Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 312
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Beyond the stars
Този продавач, който ми изпрати телефон без руска клавиатура, не ми прати разликата в парите, вече доста време мина. Аз да съм разбрала погрешно? Повдигнах диспут, че няма руска клавиатура, а тя струва 8,31 евро отгоре и да се възстанови тази сума. Продавачът чака до последно и в последния ден ми изписа това:
Status: Seller accept issue  
Reminder: The dispute has been accepted
Дали това означава, че ще ми върнат парите или съм се заблудила, но минаха 2 седмици и няма пари.
Може ли някой да ми каже ще ми върнат ли разликата или не и кой е спечелил диспута?

Продавачът се е съгласил, ще ти върнат това, което си поискала.  Peace

# 271
Привет момичета някой да има поглед върху това яке http://www.aliexpress.com/item/-/1977706884.html?

# 272
Мерси Fandano  bouquet

А сега за колко време пристигат нещата,след като са шипнати.Мерси.
Че нямам търпениееее

# 273
  • Beyond the stars
Мерси Fandano  bouquet

Че нямам търпениееее

Срокът за доставка е 60 дни  Laughing Търпение си трябва за Китай..  Peace

# 274
Момичета, някой поръчвал ли е луксозен тефтер, дневник да сподели мнение, че търся за подарък
Нещо такова http://s.click.aliexpress.com/e/Fi2BEQJEY или такова http://s.click.aliexpress.com/e/URrZbEq3z да е по-луксозно, може би дори в съчетание с химикалка  newsm78

# 275
  • на изток от рая
Здравейте, момичета, търся си плетена зимна шапка с козирка. Не че не намерих, но ми се ще да чуя мнения. Благодаря.

# 276
Мерси Fandano  bouquet

Че нямам търпениееее

Срокът за доставка е 60 дни  Laughing Търпение си трябва за Китай..  Peace
Шапка ти свалям за търпението да отговаряш на всички въпроси отново и отново.  bouquet

# 277
Получих тази рокля http://www.aliexpress.com/snapshot/6305854678.html нямам забележки за качеството, но е мноооого къса - то дребни китайки, ама идва под коляното  Twisted Evil
Страшно много ти благодаря. Щях да я поръчвам. Е как може значи...

# 278
# 279
  • София

Мдаааа. И въпреки очевадните нереални цени и липсата на рейтинг доволно количество поръчки е навъртял. Изумявам се колко неориентиран народ има. 1/3 от хората само, ако са неопитни и не си знаят правата на купувачи, му е предостатъчно. Няколко хиляди долара бързи ще си прибере. Явно има голяма файда от тези кухи профили, щом се срещат толкова често вече.

# 280
Здравейте!Проверих докъде е стигнала една от пратките ми и излиза следното:
16 Nov 2014 08:56:16   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция      
16 Nov 2014 13:07:59   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Send item to domestic location (Inb) Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ   

Сега какво трябва да направя?Да звъня ли на някакви телефони или да чакам да стигне до нашата поща?След колко дни ще я получа?  Simple Smile

# 281
  • София
16 Nov 2014 08:56:16   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция      
16 Nov 2014 13:07:59   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Send item to domestic location (Inb) Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ   

Сега какво трябва да направя?Да звъня ли на някакви телефони или да чакам да стигне до нашата поща?След колко дни ще я получа?  Simple Smile

Би трябвало вече да е в пощенския клон по местоживеене. За София ден-два след този последния статус е в пощенския клон. Сигурно са ви оставили известие в пощ. кутия. Ако го няма идете в пощата да си я вземете.

# 282

Би трябвало вече да е в пощенския клон по местоживеене. За София ден-два след този последния статус е в пощенския клон. Сигурно са ви оставили известие в пощ. кутия. Ако го няма идете в пощата да си я вземете.

Много, много благодаря за бързия отговор!  Hug Нямам известие в пощ.кутия, защото всеки ден я проверявам.Ще отида направо в пощата.

# 283
  • Sofia
Имате ли впечатления  от този тип чанти. Поръчах за дъщеря ми, която иска да има като моята /което няма как да й се получи/ и се чудя дали ще успея да я убедя, че е същата  Mr. Green

# 284
Момичета, някоя от вас правила ли е проверка на сребърното си бижу, закупено от Али? Ако да и пробата отговаря на стандарта, много моля за линк   bouquet Искам да купя за подарък и да не се изложа със "сребърно" бижу. Аз си поръчах пръстен и обици от http://www.aliexpress.com/store/739947  този продавач на 11.11. , но все още пътуват. Първата ми работа като ги получа е да ги проверя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт