X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 5

• 35 712
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Много са фалшиви тези двамата....Мале, аз я пея тази песен по-правилно.. ужас

# 571
  • DE
Братята къде се бутат с тези  песни които трябва да се пеят  newsm78 Слаби са им гласчетата за такива изпълнения  Crossing Arms

# 572
  • Варна
Братята  newsm11

# 573
  • София
Кой ги набеди за певци тези момчета?

# 574
Не ми хареса Славин тази вечер, малко на естрада беше, като че избяга от мелодията и фалшивееше. Е що така сега, бях се настроила за повече
Мирян, няма да го коментирам, че нищо хубаво не можа да кажа
Братята що толкова фалшиво, особено в двугласията, брррр, и много разпято, тая песен по-голяма отсеченост и трябва
Хаха, а Мария сцепи мрака със смисъла на таланта Mr. Green

# 575
На мен "на слушалки" ми харесаха братята. Не знам вие какво фалшиво чухте!  Rolling Eyes Пламен е много по-добър вокално, но мисля че като дует звучат много добре.

Между другото, според мен Славин днес не се справи с песента. Висока му дойде, а и като цяло не ми хареса изпълнението. Може би най-слабото му до този момент.

# 576
  • София
Двугласното пеене беше чудесно, соловите части- не.

# 577
Ох, сладурчета  - това, което най-много харесвам в тях е че се подкрепят докато пеят. Ако единия издъни, другият веднага е там да го покрие и обратно.

Заради тях ще стана бяла и добричка - харесаха ми - може да се пофалшивели на някое място, но беше емоционално и докосващо - харесаха ми момчетата.

# 578
Бяха фалшиви на някои моменти !

# 579
  • Луната ни пази
На мен "на слушалки" ми харесаха братята. Не знам вие какво фалшиво чухте!  Rolling Eyes Пламен е много по-добър вокално, но мисля че като дует звучат много добре.
И аз винаги слушам на слушалки и много чисто звучат изпълненията. Включително и това. Братята ми харесаха. Peace

# 580
И на мен братята ми харесаха, макар да не чух много от изпълнението. Мирян обаче никак. Peace

# 581
  • DE
Вече почва да ми се гади от журито и суперлативите които сипят върху нещо  толкова посредствено ooooh!

# 582
Досега само ви четях, но сега влитам възмутена. Б.си гаврата с тази песен !!! Толкова фалшиво на моменти, че чак ме заболяха ушите! Братята ужасни просто тази вечер... А журито се скъса да ги хвали...Да не би пък проблема да е в моята глава?  Thinking

# 583
Не ми харесаха на мен, щях да заспя.

# 584
И аз винаги слушам на слушалки и много чисто звучат изпълненията. Включително и това. Братята ми харесаха. Peace
И аз така правя вече, понеже съм се учудвала на коментари за някои песни и като чуя на слушалки и си променям мнението. Затова вече така слушам концертите. А в залата си представям каква е емоцията  Heart Eyes Жалко, че не мога да гледам на живо.

Общи условия

Активация на акаунт