Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 263
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз имам въпрос относно плащането. Само с кредитна карта ли става или може и с дебитна Visa?

# 286
  • у нас
Аз имам въпрос относно плащането. Само с кредитна карта ли става или може и с дебитна Visa?

може с дебитна Виза

# 287
Здравейте, момичета преди 4 дни получих и-мейл, че моя поръчка ще бъде замразена, ако търговеца не достави доказателства за магазина си и т.н. вчера получих друг и пише, че поръчката ми вече е затворена и ще ме бъдат върнат парите. Въпросът ми е ще получа ли и-мейл кога ще са възстановени или да проверявам?

# 288
Момичета, някоя от вас правила ли е проверка на сребърното си бижу, закупено от Али? Ако да и пробата отговаря на стандарта, много моля за линк   bouquet Искам да купя за подарък и да не се изложа със "сребърно" бижу. Аз си поръчах пръстен и обици от http://www.aliexpress.com/store/739947  този продавач на 11.11. , но все още пътуват. Първата ми работа като ги получа е да ги проверя  Mr. Green
До колкото знам и съм чела, всички тези бижута в Алито не са сребърни, а със сребърна баня. Мисля, че няма изцяло сребърни, или поне не са на такава цена. Поне така са коментирали и другите момичета тук.

# 289
  • Бургас
Добре де,каква е логиката на тия измамните търговци без рейтинг,с малко стоки със супер намалени цени да се регистрират като търговци,уж продават/многобройни поръчки/ дават Tracking Number и т.н та нали Али-то им дава парите чак при потвърждение на стоката от клиента?
Не вярвам да има толкова заблудени душици и да чакат 60 дни да не отворят диспут! Rolling Eyes
И още нещо,ако примерно видя такъв продавач как се подава сигнал,че се съмнявам в него за да го разследват?Трябва ли да отворя задължително диспут въпреки,че са минали пр 10дни от дадения Tracking Number и на какво основание?

п.п задавам тези въпроси,защото открих на моя позната такъв продавач и тя...горката е поръчала доста скъпа стока около 300 долара Cry
Лично аз също съм била такава жертва,но...директно ми беше замразена поръчката и не се е налагало да повдигам диспут ,повдигала съм диспут единствено за несъответстваща стока и за не получена
ooooh!

# 290
Устремена

Освен това, което написа Maya76 има и още нещо - Silver означава не само метал, това е и цвят  Wink Така че може и дори и баня да няма.

emilya_7

С това писмо вече са ти уведомили, че връщат парите. Сега само проверяваш  Grinning

# 291
dar4e1

Знаеш, аз също мислих по този въпрос  Mr. Green И реших - това е само мое мнение, не знам дали отговаря на истината - че и те не са запознати с условия на алито. тези схеми ги въртят в ибей, но там парите превеждат се веднага, тоест имаш време да ги прехвърлиш по сметката си. без да четат - хвърлят се и тук и се пробват.

Обаче тук има друга схема - преди няколко дни едно момиче вече писа - уж ти изпращат, и после искат от теб да отвориш диспут за частичен рефънд и ти връщат някакъв процент от сумата на поръчка. И след това вече не можеш да отвориш друг диспут - останали пари са за мошеника. А купувач в най-добрия случай получава или картичка или мънисто - едно мънисто  Mr. Green

# 292
  • Бургас
виж за ибей не съм запозната и ако е така,та те са на загуба/ибей/ и скоро ще затворят Grinning даже някъде бях чела,че са на ръба...но представа си нямах защо понеже нямам акаунт там и не ме засягаше лично Party,но...в Али-то е друго?

# 293
dar4e1

ибей непрекъснато си променя правилата, още не са загинали  Mr. Green

и им блокират не само акаунта в ибей, а и този в пейпал

нали написах за алито, - не четат, не са запознати с правилата  newsm78 защото друго смислено обяснение аз лично нямам. то и тук едни и същите въпроси се въртят през страница, ако и не са по 2-3 на една и същата  Mr. Green

# 294
  • Бургас
За  ибей се радвам,че взимат някакви мерки ,защото тази онлайн търговия за много хора от цял свят е голямо улеснение и удобство  Peace

Цитат
то и тук едни и същите въпроси се въртят през страница, ако и не са по 2-3 на една и същата

и с това съм съгласна  bowuu и е доста досадно,но...то и тук и във фейса никой не чете Mr. Green и вместо да разглеждаме и обсъждаме покупките се почва едно обясняване особено дали е читав продавача или не? Sick

# 295
Устремена

Освен това, което написа Maya76 има и още нещо - Silver означава не само метал, това е и цвят  Wink Така че може и дори и баня да няма.

Аз ги избирам по метал-сребро, а сребърна или златна баня даже не ги гледам....като дойдат ще пиша....

# 296
  • Beyond the stars
Мерси Fandano  bouquet

А сега за колко време пристигат нещата,след като са шипнати.Мерси.
Че нямам търпениееее

Срокът за доставка е 60 дни  Laughing Търпение си трябва за Китай..  Peace
Шапка ти свалям за търпението да отговаряш на всички въпроси отново и отново.  bouquet

Хахах емиии пазуравам от Китай, тренирала съм търпение   : Laughing

# 297
  • Варна
Здравейте, не ми се прелистват всички теми,за това ще питам направо Blush
Поръчах две чанти http://www.aliexpress.com/snapshot/6287943315.html вертикална и хоризонтална. Дойдоха днес, размерите не са както са описани, вида им е това http://www.aliexpress.com/item/2014-Women-s-Fashion-Elegant-Qual … s/1841558934.html
Ще повдигна диспут, искам си сумата обратно , но ме притеснява пращането на чантите обратно- връщали ли сте продукти,пристигат ли, и парите ще ми ги върнат когато получат чантите ли?
Благодаря!

# 298
Здравейте, не ми се прелистват всички теми,за това ще питам направо Blush
Поръчах две чанти http://www.aliexpress.com/snapshot/6287943315.html вертикална и хоризонтална. Дойдоха днес, размерите не са както са описани, вида им е това http://www.aliexpress.com/item/2014-Women-s-Fashion-Elegant-Qual … s/1841558934.html
Ще повдигна диспут, искам си сумата обратно , но ме притеснява пращането на чантите обратно- връщали ли сте продукти,пристигат ли, и парите ще ми ги върнат когато получат чантите ли?
Благодаря!
Какви са реалните размери на хоризонталната?

# 299
  • sofia
Тези бикини са много хубави, чаках ги точно 3 месеца, вече ги бях отписала Crazy -

http://www.aliexpress.com/item/Cotton-Women-s-Sexy-Thongs-G-stri … 405179.html 

Общи условия

Активация на акаунт