Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 260
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Хоризонталната 30/26/6. Нейните размери за по-точни. Но вертикалната е кошмар, едно квадратче 27/27/6 .

# 301
Я вижте на какво попаднах  http://www.newdress.com/  това към Алито ли е или....

# 302
Mwpo

Първо провери колко ще ти струва изпращането - защото ти ще го плащаш.
 По-изгодно е да отвориш диспут за частичен рефънд.
 Колко време ще пътува е божа работа - идват празници, никой няма да ти каже.

# 303
Пратката ще ти излезе минимум 80лв

# 304
  • Варна
Благодаря, но не искам частично, това са си 30 долара хвърлени. И 10 да ми върне, 20 загубени. Всичко друго,което поръчах е супер /само чанти/.
Прочетох за пратката, май ще си приключа нещата просто с лош коментар и частичен рефънд..

# 305
  • София

Е как 80 лв! Най-скъпата пратка до Китай с БГ Пощи МПП с предимство до 2 кг е 37,50 лв

# 306
Благодаря, но не искам частично, това са си 30 долара хвърлени. И 10 да ми върне, 20 загубени. Всичко друго,което поръчах е супер /само чанти/.
Прочетох за пратката, май ще си приключа нещата просто с лош коментар и частичен рефънд..

не знам колко тежат тези чанти, но мога да предположа, че заедно са 0.5-1 кг
 В този случай цената на малък пакет е 19 лева заедно с тракинг номера - ~12.7 долара. значи общо взето получава се , че 17.3 долара ще бъде чиста "файда"  Grinning

не знаеш кога ще дойде, дали няма да се загуби по пътя, дали китаецът ще я вземе и тн. винаги частичен рефънд е по-изгоден  Wink

# 307

Е как 80 лв! Най-скъпата пратка до Китай с БГ Пощи МПП с предимство до 2 кг е 37,50 лв

Ами явно аз съм в грешка защото когато проверявах си беше доста скъпо

# 308
  • Варна
Благодаря Ви!

# 309
  • Ямбол
Shantal взимала съм няколко пъти в различни цветове и размери от тези candy bags, не знам каква разлика се очаква да има,нито каква е твоята.
Устремена ,няма как реално да купиш сребро за тази цена,провери грама само колко струва в бижутериен магазин,  имат сребърна баня само.Иначе доста бижута получавам с печат за сребро.
ilianchetooo ,чете ли 1-ви пост?
emilya_7, проверяваш си, не известяват за върнати.
dar4e1 ,точно в предна стр. ,е споменатато за "файдата" от измамниците, ако нямаха такава,нямаше да съществуват,но ето,че има страшно много рибки,които се залавят на "големите оферти".
Mwpo, връщането е за твоя сметка,предвид,че са доста тежки,поне 40-50 лв ще ти струва,иначе след като отвориш диспут за връщане и добавиш твоя проследяващ номер, като се отрази като получено,от Али връщат парите.Отнема време.
malcho_92 ,нищо общо,защо така счете?

# 310
  • Beyond the stars
За  ибей се радвам,че взимат някакви мерки ,защото тази онлайн търговия за много хора от цял свят е голямо улеснение и удобство  Peace

Цитат
то и тук едни и същите въпроси се въртят през страница, ако и не са по 2-3 на една и същата

и с това съм съгласна  bowuu и е доста досадно,но...то и тук и във фейса никой не чете Mr. Green и вместо да разглеждаме и обсъждаме покупките се почва едно обясняване особено дали е читав продавача или не? Sick

Както обичам да казвам - правилата защитава тези, които ги знаят  Peace Ако 100 човека , 3ма не отворят диспут, пак си е чиста печалба  Laughing Другата част е като поръчаш кърпичка без да си направил клип и диспутът се ескалира.. как ще докажеш на Али,че тази кърпичка е от този пакет, а не че просто си отворила пакета и извадила съдържимото  Peace

# 311
  • София
Никид в началото на темата и All we need to know, не е упоменато дали става въпрос за кредитни или дебитни кaрти. Това, коeто пише с гигантски червени букви e "Заплащане чрез ВИЗА, Маестро и Master Card", а те от своя страна биват credit и debit, затова си позволих да задам малоумния си въпрос, като благодаря на Sinara за бързия отговор ^.^

# 312
Хоризонталната 30/26/6. Нейните размери за по-точни. Но вертикалната е кошмар, едно квадратче 27/27/6 .

А като качество как е чантата? Аз си поръчах черна от хоризонталните.

# 313
Здарвейте на какъв курс смятат долара. Възможно ли е на 1,9 ?

# 314
Здравейте момичета,
извинявам се ,че така нахълтвам в темата ,но имам нужда от помощ.
На11.11 направих първата си поръчка,на 14 беше шипната,а днес китаеца ми пише,че понеже щял да забави поръчката -ще ми върне 3 долара.Не му отговорих.След  2часа ми написа ,че предложението му важи само за днес.Струва ми се ,че има нещо нередно в това предложение.
Не знам как да постъпя и ще бъда много благодарна за съвети.

Общи условия

Активация на акаунт