X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 5

• 35 688
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Поне са върнали нормалната визия на момчето. Peace

# 601
  • Варна
Аз пък мисля, че песните на Славин се подбират прекалено едни и същи.Защо никога не му казаха, че искат да се разчупи малко, да потанцува, както постоянно упрекват другите.Не ме нападайте, харесвам го и аз как пее, но тези неща правят впечатление.

Е че той вокала на Сървайвър и той не помръдва в клипа...

Траян и предишния и този път ми хареса!

# 602
Не можа да ме развълнува Траян, а тази песен ми е толкова любима. Първото изпълнение за вечерта, което не ми хареса.

# 603
Аз пък мисля, че песните на Славин се подбират прекалено едни и същи.Защо никога не му казаха, че искат да се разчупи малко, да потанцува, както постоянно упрекват другите.Не ме нападайте, харесвам го и аз как пее, но тези неща правят впечатление.

+1  -  всички бяхме сигурни предварително, че той ще пее именно тази песен днес. Прекалено придвидимо.

п.с. Какво му има на гласа на Траян?

# 604

п.с. Какво му има на гласа на Траян?
Вкара дрезгава нотка, за да избяга от нежния оригинал.

# 605
Нищо не ми трепва от изпълненията на Траян, толкова пренавит и толкова насилена емоция усещам в него, че хич не ме дращи нищо.

ох, Мише, Мише, отвори я тая уста бе, все едно през тръба пее, направо ме измъчва зверски!

# 606
  • София
Плаче ми се като я слушам. Но не от радост

# 607
Много ми е скучен концерта тази вечер.

# 608
Толкова я харесвам тая песен, защо на Михаела я дадоха, не е за нея.не е фалшива, но посновката и е отвратилена ..тая вечер съм черна и зла явно....
по този формат предавания най-добро беше изпълнението на една от мацките дето им е вокална педагожка в момента на групата на Любо - Преслава
http://www.youtube.com/watch?v=mzeu-jpO8FU

# 609
  • DE
Цитат
а рок певците с висок диапазон не са "рядкост" - никак даже   бтв.  Wink и за да си подплатя твърдението  Smile ето  моля:
Даже доста изпълнители на изток са с висок диапазон. Щях да се радвам да изпее нещо на One ok rock
Скрит текст:

мисля, че гласа му ще е подходящ  newsm78

Михаела ми е скучна.

# 610
Ужасно трудна песен - аз добра интерпетация на тзаи песен до сега не съм слушала.

Според мен Михаела има гласови възможности да я изпее - във височините беше стабилна, но това стиснато гърло .....

А толкова обичам "Коса" ......

# 611
Тази вечер не мога никого да харесам. Славин беше ок, имаше мъничко неточности, но съвсем простими; Мирян беше фалшив, както винаги; братята също; Траян пя добре. Това, което Михаела пя, не съм го чувала Blush

# 612
Траян ми хареса. Много.
Михаела - това гърлено пеене на гласните убива емоционалността на иначе вярното й изпълнение.

# 613
На мен Траян много ми хареса, най-много до момента! Heart Eyes

Михаела като винаги ми беше скучна до безобразие. Tired

# 614
Е добре де, наистина ли,ама съвсем наистина ли на журито това им харесва?!

Общи условия

Активация на акаунт