X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 5

• 35 742
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Луната ни пази
"Българската музикална сцена има нужда от смисъла на твоя талант" - Мария  Илиева
newsm78 smile3506 newsm12 #Silly

Мара днес е къдрава и това и пречи на мисленето (не че като е изправена и помага де!)  Peace

# 556
Абе аз не съм крива като the slayer Laughing, ама хич го нямаше уау ефекта от изпълнението на Славин. Като пее високи тонове, ми е ок, ама на ниските много ми писка. И ми беше вял един такъв...

# 557
На мен ми хареса Славин, но аз съм музикално неграмотна и оценявам изпълненията съвсем лаишки с "Харесва ми" и "Не ми харесва".  Embarassed  

Атти, с голямо удоволствие чета коментарите ти.  Hug

# 558
  • Mediterraneo
"Българската музикална сцена има нужда от смисъла на твоя талант" - Мария  Илиева
newsm78 smile3506 newsm12 #Silly

Мара днес е къдрава и това и пречи на мисленето (не че като е изправена и помага де!)  Peace

Както винаги- достойна за цитиране!

Мирян имал какво още да покаже на сцената... Ами да беше показал поне малко до сега, нямаше да е зле!

# 559
Мария си е взела бележка.  Присъства на репетициите на момчетата.  Whistling

# 560
Ами мисля, че показва в момента  Heart Eyes

# 561
  • Mediterraneo
Ами мисля, че показва в момента  Heart Eyes

?! М?

# 562
  • София
Жалко, отново не ми хареса. Беше фалшив, не си владее гласа добре, няма техника.

# 563
Вокално е слаб, но поне има присъствие на сцената, но това не е достатъчно.

# 564
  • София
Мирянчо ще си ходи май, май  Whistling

# 565
Ама че тъпа песен на Мирян  Whistling  Имах чувство, че от време на време си забравяше текста.

Но иначе почти ми хареса изпълнението му тази вечер - има една много приятна дрезгава нотка в гласа му, която е много приятна за ухото ми.

Но къде му е дракона (нали е магарето от Шрек)?

# 566
Толкова позитивен е този Мирян и все усмихнат, че всеки път ме зарежда с положителни емоции като го гледам. Даже ми е все едно дали е изпял някой тон грешно  Laughing

# 567
За първи път Мирян ми хареса повече от Славин. Славин пак трябва да го слушам, за да разбера какво ми липсваше. Rolling Eyes

# 568
И Мирян ми хареса тази вечер, братята ще пеят любимо парче..

# 569
  • София
На мен ми хареса Славин, но аз съм музикално неграмотна и оценявам изпълненията съвсем лаишки с "Харесва ми" и "Не ми харесва".  Embarassed  

Атти, с голямо удоволствие чета коментарите ти.  Hug
Благодаря ти  Blush музиката е голямата ми любов  Heart Eyes

Мирян не беше чак ужасно зле, в оригинала The Monkees го карат съвсем лежерно и далеч не перфектно, както подобава на един уважаващ себе си шейсетарски рок'н'рол.

Братята пеят мое любимо парче, дано да не го оплескат Simple Smile

П. П. Не го, като изключим 2-3 неточни двугласа, но ще им го простя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт