Ще имам близнаци! Тема с продължение 33

• 46 473
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Elena Mircheva ние капарирахме тази http://kasida.bg/kombinirana-kolichka-za-bliznaci-britax-romer-b … ack-44-24331.html , беше най-компактната, която гледахме.И в разгънато и сгънато положение,а и от това което видяхме си е едно към едно с baby jogger-а.Иначе аз харесах и Mountain buggy-то, но е два пъти по-скъпа.
А тази количка има ли кошове за новородени? Аз като ,че ли искам да има... Примерно Косато нямат хубаво легнало положение и това ме притеснява. Аз се спрях на една Полска ,но лошото е че е 82 см ,но все пак има всичко към нея и е на приемлива цена.

Аз съм с такава количка, препоръчвам я с две ръце! Много е лека и сега макар децата вече да понатежават пак си е изключително маневрена и лесно се бута, дори с една ръка Laughing
Няма към нея кошове за новородени, но аз не съм и вземала такива, може да се купят допълнително порт бебета има такива на Бритакс или на която и да е др марка (ОЛХ е залят от такива предложения, според мен дори, няма смисъл от такива или ако непременно се държи на тях, то няма смисъл да се купуват нови, които са си суми и са излишни според мен Peace ). Ние сме просто е едни подложки на Минене, които ползваме лятото и зимни чували, които ползваме зимата, като съвсем мънички си бяха в чувалчетата направо като застопорени Mr. Green

Ако имате въпроси по отношение на количката, винаги можете, да ми пишете! Ще откликна с радост Hug

Ок, имам въпросче. Само мен ли ме притеснява това, че количката е черна?!?!? Гледам че има и в червен...  Няма ли да заврат милите в тази черната количка??? Моите в най-големия пек ще са най-мънички.

# 631
  • UK
 Elena Mircheva

по отношение на цвета и завирането, ако им е топло на мъниците ще "заврат" какъвто и цвят да ги поставиш Crazy Нямала съм проблем от този тип изобщо. В частност близнашките колички са предимно в черен цвят, който няма отношение към това, дали на детето му е топло или студено, количката е достатъчно открита, та да имаш притеснения в тази посока Hug

Niana
аз имах такава болка, вече към 9 месец, всъщност, няколко седмици преди да родя, при мен обаче, беше от движението на едното бебе, застанало съвсем ниско тогава и главично и при движенията си ми причиняваше тези болки и неудобства Rolling Eyes

# 632
Кокона благодаря  Hug
Искам да ви питам някой чувал ли е за тази марка колички?

https://youtu.be/Bb5EUhPBrGE

# 633
  • UK
Кокона благодаря  Hug
Искам да ви питам някой чувал ли е за тази марка колички?

https://youtu.be/Bb5EUhPBrGE

Много ми приличат на едни Полски, които внасят тук , Дориан или нещо подобно newsm78 Доста са обемни и тежички Peace Но пък си имат порт бебета вкл в цената мисля

# 634
Здравейте момичета, дано да приемате нови попълнения?
За мен - на 30 г. съм от гр. Стара Загора.
През октомври/ноември очакваме близнаци в резултат на ин витро, направено в клиника Надежда.
В 13 г.с. съм и доста преживяхме с малките човечета.
Имам зад гърба си вече хориална бипсия, от която резултатите са добри и потвърдено - единият мъник е 100% мъж Simple Smile

Връщам се малко назад в темата, със сигурност има какво да науча.
Много хубав ден на всички   bouquet

# 635
Здравейте отново. Утре влизам в 12 седмица, но от вчера не ми е добре, ту имам някакви болки ту нямам. От сутринта обаче имам рязка пронизваща болка в ляво към яйчника, която е за 1-2 секундии и така през 2-3-4минути. Много се притеснявам нормално ли е, някой имал ли е такива болки?

# 636
  • София
Здравейте отново. Утре влизам в 12 седмица, но от вчера не ми е добре, ту имам някакви болки ту нямам. От сутринта обаче имам рязка пронизваща болка в ляво към яйчника, която е за 1-2 секундии и така през 2-3-4минути. Много се притеснявам нормално ли е, някой имал ли е такива болки?
пий но-шпа и папаверин.

# 637
  • София
Това са контракции. Не се притеснявай. И аз имах през цялата бременност и секциото ми беше 12 дни преди термин. Питай доктора за но-шпа и магнезий. И не се претоварвай.

# 638
  • София
Магнезия действа след 16-та седмица.

# 639
Снощи отидох до спешния кабинет в Шейново, всичко е наред, изписаха ми но-шпа.

# 640
Аз да се вмькна да попитам нещо мноого далечно от разисваното,но майчетата дето вземат детски, в какьв размер са те?

# 641
Получаваме 150 лв общо за двете деца и минималното майчинство но незнам защо вече два месеца не са ми превели майчинство,детските ни стигат за АМ за децата,

# 642
  • София
Получаваме 150 лв общо за двете деца и минималното майчинство но незнам защо вече два месеца не са ми превели майчинство,детските ни стигат за АМ за децата,
имаше период, в който пиеха по 1 кутия АМ на ден, та скоро няма да ти стигат и за това.
Не взимам детски, нямам право на тях Twisted Evil

# 643
Помощ е,определено,но да е само АМ!А памперси,дрехи,играчки.....Деси,а защо не ти го превеждат?Не ми казвайте,че и с майчинските е сьщата история като с болничните

# 644
И аз незнам защо,от фирмата казаха че ще питат в нап

Общи условия

Активация на акаунт