Отговори
# 450
  • на плажа
Алоооооооооо професорките , счетоводителки и вип персони .. с швейцарски селяк ще позволите ли на скъпоценото отроче да си има вземане даване или нъц.
Пуснете си тв на нова тв.
По късно ще ви пусна видеото да погледате пък да се замислите .
Никой там на се подиграва , нито гледа отвисоко на селяните , работниците , фермерите и т.н.
И забележете работят млади хора.
Работят и не ги е срам да правят сирене защото никой там не се подиграва с труда им .А ако ги нямаше такива като тях, щяхте да ядете сирене бри , камембер и т.н.
Колкото и да се правите на възвишени , снобарията си е вътре във вас.
Много сте зле честноо ...
Иначе чужденец катои видите ви се отварят за... те , пък бил той и селянин .
Направо ми се повръща колко сте жалки.

Първо - никой не се подиграва на извършващите тежък или нископлатен труд, а на онези хайлази, които висят в кварталните кафета и си мислят как да завъртят някоя " далаверка", която обикновено се заключава в това да намерят 10 кинта за кафенце и цигари ( в повечето случаи на заем от някого или от родителите).
ПС
Алоуууууу е грозно и невъзпитано в една културна дискусия.

# 451
Ковалска , става дума за разделяне на хората по квартали, пренебрежителното отношение към работниците на поточна линия , фризьорки , селяни и др ..
За какви хайлази дето пиели кафенце с пари назаем ми говориш , не те разбирам.
Виж първия пост в темата ако обичаш.

# 452
Пази боже сляпо да пpогледа!
А дали всички погнусили се от pаботниците са от семейства с дълга истоpия - пpадеди, завъpшили в чужбина и с къщи на центъpа на София?

# 453
Абе не знам, ама баща ми все обясняваше, че могъл да учи в Мюнхен, а не в Москва. Такъв е животът.

# 454
А от къде знаете какво работят съседите ви?
Ние от 2 години сме в нашия блок и идея нямам с какво се занимават...
То най-вероятно е и защото съм си необщителен темерут, де, ама... Blush

# 455
Аз живея от дете в Гео Милев- не най-елитния, но един от елитните и скъпи квартали
Двама съседи ги пребиха до кофите привечер, единия загуби дори око.
Обират ни мазетата редовно, обират ни и апартаментите редовно, систематично едва ли не. Всъщност района на 1 РПУ е с най-висока престъпност от цяла София.
Доста съседи не дават пари за общи части, имаме проблеми с надписване сметки за вода и прочие.
Цигани живущи няма толкова много, но преминаващи...майко мила  Tired А и Слатина и Христо Ботев са си близко все пак.
Транспорта не е кой знае колко добре уреден, за повечето неща ходим пеш до Плиска.
Училищата и градините...който обича да следи стари постове, да проследи разправиите ми в детската, сега в училище. Едно от кварталните училища има по 11 ученици в клас, по списък , и е пред затваряне. Дори циганетата не искат да се записват там.Ние сме в друго, уж що-годе елитно...миналата година една 6 класничка роди.  Tired Е, верно беше повтаряла, та май беше по-голяма...И дилъри обикалят редовно, нищо че училището е точно зад РПУ. И кола даже взривиха пред него...изобщо...не е квартал мечта.
Затова съм съгласна че е смешно разделянето на квартал в нашата малка столица. Нима автоджамбазите и дилърите се ограничават само до Люлин и Надежда?!

# 456
Единствената сигурност, че детето ще попадне в по-добра среда в училище, са изпитите след седми клас. Живеем в Гео Милев, в кварталната детска градина не съм имала никакви проблеми с деца и родителите им. Даже напротив - с тези, с които общувах и продължавам да общувам, са изключително интелигентни и културни хора. Сега ходи предучилищна в училище в Младост (защото там има подходящо целодневно обучение). Всички деца са държали изпит, т.е. не би трябвало да са децата на кварталните пияници примерно. Изненадата ми беше огромна, когато разбрах, че 6-годишно момче може да се обръща към момче със "свиня", а момичета да казват на други момичета "лайнета". И все пак не мисля, че това се дължи на квартала, а и въпросните деца като нищо може да са пришълци за Младост, както нас.

♥ LOST ♥, виждам, че сме от един квартал. В едно от кварталните училища на 15 септември бяха поканили фолкпевица и футболист да мотивират първолаците, така че това, което пишеш не ме изненадва.

# 457
Моля ви само не ми казвайте, че това училище е Бастилията, че ше си направя сепуко.

# 458
С фолкпевицата е 138, и ние учим в него, и между другото тази фолкпевица я видяхме бегло и изобщо не ми е правила впечатление, това не е най-страшното  Tired  Има доста по-страшни неща. Сега като се замисля, май имаме една енциклопедия точно от подаръците на фолкпевицата за децата.
Не знам за теб wild poppy, но моите деца по мръкнало не ходят сами, всъщност като цяло ние си ги водим и прибираме навсякъде   Tired
Ако се чудите кое училище е с по 11 деца в клас- 93 СОУ е. Баш в центъра на Гео Милев се намира, и само на 2 спирки от Бастилията  Tired

# 459
Единствената сигурност, че детето ще попадне в по-добра среда в училище, са изпитите след седми клас. Живеем в Гео Милев, в кварталната детска градина не съм имала никакви проблеми с деца и родителите им. Даже напротив - с тези, с които общувах и продължавам да общувам, са изключително интелигентни и културни хора. Сега ходи предучилищна в училище в Младост (защото там има подходящо целодневно обучение). Всички деца са държали изпит, т.е. не би трябвало да са децата на кварталните пияници примерно. Изненадата ми беше огромна, когато разбрах, че 6-годишно момче може да се обръща към момче със "свиня", а момичета да казват на други момичета "лайнета". И все пак не мисля, че това се дължи на квартала, а и въпросните деца като нищо може да са пришълци за Младост, както нас.

♥ LOST ♥, виждам, че сме от един квартал. В едно от кварталните училища на 15 септември бяха поканили фолкпевица и футболист да мотивират първолаците, така че това, което пишеш не ме изненадва.
Уаууу . Crazy ooooh! #Crazy
Да се смеш ли , да плачеш ли

# 460
Аз принципно смятам, че за 15 септември не е нужно да има и увеселителен характер мероприятието, а по-скоро тържествен и изцяло с участието на учениците, та се тая поп или фолк певици. Все пак се радвам, че не е Бастилията.

# 461
Замислих се за бъдещ възможен проблем - мамин сладък е вече студент, семейството живее в престижен квартал, Надежа 1 е забравена. Изведнъж той се запознава и сгаджосва  в девойче, също от престижен квартал - напр. Изток. Но момата е видна столична маникюристка или шивачка. Търсена от богати и известни дами от политиката и бизнеса.
Как бихте постъпили в случая?

Нали това се цели - мамин сладък да не контактува с такива още от детската градина.

# 462
  • София
Все пак се радвам, че не е Бастилията.
И аз. Все пак там ще учи дъщеря ми. Чудех се между него и 138-мо, че второто ни е по-удобно, но в крайна сметка майната на удобството, при положение, че става въпрос за образованието на детето.

# 463
  • София
 Абе друго си е все пак  детето да слуша как псуват батковците и да гледа люпещи семки майки по градинките в Гео Милев отколкото в Надежда, някак далеч по-аристократично няма какво да се лъжем.

# 464
Това ми беше мисълта  Tired
Не знам защо се заблуждавате че в Гео Милев е кой знае кооолко по-хубаво от Надежда  Tired
Нито може да очаквате САМО училището да възпитава, нито може да си мислите че САМО квартала е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт