X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 5

• 35 696
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Мисля, че е крайно време, в началото на шоуто да пуснат един дисклеймър - всички зрители задължително да слушат изпълненията на слушалки. Не за първи път се споменават подобни мнения, че през телевизора някой звучи зле, а на живо и през слушалки е бил супер.
По тоя начин сума народ дето зяпа ТВ остава с грешно впечатление, егати....

# 586
Тези две момчета са ми толкова симпатични, толкова позитивизъм лъха от тях, че ми е драго да ги гледам и слушам. Двама братя, които се подкрепят и вървят заедно на пред, евала им! Пожелавам им успех и им стискам палци да продължат до края.

# 587
Много харесвам песента на Extreme и я зная наизуст, но изпълнението на братята и на мен не ми хареса - предишните им бяха по-добри. Например песента на Авеню ми хареса повече от оригиналната.

# 588
  • DE
Добре де, как едни звучат нормално други трябва да ги слушаш през слушалки, за да ги оцениш  newsm78 . Има нещо гнило в озвучаването  Thinking и не само

# 589
  • Луната ни пази
Мисля, че е крайно време, в началото на шоуто да пуснат един дисклеймър - всички зрители задължително да слушат изпълненията на слушалки. Не за първи път се споменават подобни мнения, че през телевизора някой звучи зле, а на живо и през слушалки е бил супер.
Повярвай ми, пробвала съм една и съща песен и със слушалки, и без, ами звучи различно. Прави ми впечатление, че и Мария слуша една част от изпълненият със слушалки.
Добре де, как едни звучат нормално други трябва да ги слушаш през слушалки, за да ги оцениш  newsm78 . Има нещо гнило в озвучаването  Thinking и не само
Има песни, които са гадно озвучени и това и през слушалките личи много. Има допълнителен шум и т.н.

# 590
Много любима песен на Стинг - дано Траян не я развали

# 591
Мале, Траян  Heart Eyes и любима песен

# 592
  • Луната ни пази
Много любима песен на Стинг - дано Траян не я развали
Развали я.  Crossing Arms

# 593
Аз пък мисля, че песните на Славин се подбират прекалено едни и същи.Защо никога не му казаха, че искат да се разчупи малко, да потанцува, както постоянно упрекват другите.Не ме нападайте, харесвам го и аз как пее, но тези неща правят впечатление.

# 594
  • Варна
Повярвай ми, пробвала съм една и съща песен и със слушалки, и без, ами звучи различно. Прави ми впечатление, че и Мария слуша една част от изпълненият със слушалки.

Аз точно защото ти вярвам го казах. А относно слушалките на Мария - според мен те не са такива слушалки за слушане на изпълнението, а някакви антифони май, дето обират страничните звуци...така мисля.

# 595
От всички до момента за вечерта, Траян най-ми хареса и емоционално беше супер

# 596
Братята не посрамиха Extreme мисля, поне не колкото Славин изложи Сървайвър Peace  

а рок певците с висок диапазон не са "рядкост" - никак даже   бтв.  Wink и за да си подплатя твърдението  Simple Smile ето  моля:

Simple Smile

Голям залък е Стинг Thinking  ...  но  бива, става -  добре беше.    Simple Smile

# 597
Понякога имам чувството, че Траян не е напълно наясно какво се пее в песента. На Candle in the wind се хилеше, на тази хипнотизираща песен пазмахваше ръце и се тупаше в гърдите като Кинг Конг.

Вокално беше добре, но .....нещо ми липсваше (леле, още малко и за ментор мога да се кандидатирамс подобни коментари).

слънце87 - абсолютно съгласна с коментара ти.

# 598
  • DE
Тогава какво е това избирателно слушане, едните ще ги гледаме "под лупа" със слушалки, а другите не  Crossing Arms

Траян не ми хареса, никой не ми харесва тази вечер, може би малко Мирян  Whistling

# 599
  • София
От всички до момента за вечерта, Траян най-ми хареса и емоционално беше супер

Точно!

Общи условия

Активация на акаунт