.html

вторите подред като модел,ясен,бели.Вратичките са основно вертикални,един ред горни и три реда долни и се чудя не е ли по-добре дръжките да се сложат в средата на вертикалната страна?Малко сложно го обясних!

Супружка, имам и един въпрос към теб,преди време видях,че показа,че си поръчала 1 лампа за стена от Вивре,надявам се,че си я получила и си измислила как да я закачиш защото аз имам същата от доста време и се чудя този китайски боклук,който не са измислили по никакъв начин да се закача на какво може да се закачи за стената.(отдавна се каня да те питам Simple Smile  )

# 201
  • софия
Гадамер, уау, браво!!! Много е красиво всичко, което си показала!
Сега още повече искам да изкъртя черно-бяло-червената си баня  smile3511

# 202
Имам нужда от някакви съдове в които да си държа разни работи на мястото над казанчето, харесах ето това https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0 … 552%3B1600%3B1200, разбира се в черно

Има такива сандъчета в Джъмбо. Но точно черно не помня дали имаше.

# 203
 lili_lili, от вивре поръчах една мароканска лампа - за нея ли става въпрос - още не е монтирана така или иначе, но надявам се след 2 седмици да мога да ти кажа. 

# 204
отказахте ме тотално от идеята да сложа пералнята и сушилнята в банята Simple Smile само трябва да измисля някакъв шкаф без дръжки и да гледам да равня със стената , че мразя по принцип шкавофе вградени в антрета и коридори Simple Smile като имам идеен проект по пълен ще го пусна за да кажете и вие мнение

# 205
 Гадамер- браво! пак да кажа, че е мног хубаво у вас.

данон, показвай без страх, ние имаме тренирани очи и фантазия.

tzuntzurka - чудна баня, тук там нещичко против уроки, като се обживее няма и да се забележи даже.

много сте талантливи да си го знаете!  Heart Eyes

# 206
Гадамер е днешната звезда в темичката ни Laughing
И аз с въпроси - за сифона в банята, за вратите на душа и за домофона. Откъде, фирма, име на продукта по възможност. Ако помниш и искаш да споделиш, разбира се.
Всичко много добре ти се е получило Peace
Въобще, големи хубавини видях показани на последните страници! Така ми се прииска и аз да ремонтирам и преобзавеждам Grinning

# 207
Съпружка,да,за същата,но в по сини цветове,като я разгледахме по-добре в последствие видяхме,че не са направили нищо на което да се закача на стена!Сега се чудя,ако ти измислиш нещо сподели... Simple Smile

# 208
Archo, моите уреди са в банята, даже нарочно ги мислих така... не мисля, че нещо съм сбъркала, в банята има прозорец (даже 2 броя) и след къпане излиза парата..... сама си прецени, но щом имаш ниша , отделно от банята също е страхотно решение, аз такава нямах, а и не исках пералня и сушилня в кухнята....

# 209
Archo, моите уреди са в банята, даже нарочно ги мислих така... не мисля, че нещо съм сбъркала, в банята има прозорец (даже 2 броя) и след къпане излиза парата..... сама си прецени, но щом имаш ниша , отделно от банята също е страхотно решение, аз такава нямах, а и не исках пералня и сушилня в кухнята....
аз съм мъж ама .. прощавам ви недоглеждането Simple Smile отчитам като + че в тази ниша има някакъв отдушник или комин , но все още не ми е останало време да проверя дали "дърпа" или е запушен . евентуално в него ще се монтира едно вентилаторче за да се проветрява нишата заради сушилнята

Общи условия

Активация на акаунт